- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
Шикарный товар Не можем теперь налюбоваться окнами! Всё пришло в идеальнейшем состоянии, и последние 30 см так же были в отличнейшем состоянии!!!
Клеится пленка очень круто И очень круто светится на солнце- Переваги:
- Легкая в поклейке, и очень красиво переливается
- Продавець Homeday
Анастасія, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
Дуже класна! Легко клеїться.
- Продавець Homeday
Ірина, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про роботу нашої компанії. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
Пленка классная! Не жалко ни единой потраченной копейки. Клеится легко, как будет держаться посмотрим.
- Переваги:
- Красота
- Продавець Homeday
Ольга, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
Плівка непогана, але від сонця вона не захищає ніяк. Як декор красиво, силуети видно дійсно розмито. Останні 30 см плівки дуже зім'яті. Через дві години поклейки на балконі підстрибнула на 1 см
- Переваги:
- На вигляд гарно.
- Недоліки:
- Не захищає від сонця. Ціна зависока. Останні 30 см дуже зім'яті.
- Продавець HOMESALE
Наталіє, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: Homeday
Плівка хороша в свою функцію виконує, кріпиться добре.
Тільки останні 30 см просто потрібно відрізати і викидати. Там погана намотка, томі плівка зім'ята і відклеюється.- Переваги:
- Виконує свої функції
- Недоліки:
- Непридатні до використання останні 30 см так як плівка зім'ята і відклеюється.
- Продавець HOMESALE
Богдане, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!