Відгуки покупців про Дитяча футболка для хлопчиків Stedman Без малюнка XL Синій

Оцінка користувачів 4.47/5
  • Каріна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BasicRAY. Зріст: 116. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Футболка гарної якості. Ще не стірала, тому не знаю чи линяє. До шкіри приємна, не парить.

• Продавець  BasicRAY

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок! Нам дуже приємно. Рекомендуємо прати котон делікатно: при температурі 30-40°C, навиворіт та без агресивних мийних засобів.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Білий

Якісь норм

Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування.

• Анастасія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Червоний

Все супер

Дякуємо за відгук! Обіцяємо й надалі тішити вас якістю. Очікуємо вас за новими покупками!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Білий

Замовляла 2 футболки, одна з них була гарно запакована, а інша футболка була запаяна в пакет, коли відкрила побачила брак!!! Чи різана футболка чи розірвана пятна на самій футболці, де розірвана

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже прикро, що Ви отримали товар з браком. Це точно не відповідає нашим стандартам якості.
      Ми обов’язково передамо інформацію на склад для перевірки упаковки та контролю якості.

Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або скористайтесь функцією повернення/обміну на сайті — ми зробимо все можливе, щоб вирішити ситуацію на Вашу користь.

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 164. Колір: Чорний

Всё супер!!!

Відповідає

Дякуємо за такий позитивний коментар! Ми завжди раді працювати для вас.

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 164. Колір: Червоний

Нормальна недорога футболка. Тканина тоненька, але пошито добре і горловина не крива. Могла б бути оверсайзною бо широка, але рукава вузькі. Розміру відповідає. Для фізкультури підійде.

Переваги:
    Бюджетна, рівні шви
    Недоліки:
    Тонкувата

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що футболка в цілому вам сподобалась — і за якість пошиття, і за відповідність розміру.
      Дякуємо, що відзначили як переваги, так і конструктивні зауваження щодо тканини та крою — для нас це важливо, аби вдосконалювати асортимент.
      Бажаємо приємного користування! Нехай футболка добре служить — особливо на фізкультурі

• Владимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Жовтий

• Відповідність фото

Достойний недорогий бренд, поряд із Sol's

Переваги:
    Ціна, якість

Відповідає

Дякуємо, що обрали саме нас і поділилися своїми враженнями. Це дуже цінно для нас!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 164. Колір: Білий

Якісна та зручна. Не парить. Гарно переться. Ціна прийнятна.

Переваги:
    Якісна футболка
    Недоліки:

Ми цінуємо кожне ваше слово й вдячні за те, що знайшли час для нас. Ваші відгуки – наша мотивація!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 164. Колір: Червоний

Дуже подобається. Якісна та яскрава. Не парить. Не втрачає колір після пранням. Ціна прийнятна.

Переваги:
    Проста але якісна та яскрава
    Недоліки:

Дякуємо за відгук, сповнений доброзичливості! Обіцяємо й надалі тішити вас якістю.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 164. Колір: Темний волошковий

Супер футболка на літо. Якісна та яскрава. Не парить. Не втрачає колір після пранням. Ціна прийнятна.

Переваги:
    Якісна та практична.
    Недоліки:
    Немає.

Ми вдячні за ваш позитивний відгук. Сподіваємося побачити вас знову!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 164. Колір: Жовтий

Якісна. Яскрава тканина. Не парить. Не втрачає колір з пранням. Ціна прийнятна. На літо саме те .

Переваги:
    Якість, ціна,практичність.
    Недоліки:

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. Ваші слова надихають нас рухатися вперед!

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Білий

Футболка неплохая
    Аккуратно сшита
    Но боковые швы в наличии!!!
    Рекламируется круговое плетение!!!!
    Откровенный обман!

Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам дуже прикро, що склалась така ситуація. Ми розберемося з причиною непорозуміння.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Червоний

Все добре

Відповідає

Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками!

• Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Білий

Гарна якість тканини та пошиву

Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Очікуємо на Вас за новими покупками!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Чорний

Футболка відповідає опису. Без бокових швів, горловина еластична, добре вузька. Потрібна була саме чорна для вистави в садочку. Ціна адекватна.

• Валентин
    Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Білий

Гарна футболка, все як в описі.

Переваги:
    Розмір співподае.