Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Постільна білизна Zastelli Бджілки бязь полуторний 145х210

Оцінка користувачів 3.5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця PremierTextale
  • Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PremierTextale. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 50x70

купила півроку тому. а виглядає дуже вживаним. простирадло не відповідає замірам

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    якість
    • Продавець  PremierTextale

Добрий день, 1) ми відпрвляємо нові комплекти 2) всі розміри по постілі як заявлені. Прохання соблюдати рекомендації по пранню. ВЖИВАНИХ комплектів у нас немає- прохання не писати не правдиву інформацию

• Вікторія Б***

Продавець PremierTextale, я вже відповіла на ваш коментар. мені шкода,що у вас неякісний товар,але то не моя проблема

• Продавець  PremierTextale

Добрий день Вікторія, у нас якісний товар- ми працюємо більше 10 років, на нашей постілі сплять більше 5000 людей, тому ми за свою посітль знаємо все, тому прохання не писати не правдивий відгук

• Біла О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70

Очень довольна.
    После покупки, сразу постирала, а вид стал как после 50 стирки, полосы на наволочке, цвет пододеяльника тусклый стал. Качество принта, вообщем, мягко говоря плохое.

Переваги:
    Пока не нашла
    Недоліки:
    Качество принта
    • Біла О***

Очень не довольна. Ошиблась

• Леся Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Белье понравилось.

Переваги:
    Качество, цена, пошив.
    Недоліки:
    Не обнаружила.
  • Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Хорошее качество постели, приятное на ощупь. Покупали друзьям на подарок, именинники довольны)

Переваги:
    Приятное, красивое.
    Недоліки:
    Была зацепка на постели.