- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Этот корм помог щенку средней породы нормализовать деятеслоность жкт и поджелудочной . Назначил врач.
- Переваги:
- Собаке подошел и помог
Отличный корм!спасибо!
главное, весь комплекс полезных веществ сохраняется;
гранулы очень мелкие;)- Переваги:
- Наш щенок ест с удовольствием
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Корм приїхав швидко, все сподобалося
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Суперово, йорк їсть аж хрустить
- Переваги:
- Гарний корм
- Недоліки:
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Очень достойное качество
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Корм підходить для моєї собаки. Замовляю не вперше.
- Переваги:
- Зручно та швидко
- Недоліки:
- Не виявили
- Диана П***Відгук від покупця. Продавець: FIDOpetshop. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
- игорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Покупали по рецепту ветеринара при сбое пищеварения у щенка джек-рассела. Пес кушает с удовольствием, предварительно замачиваем на пару минут. Дополнительно даем такой же корм, но в банке 400г, типа паштет.
- Переваги:
- пес кушает с удовольствием
- Недоліки:
- дорогой
Відгуки про товар у інших продавців