- АртурВідгук від покупця. Продавець: WAW. Діаметр: Ø 22.5
Нда. Заказывали 18 см , прислали 22.5 см.
- Пащенко В***Відгук від покупця. Продавець: VINHOME. Діаметр: Ø 20
Якісний товар, хоча дещо дорогувато (з урахуванням доставки) коштує
- Переваги:
- якісний матеріал виробу
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець VINHOME
Доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук. Завжди раді бачити Вас в нашому інтернет-магазині.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22.5. Колір: Сріблястий
Якісна сталь (це дуже велика рідкість серед товарів такого типу)
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Сріблястий
Очень хорошие сито. Очень мелкие ячейки. Делал малиновое кули - все бубочки остались в сите
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Сріблястий
Хорошее сито, мелкая сеточка очень хорошо для перетирания в пюре ягод.
- Шевченко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Сріблястий
Универсальное сито с очень мелкой сеточкой подходит как для просеивания муки, так и промывания круп. А также протирки помидоров и перетирания для детей малины, клубники, шелковицы, красной смородины или для приготовления из них желе. Очень крепко припаяна ручка. У меня это сито в ежедневном использовании. Рекомендую.
- Переваги:
- Удобно держать в руке.
- Недоліки:
- Нет.
- Галина
А чи можна мити в посудомийці?
- Виктор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Сріблястий
Хорошее сито, использую для промывки риса и гречки. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество, очень мелкие отверстия.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Сріблястий
Сито брали очень давно .Использовали его в разных целях и в сухом и в мокром сито отличное ручки не отвалились отлично сохранилось.
- Переваги:
- Долговечное
- ЛеонидПродавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22.5. Колір: Сріблястий
Ячейка крупная или мелкая?