- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Швидка доставка, якість хороша, недоліків поки не виявлено)
- Переваги:
- Швидко нагрівається
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець НЕОД
- Ніна М***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Купуємо вже другу плитку, своя служить добре, взяли в подарунок! Все чудово! Дякуємо за сервіс!
- Дарья Н***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Искала решение, чтоб парень не пачкал газовую плиту углями. Нашла эту электро-печку. Парень доволен, быстро греет угли со всех сторон, удобная ручка, которой можно подносить угли к кальяну, я довольна, что не нужно мыть плиту каждый день)
Быстрая и бесплатная доставка на отделение розетки и цена приятная- Переваги:
- Быстро греет, удобная ручка
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: НЕОД
Дуууже швидко розжарює, навіть на 3. Прикольний дизайн, мені прийшла з синім «камуфляжем». Подивимось як надовго проживе
Дякуємо за Вашу думку
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Дуже задоволений. Вуглі розпалюються швидко. Дизайн сподобався. Безкоштовна доставка до відділення розетки.
- Переваги:
- Вартість, дизайн, швидкість роботи
- НінаВідгук від покупця. Продавець: НЕОД
Все супер! Працює відмінно, швидко щвʼязалися і відправили
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Прислали не чёрный а зелёный камуфляж, в одном месте краска содрана. При первом запуске очень вонял пластиком, буквально на весь дом. Из плюсов очень быстро разогревает угли, раньше была обычная переносная электрокомфорка она грела гараздо медленнее.
- Переваги:
- Разогревает крайне быстро
- Недоліки:
- Краска содрана в одном месте, запах пластика при первом запуске
- Продавець НЕОД
Доброго дня, дякуємо за відгук, при першому прогріві плитка буде віддавати специфічним запахом обробки металлу. Це нормально. Але тільки перший раз
- Коля К***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Плитка якісної збірки, Сподобався зовнішній вигляд, якість матеріалів та сама експлуатація, розпалює вугілля доволі швидко. Товар і продавця рекомендую.
- Переваги:
- Якість матеріалів , швидко розпалює
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець НЕОД
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Гарна плитка, виготовлена якісно , розпалює вугілля доволі швидко 7-10 хв та якісно. Це перша моя плитка тому порівняти складно, але стало набагато зручніше переносити вугілля до кальяну.
Фото зроблено після одного разу використання- Переваги:
- Ручка, якість розпалу вугілля
- Недоліки:
- Ручка перевішує, не критично так як є інше місце для неї
- Продавець НЕОД
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: НЕОД
Плитка якісної збірки, при першому використанні не видає сторонніх запахів типу пластику чи чогось такого. Сподобався зовнішній вигляд, якість матеріалів та сама експлуатація, розпалює вугілля доволі швидко. Товар і продавця рекомендую.
- Переваги:
- Якість матеріалів , регулювання температури