Відгуки покупців про Ліжко металеве двоярусне 90x200 Метакам Комфорт Дуо Золотистий

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Best Looks
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Best Looks. Колір: Синій. Розмір спального місця: 90 x 200

Детям кровать понравилась ,

Переваги:
    Ответственный продавец
    Недоліки:
    Вот такие не очень хорошие швы
  • Татьяна Б***

Пришла хорошая кровать, продавец ответственный

Переваги:
    Всё целое, хорошая кровать, продавец ответственный , спасибо за кровать., заказуем второй раз очень довольны.
    Недоліки:
    Долго ждали.
    • Продавець  Best Looks

Доброго дня Тетяна! Дякуємо Вам за замовлення та за відгук! Звертайтесь до нас ще.
      З повагою Магазин BEST LOOKS!

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Коричневий. Розмір спального місця: 90 x 200
  • Іван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Білий. Розмір спального місця: 80 x 190

Дуже і дуже якісне і практичне ліжко! Брав в білому кольорі. Виглядає акуратно і стильно, збирається легко, все рівно і чітко. Міцне, нічого не совається і не рипить. Діти і дружина в захваті!

Переваги:
    Якісне, міцне, стильне, практичне
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  AVVS Tech

Дякуємо за гарний відгук та покупку, Іване! Бажаємо вам приємного використання!

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TovaroVED. Колір: Фіолетовий. Розмір спального місця: 90 x 200

Очень довольна покупкой

Переваги:
    Внимательный продавец, все как на фото.
    Недоліки:
    Пока не выявлено
    • Продавець  TovaroVED

Доброго дня Татьяна! Дякуємо Вам за замовлення та за відгук! Звертайтесь до нас ще. З повагою Магазин TOVAROVED!

• Володченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: TovaroVED. Колір: Чорний матовий. Розмір спального місця: 80 x 200

Кровати в черном цвете не было внаявности и мне предложили по наличию на складе в белом цвете. И эта кровать превзошла все мои ожидания. Качество отличное, покраска отличная, в белом цвете более мягче смотрится в интерьере,,чем черная. Рекомендую, и продавцу отдельное спасибо за профессионализм и внимание к покупателю.

• Продавець  TovaroVED

Доброго дня Iрина! Дякуємо за Ваш вибір) Ради чути, що Вам все сподобалося)
      Намагаємося Для Вас!
      З повагою Магазин TovaroVED!

• Назар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 80 x 190

Кровать нормальна. Збирається дуже легко. Діти раді.

• Продавець  AVVS Tech

Дякуємо за ваш відгук! Гарного використання та гарних вам покупок!)

• Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 80 x 190
    • Продавець  MBLS

Владимир, спасибо за отзыв! Хорошего пользования)

• Сергей Р***

дочь в восторге

Переваги:
    Легко собирается, устойчивая
    • Продавець  MBLS

Сергей, спасибо за прекрасный отзыв!) Хорошего пользования!)

• Надія Г***
    Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 200

Менеджер вела себе грубо, безкомпромісно, і взагалі послала мене НА.

• Продавець  UTR Furniture

Доброго дня, дякую за відгук.Які можуть бути компроміси при купівлі ліжка?Вас нікуди не посилали ,просто Ви почали торгуватись, на жаль ,це не те місце де можна торгуватись,також просили з'єднати з директором розетки щоб передоплата була не 20%(як зазначено в умовах) а 10% .Під час розмови Ви нам повідомили що у Вас немає особистого кабінету розетки щоб там прочитати всі умови,але судячи з цього відгуку Ви нас просто обманули .Дуже шкода що не знайшли з Вам спільну мову,бажємо Вам купити бажаний товар з умовами що Вас влаштують,але у нас на жаль таких умов нема.Гарного Вам дня