Відгуки покупців про Сухий корм Ройчер для активних собак з куркою 10 кг
Є в наявності
- Юлия Я***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм підходить, собакам подобається, ніяких мінусів не знайшла
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака в захваті. Все швидко та зручно.
- Сахно Л***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все великолепно едят этот корм. Коты, собаки и еноты. Даже привередлиные.
- ирина М***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм .
Собака довольна- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
Бельгийская овчарка ест с удовольствием.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
мой бигль его ест.
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
- не знаю
- АллаПродавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм собаки їдять з задоволенням, Рекомендую продавця до співпраці як порядного та уважного до покупця, швидка доставка.
- Переваги:
- собаки їдять з задоволенням
- Недоліки:
- поки не виявила
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: ПРО100 СМАКОТА. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
У собаки почалась алергія
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: ПРО100 СМАКОТА. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Швидко та якісно. Мішок цілий, ерсін придатності в нормі. Рекомендую
- Таиса Ж***Відгук від покупця. Продавець: Gaba goods. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Быстро отправили, хорошая скидка . Спасибо!
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Gaba goods. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Замовлення швидко прийняли і відправили. Товар відповідає оголошенню. Все ОК.
- Продавець Gaba goods
Володимире, дякуємо Вам за покупку та відгук! Всього самого найкращого Вам та Вашим удюбленцям.
- Пересечная Л***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм супер,собачка дуже задоволена! Обслуговування на вищому рівні! Найкращі рекомендації до співпраці GABA GOODS
- Переваги:
- Собака кормом задоволена
- Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Gaba goods. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Всё очень быстро и профессионально.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Продавець Gaba goods
Дякуємо за відгук та покупку. Хай смакує Вашому улюбленцю.
- Назар Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть з радістю.
- Переваги:
- Відносно дешевий як для преміуму.
Досить гарна якість.
Для тих кому 15 кг важко транспортувати, ідеальний варіант за запасом та вагою.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Сроки в порядке
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Беру не первый год, всё отлично
- Переваги:
- Ест и чувствует себя хорошо
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Нащ пес, овчарка немец. Состояние здоровья норм, не смотря на взрослость. Этот корм берем давно. Довольны. И цена хороша для такого качества
- Переваги:
- Цена качество
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Пудель ест с удовольствием
- Переваги:
- Не дорогой
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Брали для дворян - едят с восторгом. Овчарик "стырил" и тоже с восторгом съел. Потом ещё 2 недели кормила овчарика кормом для активных из 0,5кг пакетов - тоже всё ок. А потом купила мешок 10кг. Разочарованы все. Запах другой, гранулы крошатся сильно. Теперь вот сомневаюсь...
- Переваги:
- цена-качество
- Недоліки:
- нестабильность качества
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший, собака доберман, очень долго не могла выбрать корм( и дорогой брали) была аллергия. С этим кормом проблем нет, корм есть с удовольствием. Беру корм давно, всегда самовывоз с магазина С.Бандеры и всегда было все хорошо. Но в последний раз почему-то мой корм который я заказала отдали другому человеку, не приятная ситуация, хорошо что был запас корма дома. Но в магазине мне сразу предложили адресную доставку на следующий день, бесплатно, за это магазину спасибо. Надеюсь больше мой товар никому не отдадут, и все мои заказы будут ждать меня в магазине.
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Вага 1 шт: 500 г
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Брал лабрадору, расчесал себе всю область около хвоста... перевел на прежний корм и он перестал чесаться.
- Переваги:
- Пёс его ел.
- Недоліки:
- Алергикам не подойдет
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Вага 1 шт: 500 г
Корм хороший, собака кушает на ура, алергии нет
- Переваги:
- Розмер корма
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
"Щоденний" подобається собачці більше, ніж "для активних", але їсть нормально. Ніяких проблем з кишківником немає, пес активний.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Наш хлопчик цей корм смакує рідко, не дуже любить сухий корм
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Не берите этот корс.
Купил для 2 алабаев, я скажу Вам так они к еде не прихотливы едят что дают, а эту помойку насильно ели по 2 дня голодные ходили, так в итоге ужасная аллергия и выпадение шерсти, за такие продажи Вас нужно засудить ибо это обман чистой воды и да описание обман это не премиум клас, это помойка химии- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Покупаю уже несколько месяцев, собака московская сторожевая, ест с удовольствием, ни каких проблем с пищеварением и шерстью нет. Собака активна и здорова. Перешли на этот корм с корма для щенков крупных пород этой же фирмы, а еще ранее кормили просто кормом для щенков, опять таки "Ройчер" пока не появился для щенков крупных пород. Моя собака выросла на кормах этой фирмы, нас все устраивает. Да, пробовали и корма подороже других фирм, но все же возвращались к Ройчер. Заказываю на пунк выдачи, мешки всегда целы, доставка вовремя, спасибо Розетке и Ройчер.
- Переваги:
- На розетке всегда свежий, приятно пахнет, собака ест с удовольствием, хороший состав
- Недоліки:
- Нет.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Покупала для хаски. Первые пару раз ела с аппетитом, потом не очень... Остаток мешала уже с другим кормом. Больше покупать не будем
- Переваги:
- Запах, как для меня, приятный, не вонючий
- Недоліки:
- Собака не заценила, ела нехотя, и то, когда была голодная а альтернативы не предлагали
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший, кормлю пятый месяц, лабрадор ест с удовльствием.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Дикань Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
беру не первый раз, собаки едят хорошо, шесть блестит, активные.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Ну и цены у Вас. Как для такого корма. На премиум никак не тянет.
- Халюта И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Один мешок съел было все хорошо, после второго вот такая аллергия у нас
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Вже не перший раз! Гроші на вітер! Буду цю фірму всім не рекомендувати!
- Переваги:
- Дно!
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Корм достаточно неплох
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм на 2.Собаки едят не охотно.
- Рома Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм на 3.Никак не премиум А