Відгуки покупців про Комп'ютерне офісне крісло керівника Sidney, колір - Чорний.

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Егор
    Відгук від покупця. Продавець: Seaton

Користуюся з липня місяця. Прийшло з браком, на сидінні під наповнювачем тирчить якась деталь. Я б ще довго думав що то так треба і що то складки шкіряні, якби на крісло не сів мій друг ~90кг. Він трохи важчий і відразу відчув. Не став розбирати і тим паче відправляти назад. Це не сковорідка все ж таки, трохи лінь. Не приємно звісно, але слава богу д**а не велика, і ця штука лише з одного боку. Звик на неї не сідати)))) Прохання. Перевіряйте будь ласка перед тим як відправляти.
    В цілому зручне крісло, спинка працює, підставка для ніг теж в нормі. Дякую!

Переваги:
    Майже пів року виконує свої функції. Все працює
    Недоліки:
    Прийшло з браком до якого довелося звикати
    • Продавець  Seaton

Доброго дня, Єгор. Дякуємо вам за відгук. Прикро, що так сталося з сидінням. Нажаль, деякі недоліки проявляються лише після збірки. В таких випадках варто звернутися одразу до нашого менеджера і ми завжди намагаємося вирішили подібне, щоб ніщо не псувало вам враження від користування.

• Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Seaton

Крісло доволі зручне, але дуже поганої якості

Переваги:
    Підставка для ніг, регулюється нахил спинки
    Недоліки:
    Жахлива якість: крива спинка (саме основа спинки, не кріплення), крива різьба для болтів, дуже низька якість пошиву оббивки
    • Продавець  Seaton

Доброго дня, Василь. Дякуємо Вам за відгук та вашу думку що до якості крісла. Прикро, що ваші очікування не виправдалися. Зазвичай користувачам дуже подобається це крісло, так як воно досить багатофункціональне як для своїх грошей. Але інколи трапляються і проблеми, з якими ви завжди можете звернутися до нашого менеджера та вирішити питання найкращим шляхом для обох сторін.

• Станислав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Seaton

Отличное кресло удобное, но сразу скажу что в первое время будет не привычно сидеть а потом привыкните ! По высоте я спускаю на самый низ и то для меня это высоко (у меня рост 1.85 имейте в виду) вопросы будут через лет 2-3 в каком оно будет состоянии.
    При сборке особых трудностей не возникло, каждая деталь просится на своё место !

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Доставка, НОВАЯ ПОЧТА
    • Продавець  Seaton

Доброго дня, Станислав. Вдячні вам за відгук. Користуйтеся довго та з задоволенням)

• Александр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Seaton

Якщо думаете що брати ГЕЙмерськоє крісло або це - беріть це. Ціна така ж, відрегулювати нахил можна, виглядає дуже пристойно

Переваги:
    М'яке, зручне, можно відрегулювати нахил спинки
    Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  Seaton

Дякуємо Вам за відгук, Олександр. Користуйтеся довго та з задоволенням)

• Николай
    Відгук від покупця. Продавець: Seaton

Собрал быстро, но одно из отверстий для болтов расположено не под прямым углом к седушке, из-за чего были трудности с прикручиванием подлокотника (в итоге болт затянул и вроде как всё держится хорошо). В целом конструкция кресла выглядит надёжной, даже подставка под ноги, о которых я слышал много плохого в отзывах на подобные модели, довольно устойчива. Для роста 186см подходит хорошо. Кожзам выглядит неплохим, но летом, наверное, будет жарковато.
    Описанию и фотографиям товар полностью соответствует!

Переваги:
    Откидывающаяся спинка, подставка под ноги, мягкие подлокотники, металлический паук
    Недоліки:
    За первые несколько дней использования не выявил.
    • Продавець  Seaton

Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням.