- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Чорний
Все супер, зручний формат, якісний матеріал
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже симпатичний якісний альбом, купляла на подарунок. Дякую продавцю)
- Вова Ч***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Чорний
Все Гуд
- Аня Д***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Бежевий
Все чудово, швидка доставка та якісний сервіс
- Диана Г***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Бежевий
Дякую за чудовий альбом!
Швидко з‘вязались та відправили замовлення
Однозначно рекомендую, та буду замовляти ще - Федорко К***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Дуже швидко зв'язались і відправили замовлення! Все сподобалось, товар якісний!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Думнич А***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Бежевий
Хороший та якісний альбом, замовлення відправили дуже швидко, рекомендую цей магазин.
- Мар'яна А***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Блакитний
Чудові альбоми під квадратні знімки - все в розмір, як і має бути. Дуже швидко звʼязались і відправили замовлення. Покупкою задоволена)
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Бежевий
Чудовий альбом
Дійсно потрібна річ якщо маєш Instax - Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Дуже гарний альбом, та крутий сервіс)
- Переваги:
- Дуже швидка відправка, якість альбому
- Недоліки:
- Олексій Ю***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Чорний
Брав на подарунок) Іменник задоволений
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Очень крутой альбом по качеству и визуалу)
- Переваги:
- Дизайн, цвет, функциональность.
- Недоліки:
- Возможно слишком широкий корешок альбома, а страниц для фото как будто мало, но думаю это решится с его наполнением.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже гарний і стильний альбом
- Алена Н***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Чудовий альбом! Дякую, дуже швидко обробили замовлення і оперативно відправили посилку!
- Переваги:
- Все сподобалося