Відгуки покупців про Парфумерна вода Avon Incandessence, 50 мл

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Moon Group. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Дуже задоволений цим придбанням

• Продавець  Moon Group

Дякуємо, за придбаний в нас товар. Сподіваємось бачити Вас серед наших постійних покупці.

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Це не оригінал, пляшка з дешевого пластика, стійкості немає, вдруге не замовлю, не раджу((

Переваги:
    Швидко звʼязалися та відправили
    Недоліки:
    Пластикова пляшка, не стійки, схоже на не оригінал , швидко вивітрюються, не можу радити замовляти у цього продавця, нажаль (((
  • Валерій Г***

• Наталія Г***

Дуже чудовий аромат

Переваги:
    Стійкий, пахне навіть після прання.
    • Продавець  LuckStyle

Дякую за відгук

• Наталія Г***
  • Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Цей аромат дуже люблю, все гуд

• Продавець  Amake-on

Дякуємо за замовлення та залишений відгук
      Приємного користування!

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: svetsvet. Формат: Стандартний. Об'єм: 30 мл

Водичка хорошої якості. Доставлено вчасно.

• Продавець  svetsvet

Дякуємо вам за ваш час та ваш приємний відгук! Гарних вам покупок!

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ririnadar22. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Это мои самые любимые духи уже много лет. Как только заканчиваются одни, сразу же покупаю следующие. Пахнут просто бесподобно, такие нежные, в меру сладкие, довольно стойкие. У Avon это лучшие духи, на мой взгляд. Цена вполне приемлемая.
    Продавец - супер!!! Оперативно связались, все уточнили и в тот же день отправили товар. На следующий день я уже получила посылку. Однозначно рекомендую и духи, и продавца.

Переваги:
    Супер классные духи
  • Марина Ш***

Ніжний аромат

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Один з найкращих ароматів Avon. Ніжність конвалії поєднується зі свіжістю бергамота, солодкістю персика й півонії та надає аромату яскравості та сонячності.

Приємного користування

• Інна Г***

Відповідальний продавець , все пройшло супер. Рекомендую

• Дарья Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Ririnadar22. Формат: Стандартний. Об'єм: 30 мл

Люблю этот аромат, всё пришло без повреждений. Купила маме в подарок. Продавец очень контактный, оперативно обработал заявку и быстренько отправил. Рекомендую и продавца, и товар.

Недоліки:
    Не найдены вовсе
    • Продавець  Ririnadar22

Щиро дякую

• Валерия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Спасибо огромное за духи пришли целыми,а маленький подарочек заставил чуть улыбнуться. Чудестные,оригинальные духи закончаться закажем ещё

Переваги:
    Оригинал,чудестный аромат
    Недоліки:
    Отсутвуют
    • Продавець  Amake-on

Дякую)буду рада бачити вас серед постійних клієнтів

• Яна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LuckStyle. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Я разочарована. Сделано в России. В характеристике этого не написали. Я Российское не взяла бы. Это во-первых, а во-вторых совсем не держится аромат, не говоря уже о шлейфе. Я очень разочарована, хорошо, что я не взяла дорогие, где гарантия, что делала не Россия. Качество на единицу. Не приятно это писать, но это факт, к сожалению.

Переваги:
    Недоліки:
    Нет шлейфа, да и запах держится не долго, производитель - Россия
    • Продавець  LuckStyle

в компанії Avon парфуми виготовляють в Росії або в Польщі.Нажаль більша партія іде з Росії і ми з цим нічого зробити не можемо.

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: LuckStyle. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Покупаю эти духи для мамы, она любит. На свою цену они хорошие. Только как по мне, сильные, наносить нужно пару капель, и за полчаса до выхода.

Переваги:
    Аромат долго держится, цена
    • LuckStyle

дякуємо за відгук!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: ARFamily. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл

Вперше замовили тут і дуже задоволені. Зв'язалися миттєво, все підтвердили і зразу вислали. Обслуговуванням дуже задоволені. Все прийшло швидко. Духи брали на подарунок, іменниці дуже сподобалися! Дякую!
    І окрема подяка за доставку :-)

Переваги:
    іменинниці дуже сподобалися
    Недоліки:
    не виявлено
    • Rekia f***

Дякуємо Вам!