- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Кпив цей ніж як універсальний. Отримав його швидко, на третій день після замовлення, та без сплати за доставку у точці видачі РОЗЕТКи. Серед переваг можна назвати зручну форму рукоятки ножа з псевдо-гумовим покриттям, розмір леза 14 см. Прочитавши відгуки про цей ніж, знайшов один, де власник жаліється на виникнення іржі після миття. Перевірив. Результати "дослідження" виклав у відповіді цьому власнику. Якщо кратко, в мене іржа не з'явилася. Спробував точити на водному камені 1000гріт. Об'єктивно мені оцінити важко, бо я не експерт. Але ж порівнено з заточенням кухонного ножа із кованої сталі ручної роботи (обух 2мм, ширина леза 40мм) цей ніж обробляється значно легше. Мій висновок - наврядче ця сталь дійсно кована. І щє один момент, в мене обух леза становить майже 3мм. Як на мене, обух дуже товстий для такого ножа. Покупкою цілком задоволений, рекомендую.
- Переваги:
- Зручна форма рукоятки та длина леза 14мм.
- Недоліки:
- Доки не знайшов, бо користуюся замало часу
- Іванченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Після місяця використання ніж став одним з основних на кухні. Добре справляється і з м'ясом, і з хлібом. А для нарізання овочів-салатів то взагалі найкращий!
На відміну від інших кухарських ножів цей вельми плаский, легенький, при цьому довжина леза в більшості випадків достатня. При цьому у руці не відчувається дешевою штамповкою й пристойно тримає заточку (лише пару разів підводив його на мусаті).
Попрацювавши з цим ножем, відчув, як часто мені не вистачало чого-сь середнього між шефським ножем і середнім вузьким універсалом!- Переваги:
- Легкий, зручний, вдала форма леза й руків'я
- Недоліки:
- нема. Хіба що край леза біля руків'я не скруглений.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Купил этот нож и не пожалел! Очень острый, режет отлично, а вот если бы был чехол пластиковый на лезвие - вообще цены ему не было!
Спасибо Розетке!- Переваги:
- Острый очень )
- Недоліки:
- Нет чехла на лезвие (
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 203
Нож оправдал мои ожидания. Достаточно острый, удобный в использовании
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Класний ніж. Довжина леза 14 см. що зручно, і не довгий і не короткий. Легкий. Зручне руків'я з якимось резино-пластиковими антиковзаючим напиленням. (може воно з часом зітреться, побачимо). В обуху приблизно 2 мм.(біля руків'я) але зведений дуже тонко, нарізати одне задоволення. Повністю задоволені товаром. Замовили два.
- Переваги:
- Зручний, легкий. Форма і конструкція.
- Недоліки:
- Може м'яка сталь, але може то й не недолік, бо швидко підводиться до ідеального різу.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 203
Ніж гострий, але кут загострення малий (тобто дуже великий клин) для шинкування зелені значення не має, при наріганні бульби, моркви чи капусти... нрішки не зручно. Для комфортної роботи переточив спуски на більш пологі. Щодо ребристості леза. До полірованого леза "прилипають" продукти. Ак на мене, то таке "ребристе" лезо це плюс.
- Переваги:
- зручний для шинкування? зручне руків’я
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Сергій П***
Доповнюю. Ніж дурниця.
- Вікторія С***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Ніж ідеальної форми в довжини для шаткування овочів та нарізання м'яса, зручна ручка. Подобається, що не легкий
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Шукаю такіж один довшиий і один короткий
- Переваги:
- Правильна заточка і закалка
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: IP2HOUSE
Гарний ніж.
Зроблений якісно.
Як для дешевого ножа претензій до нього нема.
Дуже зручна ручка навіть для великої руки.- Переваги:
- Зручна ручка.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Прекрасний
- Переваги:
- Чудовий і дуже зручний
- Момент К***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Пока нет
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
З пару місяців користуюсь, досі гострий, на диво добре збаланований та цілісний.
дуже зручна ручка
Трішки заширокий, але то таке.- Переваги:
- Ціна-якість, зручний, доволі якісний.
- Недоліки:
- Тамара Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Мені дуже подобається цей ніж.З своєю задачею справляється.Розетці окреме спасибі,завжди на висоті,нарікань немає ні на ніж,ні на доставку.Все супер,всім задоволена.
- Переваги:
- Зручний в руці,легкий,ріже чудово.
- Недоліки:
- Не бачу пока.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Чудовий ніж, легкий, зручний і приємний у руці
- Переваги:
- Якість -ціна!
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Спасибо, все ок. Рекомендую
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Якістю задоволений, зручно тримати в руці, дуже гострі.
- Переваги:
- Ціна/якість
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Юля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Хороша якість, дійсно гострий і зручний.
- Переваги:
- Хороша якість, дійсно гострий і зручний.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Гострий, зручний, став моїм улюбленим ножем
- Переваги:
- Гострий, зручний
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Дуже легкий, мабуть хотів би щоб він був більш важким. Досить добре ріже прямо з блістера, після двадцяти рухів на дошці з пастою не ніж, а бритва.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Легка вага
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Нож хороший,я довольна.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Норм . Великий, удобна ручка
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Мій найкращий та найзручніший ніж
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Ніж коштує своїх грошей
- Переваги:
- Гострий,приємна ручка
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Глущенко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Нож супер! Удобный, острый.
Представник брендуДякуємо за вибір нашого бренду та відгук!
Отличный нож за отличную цену
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Киричек А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Очень острый нож с удобной ручкой, относительно лёгкий. Товар очень быстро доставили.
- Переваги:
- Очень острый, берегите руки.
- Недоліки:
- Нет.
- ЕлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Нож очень качественный, режет плавно любой овощ и мясо.
- Переваги:
- Очень острый, удобная ручка с покрытием Soft Touch
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Мартиросов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Пока всё очень нравится. Материал, эргономика, вес и размер( покупался дочке подростку). В общем, рекомендую.
- Переваги:
- - материал лезвия
- заточка
- эргономика
- вес - Недоліки:
- Пока не выявлено
- Пяткин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Чудовий, гострий, зручний, міцний, якісний ніж.
Рекомендую- Переваги:
- Тільки переваги
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Хороший нож шефа,купил три,рекомендую!
- Переваги:
- Острый и удобный
- Недоліки:
- Надежд М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
нож острый режет все хорошо ручка хорошо ложится в ладонь удобный
- Переваги:
- нож удобный в руке
- Недоліки:
- пока не заметили
Нож удобный в работе,рекомендую!
- Переваги:
- Удобный
- Віталій В***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
за таку ціну супер ножі.
- Переваги:
- Хороша сталь.ручка добре стоїть в руці .рекомендую
- Недоліки:
- нема
- НикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Нож довольно качественный, особенно за эти деньги. Острый, удобно лежит в руке. Не слишком тяжёлый, но и не «бумажный». У меня это уже третий из этой серии. Если ручка не облезет, то возьму ещё и родителям.
- Переваги:
- Цена, качество, удобство
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Покупала основываясь на отзывах. Отлично подойдёт для студента а общежитие.
- Переваги:
- Хорошая цена. Отлично лежит в руке, острый. Среднего размера. Хорошее качество.
- Недоліки:
- Не обнаружено на данный момент
- Геннадий Л***
А не для студента, или для студента НЕ в общежитие не подойдет???
- Михаил Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 152
Ніж якісний, зручно тримати в руці. Доволі гострий, точиться легко. Після декількох місяців подекуди зійшло покриття на ручці.
- Переваги:
- Гострий, зручний.
- Недоліки:
- Не якісне покриття ручки