- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Банячок. Колір: Сталевий
Той випадок, коли якість перевершила очікування, як за таку ціну.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець Банячок
Дякуємо ,користуйтеся із задоволенням !!!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не тримає зовсім то злітає то передня то задня. Як ним робити печиво, чи ще щось не зрозуміло. Можливо геть рідкий крем потягне
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шприц чудовий, рекомендую.
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За такі смішні гроші просто ідеальний!
- Переваги:
- Чудово підходить для витискання кабаносів на сушку
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: KASYDA
Хороший,но нужно к нему наловчиться
- Недоліки:
- Мало пластинок для печенья
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Butiq Store. Колір: Сталевий
Заказала шприц 4.12.2023. Получила заказ достаточно быстро, 6.12.2023. Но товар оказался бракованный, в коробке был только шприц. Не было ни единой насадки. Я захотела полный возврат, так как это было на подарок и без насадок он мне не нужен. Пообещали вернуть деньги как только получат товар. Товар отправила обратно в тот же день. Забрали шприц 11.12.2023.
23.12.2023 и 24.12.2023 я начала писать и спрашивать где мой возврат. Ответили 25 числа, что вышлют. В итоге прислали 350 грн, хотя я платила 385 грн. Сказали, что уточнят, но по сей день (27.12.2023) ничего не ответили. Категорически не рекомендую продавца!!!- Переваги:
- Совершенно нет
- Недоліки:
- Бракованный товар, теряете деньги и время
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Колір: Сталевий
Товар гарної якості.Брав для виготовлення пельменів як дозатор фаршу
- Переваги:
- Металевий корпус,працювати можна однією рукою
- Недоліки:
- Нема поки
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Жена уже пользовалась , похвалила и меня . за то что купил , и шприц , ей понравился . Удобно пользоваться и надежно изготовлен .
- Переваги:
- Много насадок
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- ВадимПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
После заказа товара, поступила смс спустя сутки об отсутствие товара.
Оценить сам товар не могу, т.к. сервис розетки не позволил это сделать.- Переваги:
- Не удалось воспользоваться.
- Недоліки:
- Оценка работы сервиса 0
- Ира Д***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень классный кондитерский шприц, изготовлен из метала. Он довольно надёжный и качественно сделан. Также очень удобно, что в наборе идут ещё и 8 разных насадок, можно делать выпечку разной форму.