Відгуки покупців про Туалетна вода для чоловіків Giorgio Armani Acqua Di Gio 100 мл (3360372058878/336037205887)

Оцінка користувачів 3.77/5
  • Відгуки про товар продавця RozetkaEU
  • Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU

Щодо оригінальності аромату "як колись було і яу стало": неможу нічого стверджувати — купував майже насліп (хіба що колись купував пробнік 1.2 мл).

Переваги:
    Для Eau De Toilette заявлена оріентовна тривалосьі аромату 3–4 години. Побачимо як буде насправді ;)
  • Любомир
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU

Аромат такий самий. Ємності різні.

Переваги:
    Ємність в яку можна наливати парфум.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Анна П***

Дякую.
    Все відмінно

Переваги:
    Оригінал. Швидка доставка
  • Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 100 мл з EU

Все супер! Дуже задоволенні і запах такий як треба, класний і стійкий! Читала відгуки переживала що будуть погані, звернула увагу що на ті що з Європу, пишуть що якість хороша. Замовили з Європи тестер, все чудово. Дякую

Переваги:
    Якість і стійкість
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Игорь

Паль

Переваги:
    Недоліки:
    Паль

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Геннадий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Товар прийшов, якість відповідає очікуванням.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не має
  • Дарья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Не оригінал!!! Купила тут чоловіку на день народження, запах зовсім інший!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Дарья Л***

Upd напевно, оригінал, але вже новий аромат, не той, що був раніше. Тому якщо шукаєте звичний запах - без шансів…

• Аркадий А***

Здесь опасно куплять элитную парфюмерию!

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Рефіл 100 мл

Оригінал

• Сергій П***

Не оригінал....

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Хоча "стійкість", це такий собі недолік, типовий, я би сказав. За останні 15 років перепробував 15 різних аромантів різноманітних популярних брендів і про жоден не мажу сказати що стійкість відмінна (хіба що один із D&G). А так то , мені подобається. Маю вже синій флакон (пустий)) з цієї лінійки, планую в майбутньому і решту посмакувати.

Переваги:
    Смачний аромат, не за всі гроші
    Недоліки:
    Стійкість (суб'єктивно)
  • Солдатченко Д***

Классика на все времена

• Бондар О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Не плутайте головне. Це туалетна вода, а потрібно брати парфумовану. Вона набагато краща і пахне інакше. Цю взяв перший і останній раз. Не тримається взагалі.

Переваги:
    Недоліки:
    Швидко вивітрюється
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Багато хто пише, що це погано та запах не такий, як колись був, тримає пару годин.
    Хлопці та дівчата, читайте уважно написи на виробах. Тут написано «туалетна вода», а не «парфумована вода». Можливо той шикарний запах, який Ви пам’ятаєте – це парфумована вода. Так, є два види аква ді джио – туалетна вода та парфумована вода і це абсолютно різне. Там різна концентрація масел, чим вища ця концентрація, тим виразніший запах та більш насичений. Від цього ще залежить те, скільки буде триматись запах, бо якщо це eau de parfum, то може триматись майже цілий день, а eau de toilette десь години 3-4 від сили, та потрібно більше бризгатись.
    Отже, будьте уважні та читайте написи на товарах)

Переваги:
    Краща туалетна вода за ці гроші
    • Сергій К***

я брал в 2018 туалетную воду ( тестер) мне очень понравился запах , лучший запах духов в мире, а вот решил попробовать парфумированную воду и это совсем другое . Запах кардинально отличается , туалетка гораздо приятнее .

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Начитався тут відгуків перед покупкою, накрутив себе і думав що дійсно якась паль мені приїде. Пішов понюхав в магазин як пахне ця вода, подивився на ціну за 100мл 5000+ грн. Потім зайшов на інтернет магазин, і там вона коштує трошки більше 3000грн. Подумав, що не така вже і велика різниця з Розеткою, щоб прям однозначно думати що на Розетці підробки продають. Плюс я ще жодного разу на Розетці на підробку не потравляв. Тому вирішив що замовлю тут. Прийшло за 4 дні. Запах той самий, що і має бути. Виробник Франція. Батч код б'ється на сайтах відповідних, все офіційно. Єдине що по батч коду дата виготовлення жовтень 2022. Але то таке, мене не смущає. Термін зберігання у туалетної води 3-5 років зазвичай. Єдине на що звертайте увагу, що тут вода продається в різних видах, є EU, є тестери, є refillable. Я брав без всього цього. Звичайну 100мл.

Переваги:
    Ціна, офіційний продукт, зручна доставка
    • Дмитро П***

Ви ж розумієте, що батч-код - це не ознака оригінальності? Можна просто подивитися цей номер на оригінали і надрукувати на своїй коробці

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Користуюсь цим парфюмом років 10.
    Це що тут придбав принаймні на запах - зовсім інше . Дуже далеко від оригіналу !

• Левицький І***

Справжній аромат

Переваги:
    Справжній аромат. Користуюся вже багато років
  • Игорь И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Полный ноль, какая то суррогатная вонючая жижа, не капли схожести с оригиналом, есть для сравнения!

Переваги:
    Недоліки:
    Паль стопроцентная

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Друзі, тримайтесь подалі від цього товару, якістю тут навіть не пахне в любому сенсі, я розумію, що тут ніби то тільки оригінальна продукція і бла, бла, бла, але якщо таку продукцію продають дійсно від Армані, тоді я навіть не знаю що вам сказати, таке відчуття, що цей парфюм клепають десь у підвалах.

Це точно не той аромат і якість які були раніше, пишуть, що помінялась технологія і т.д. але якість продукту на дуже низькому рівні, таке враження, що купив підробку саму дешеву(((

Якщо ви читаєте мій відгук, не беріть цей товар, гроші на вітер!

Переваги:
    Якщо це оригінал, тоді не уявляю, що ж там з підробками
    Недоліки:
    Запах тримається пару годин, облізла краска((((
    • Женя

Краска у них облазит это факт.. Поводу запаха он действительно стал не такой как был раньше..

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Для розуміння - користуюсь ним із 2001 року. Тож аромат знаю дуже добре.

Купив в друге. Перший раз було все ок, аромат повністю відповідав оригіналу. А от те що я отримав вдруге це що завгодно, але не мій улюблений Armani Acqua Di Gio. Аромат дуже схожий, але в ньому є зайва нотка, якої не було в жодному із Armani Acqua Di Gio які я купував з 2001 року. Довелося викинути у смітник і піти купити у звичайному офлайн магазині. З цього моменту нічого не буду тут придбавати із парфунів. Занадто дорогий вийшов експеримент.

Переваги:
    Адекватна ціна
    Недоліки:
    Аромат не відповідає оригіналу
    • Александр Р***

Может быть постарели?, ну или вкусы изменились!, все таки прошло 23года от первой покупки, попробуйте другие:), вдруг зайдут.

• Анатолій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Брав 2 роки назад, з мінусів почав пропускати клапан та потім взагалі вилетів. Чуть не розлив в машині. Прийшолось ставити клапан спрею на епоксидку. Банка явно з браком або не оригінал. Що стосується самого аромату то на той час був стійкий.

Переваги:
    Стійкий члововічий ярко виражегий шлейф
    Недоліки:
    Протікали, та розпався до місяця часу( клаппн від пляшки).
  • Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Ориг нал, стойкие и запах огонь

• Юрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Рідина має якийсь аромат але він геть далекий від того який був раніше під цим брендом.

Переваги:
    Гарна пляшечка та коробочка.
    Недоліки:
    Зовсім не той аромат який був раніше.
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Взагалі не той аромат!!! Як дешева підробка!!! Не раджу купувати, щоб не псувати собі настрій!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Це як хочеш з'їсти смачного українського борщу, а тобі підсовують щі....
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Купила чоловіку на День народження, аромат виявився зовсім не такий, як був раніше (чоловік ними користується більше 15 років, улюблений аромат). І близько не схожий на оригінал. Зіпсований настрій, розчарування і гроші викинуті на вітер((( і не потрібно мені відповідати, що з віком міняється фізіологія і запах може розкриватися по-іншому, бо ще залишился залишки парфумів у старому флаконі є з чим порівнювати: перевіряли не тільки на шкірі, але й на папері (як в магазинах), запах різний. В тему народна поговорірка: схожий як свиня на коня тільки хвіст не такий.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Розпилювач зламався через місяць використання. Є великі сумніви, що товар- оригінал. Не рекомендую.

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Лет 7 назад была такая же вода, решил еще раз приобрести, потому что запах помню был очень классный! Купил, остался доволен, запах тот же как и раньше. Если на саму кожу нанести, то аромат держит не очень долго, а вот если на одежду, то около суток а то и больше.

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Цена
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Парфуми просто бомбезні. Купувала чоловіку. Йому зайшли! Швидка доставка. Дякую.

Переваги:
    Стійкість і ціна
  • Андрій Х***

Непогано.

• Алла П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Дякую ✌️

Переваги:
    Крутий аромат
  • Сергей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Отвратительный запах, я до этого брал 100 мл было все супер. Взял 200 мл. запах отвратительный, если могут просроченные быть то это именно мой случай. Хотя голограмма на дне бутылочки есть.

Переваги:
    Вообще запах классный. Но не повезло
    Недоліки:
    Просто не повезло
  • Слободянюк Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Сложно оценить, но первое впечатление, что с запахом что-то не то. Или не оригинал, или изменения. Но классический давний аромат явно не тот.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Аромат неясный
  • СЕВІЛЬ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Купила на подарок, мужу понравилось)

Переваги:
    Классический запах проверенный временем.
  • Евгений Х***

Даже чудові

Переваги:
    200
  • Любомир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Вітаю. Замовив дані парфуми на розетці і все відповідає оригінальній продукції, АЛЕ запах інший( не вистачає якоїсь ноти), а ніж до прикладу в 2016-2018 році. Я користуюсь даними парфумами з 2006 року (вони одні з найулюбленіших) і повірте, запах я знаю який має бути… думав підробка. І тут трапилась можливість придбати такі самі в Ісландії, і на диво запах такий самий як придбаний на Розетці. І тримається також не дуже. Здається сам виробник щось начудив з ароматом… якщо хтось знає в чому проблема - буду вдячний за роз’яснення у відповіді на відгук.

Переваги:
    Acqua do gio
    Недоліки:
    Запах чомусь змінився і тривалість аромату зменшилась.
    • Олександр П***

Запахи та відчуття у людей змінюється кожні 3- 5 років /-.
      І те як ви відчували запахи у 2006, і сьогодні у 2023 вже так не буде..) така наша фізіологія ..) і це відноситься і до смакових рецепторів, і слухових і т.д.

• Олександр Й***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Вистачає на декілька годин, до 2-х годин. Коли пшикаюсь то наче якась розбавлена…

• Женя С***

Вообще этот аромат не особо стойкий..

• Олександр

Фреш аромати не будуть триматися як парфуми по 8-12 годин

• Сергій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Все нормально, і доставка швидка і туалетна вода схоже що оригінальна, але дуже не приємно, коли те що замовляешь не співпадає з фото що є в описі товару на сторінці продажу, тому мінус зірочка....

Переваги:
    Оригінальний стійкий запах, акційна вартість на Розетці
    Недоліки:
    Наразі, не бачу
  • Ірина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Запах не відповідає оригінальному товару

Переваги:
    Недоліки:
    Зруйнований подарунок