- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний, потужний. Для велюру супер. Легко миється.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крутий. Багато чого пофарбував. Рекомендую. Скаржитись нема на що. Працювати потрібно: пофарбував і одразу промив. Не міряв мірилом, просто добавляєте більше розчинника. Якби ще одну ємність поклали в комплект то було б дуже круто. Знайшов змінний комплект до цього фарбопульта за 500 грн. Хочу взяти щоб була 1 ємність це буде зручно.
- Переваги:
- Не згорає. Якісний багато чого вдома пофарбував
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався, зрівняно з валиком економічні ще і набагато швидше, рекомендую!
- Юра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре без нарікань
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо, всё во время, покупкой довольны
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: РЕЙЛИ
Брала краскопульт для шоколадного велюру для тортиків. Зручний в роботі, покриває рівномірно, займає небагато місця. Я задоволена . Дякую!
- Переваги:
- Зручний
- Юрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал изначально для грунтовки, боялся ним красить, попробовал был приятно удевльон, вопшем мой рецепт токой, водоимульсионку розводим 30 процентов водой, ставим сопло 2мм.
Регулируем подачу краски, задуваем 2 слоя етим пульвиком, 3 слой катаем валиком, таким образом мною покрашено 150м.кв за 4 дня на рослабоне, качество отличное. - Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Німецька якість! Рекомендую!!!
- Тарас
Німецька якість.... сподобалось))
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарно фарбує. Використовували на дачі. Фарбували забор, будинок.
- Ігор K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить якісно фарбує поверхні. Випробувано на радіаторі опалення і підвіконні.
При спробі повернути апарат, потік фарби зменшується до повної зупинки подачі. Але на секунд 5 вистачає, тож можна фарбувати і в важкодоступних місцях.
Про чищення вже писали. Додам тільки, що в голці сопла є паз під курковий механізм, не забудьте розташувати голку так, щоб курковий механізм зайшов в цей паз і правильно зафіксувався.- Переваги:
- відповідність ціна-якість.
- Недоліки:
- інструкція
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якщо сумнівається, то купляйте, в 10-20 швидше чим валік, валіком це робота, а фарбопультом одне задоволення.
- Недоліки:
- Плюється після закінчення фарби, хапає повітря, але не помітно після висихання. Факел не рівномірно подає матеріал.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно фарбує але потрібно гарно розводити фарбу.
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую для покриття тортів шоко велюром. Цілком задоволена цією покупкою.
- Оксана К***
Доброго дня. Теж цікавить лана модель для велюру. Чи задоволенні ви цим апаратом?
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заинтересовал вопрос сложностей с снятием иглы (для промывки)! ТД не описывает (что странно) как это сделать. Простым Вытягиванием "на силу" не получится, точно сломаете!!!!
Оказалось просто))) И без силы и какого-либо инструмента!)
После чего игла вынимается и без съемника))).- Переваги:
- Купил))) На "пустую" работает как зверь)))!!!
- Недоліки:
- Пока не испытал))))
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Drill_magazzz
Перше враження - класний агрегат! Поки що тільки протестували на працездатність (свята скінчаться - вже тоді попрацюємо :-)
Подяка Drill_magazzz-у за швидке оброблення заявки і таку ж швидку відправку товару! - Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки що пофарбував лише стелю в одній з кімнат. Мені сподобалось. не порівняти по швидкості ні з якими механічними методами фарбування. Я довше розмішував фарбу до потрібної консистенції ніж фарбував. За витратами фарби також - її йде мінімум. Загалом я повністю задоволений покупкою.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покрасили потолок, справился на отлично.
- Переваги:
- Все отлично
- Томко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Какой диаметр сопла?
- Максим В***
2 и 2.5
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В процессе разборки не могу вытащить иглу сопла с помощью адаптера. Подскажите, кто это уже делал, иглу нужно вытягивать или выкручивать?
- Виктор Т***
Ха-Ха , у меня была такая-же проблема. Тем-более в инструкции написано левой ногой про этот момент. Что-бы понять - я разбирал этот узел и-то разобрать иглу не смог без доработки её. В принципе вытягивать иглу вложенным адаптером нет надобности, если работаете водорастворимой краской . Если другими красками - без разборки узла с иглой - нормально не помоете и потом начнутся дикие проблемы. Это - единственный минус . А, в общем аппарат - зверь.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже погано, що магазин не відповідає на запитання потенційних покупців. Замовлення автоматично прийняли без підтвердження, а іноді необхідно уточнити комплектацію товару. Проте вирішив придбати даний інструмент. Замовлення зробив у неділю, а в середу вже забрав на НП. Товар не пошкоджений, комплектація відповідає заявленій (на фото), справний. Інструкцію російською мовою знайшов лише на сайті підтримки, який вказано в гарантійному талоні. Щось конкретніше після випробування роботою.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чи є можливість заміни форсунок окрім тих, які є в комплекті?
- Олеленко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
очень удобно и заказ оформили и в тоже день, получили и вечером уже испытали :) Благодарим всех !!!!!!!!!!!!!
- Переваги:
- то, что ожидали
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потужна штука, якщо для домашніх справ. нітрофарбу проштовхує без проблем.
- Переваги:
- Легкий, потужний
- Недоліки:
- не побачив
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сьогодні придбав,якісна річ,пластик складений якісно..тільки ручка що прижимати при нажиманні відходить з гнізда може і випасти
- Переваги:
- Недоліки:
- Ручка
- yrik6849Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
А які види краскі він розпилює?
- МишаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фарбопульт чудово підійде для робіт по господарству, але якщо треба постійно щось фарбувати, то треба щось серйозніше обирати... так біля дому щось пофарбувати, наприклад, двері, ворота, забор...- буде саме те, що треба
- Переваги:
- Дуже зручний
- Недоліки:
- Невиявлено
- Людмила К***Продавець: Rozetka
6 мая задала вопрос про побелку мелом и известью...ответа так и нет... спасибо большое, теперь знаю какой выбор сделать...
- Виктор
Красить мелом или известью можно, главное - покрасочную смесь профильтровать и хоть примерно соблюсти вязкость раствора.
- Людмила К***Продавець: Rozetka
Можно ли такой использовать для побелки дома мелом или вапном?
- саша с***Продавець: Rozetka
и в се же как вытянуть иглу
- Андрей Р***
смотрите выше
- Ярослав Ш***Продавець: Rozetka
Кака страна призводства и сколько гарантия?
- Эдик Ж***
В Китае собрано,2 года гарантии
- Валерий Р***Продавець: Rozetka
Потолок на даче, два этажа, 45 квадратов - без проблем и усталости.
С водорастворимой краской на УРА, с остальными не пробовал.- Переваги:
- Всё хорошо
- Виктор Т***Продавець: Rozetka
Добавлю по-вашему вопросу о игле. Её надо вытягивать не выкручивая. но не советую даже пытаться. Я, до доработки прилагал усилие где-то 12 кг - не вытащил , а она из пластмассы 3-4 мм
- Андрей Ч***
Спасибо за информацию
- Ira S***
А что Вы имеете в виду под доработкой, хочу мужу на подарок, в планах пользоваться разными красками, в этом есть проблема с этой иглой?
- Андрей Р***
Тоже купил)
С иглой оказалось просто))) Аккуратно разжимая лапки в верхней части куркового механизма (ничем не закреплены) снимаете курок (сдвигая его вниз и назад от сопла). При этом вынимается нажимная пластина (цельная с курком). Она и удерживает иглу)))).
После чего игла вынимается и без съемника))).
- Георгий М***Продавець: Rozetka
Добрый день, подскажите можно ли использовать для покраски садовых деревьев вот такой краской для садовых деревьев и кустов Farbex ?
Спасибо.- Виктор Т***
Легко , только перемешать и через чулок процедить.
- Вадим H***Продавець: Rozetka
для водоэмульсионной краски подойдет?
- Переваги:
- ррр
- Недоліки:
- ррр
- Андрей Д***Продавець: Rozetka
Подскажите пожалуйста где можно купить запасные части в Украине
Представитель компанииАндрей, запчасти можете заказать через наш официальный сайт в Украине или через сервис-центр, список которых также представлен на нашем сайте