- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Дуже гарна кавоварка! Красива та зручна! Продавець дуже уважна та приємна) Поклали до кавоварки каву та цукерки У цей час це дуже важливо! Гарних вам продажів!
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Соромно за власну неуважність.... Прошу вибачення у компанії Amicus та особисто у менеджера Світлани. 11 грудня залишила негативний відгук, не розібравшись в належному використанні продукту. Справа полягала в тому, що я при першому використанні не закрутила щільно частини кавоварки, внаслідок чого напій не подавався в верхній резервуар (може ще для кого такі тонкощі не будуть даремними) . Запанікувала та попросила про заміну або повернення коштів. До речі, одразу зреагували на мої претензії, принесли вибачення. Заміну провели негайно без зайвих питань та зауважень. Хоча потім і виявилось, що ця процедура була даремною. Кавоварка якісна, а сервіс та доброзичливість і терпіння Світлани взагалі справили саме приємне враження. До речі, замовила ще одну кавоварку, тапер вже на подарунок. Усіх запевняю в якості товару!
- Переваги:
- Якісний товар та чудовий сервіс
- Продавець Amicus
Інна, дякуємо Вам за гарний відгук!
Головне, що розібралися з правильним використанням кавоварки і тепер Ви зі смачною кавою)
Цінуємо кожного Покупця і стараємось, щоб Ви були задоволені покупкою і обслуговуванням)
Приємних та вдалих Вам покупок!
Бережіть себе і будьте здорові!
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
досить довго моніторив мережу в пошуках якісної і не занадто дорогої кавоварки, зупинився на цьому варіанті, і не пожалів. Все що треба для цього типу "заварника":
- якість кави – відмінний смак, який цілком може позмагатися з найкращими традиційними способами.
- сумісність як для індукції, так і для звичайної газової конфорки.
- надійна водяна колба, з міцної товстої нержавки, достатньо великого диаметру в основі.
- ємність. Об'єму відмінно вистачає на заварювання 2 повноцінних чашок гарної кави (що як раз я й підшукував для двох людей)
- простота. Так, зовні вона досить непоказна, зовсім не схожа на якусь "елітну" кавоварку "па-багатому", ну тут як би... "вам шашечки, або їхати?", пшонкам, якім подобається вичурний "стиль" з візерунками і хохломой – вперед до зустрічей (*краще ні)
Це основне, що мені було потрібно від цього гаджету, я це отримав.
Перед цім була класична маленька гейзерна, привезена з Італії, користувався мало, бо якість кави залишала бажати кращого, при використанні на газової плиті (з індукцією не дружила), досить швидко обгоріла ручка, а потім взагалі дриснула при закручуванні, і з чистим серцем пішла у смітник)
А цей виріб приємно сподобався, хоча не довго користуюся, але чим далі тим більше. Гарна! Дружина також захваті (вже її обіймає))
Дякую толковому виробнику. І продавцю теж, відправлено миттєво.
Рекомендую і раджу всім, чиї критерії і вимоги співпадають з моїми)- Переваги:
- Відмінна! Оптімальне співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
- Не те щоб прям "недолік", але над виготовленням кришечки особо не заморачувалися. Хоча функціонально, занадто крута туди й не потрібна, тож ок!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
450 мл, как раз столько чтобы сделать полную кружку кофе и не нужно чахнуть как над туркой. Отличная вещь
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за замовлення і гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної Вам кави!
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Дуже класна кавоварка за свої гроші. Не дивлячись на ціну - все досить пристойної якості. Також хочу подякувати продавцю за швидко і якісно оформлене замовлення і за подаруночки, які йшли з кавоваркою - швейцарська кава і цукерочка "Бережіть Україну". Дякую!
- Переваги:
- На індукційні плиті кава вариться приблизно 3 хвилини максимум
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець Amicus
Дмитро, дякуємо Вам за замовлення та чудовий відгук! Задоволені Покупці для нас найголовніше!
Користуйтеся з задоволенням! Смачної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба!
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Отличная кофеварка. Если наливать воды до клапана, то получается 250-300 грамм кофе.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за гарний відгук!
Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Пушка, працює на індукції, не протікає, не пачкається, швидко готує, топ за свої гроші
- Переваги:
- Пушка, працює на індукції, не протікає, не пачкається, швидко готує
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за чудовий відгук! Смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров’я та миру!
- Михаил Н***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Вкус конечно отличается от приготовленного в турке, машине и даже обычного способа кипяток-залил-настоял-помешал-настоял. Короче, есть свой шарм и удобство, если готовишь для 2-3 человек. Но расход кофе совершенно дикий, если делать все по науке. В два раза больше, чем при приготовлении в турке. Поэтому, для себя решил, что для одного человека - только джезва.
- Продавець Amicus
Дякуємо за замовлення та гарний відгук!
Смак кави залежить від сорту самої кави та способу її приготування.
Користуйтеся з задоволенням!
Смачної та ароматної Вам кави!
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Хороший товар на свои деньги. Не течет, кофе поднимается, всё работает как заявленно. Спасибо.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за замовлення і чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Я задоволена, що зробила вдалу покупку. Дякую виробнику.
- Переваги:
- Кофе готується швидше ніж у звичайній гейзерній кавоварці.
- Продавець Amicus
Пані Олено, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені покупкою. Ви абсолютно праві — гейзерні кавоварки Edenberg для індукції розроблені так, щоб максимально ефективно та швидко прогріватися, зберігаючи весь аромат кави. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нехай кожний ранок починається зі смачної кави та гарного настрою!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Поки що працює, долікив немає!!!
- Переваги:
- Гарно працює
- Недоліки:
- Поки що немає!!!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Ідеально готує запашну каву, зручно і швидко. Недоліків за 2 роки користування - НЕ ВИЯВЛЕНО!
- Переваги:
- Ідеальна кавоварка по вартості і якості !
- Недоліки:
- Не виявлено!
- Продавець Amicus
Пане Олександре, щиро дякуємо за такий ґрунтовний відгук! Почути, що кавоварка бездоганно служить уже 2 роки — це найкраща нагорода для нас. Ми пишаємося якістю бренду Edenberg і дуже раді, що Ви задоволені результатом кожного ранку. Дякуємо, що поділилися досвідом. Нехай кожна чашка кави з нашої гейзерки і надалі дарує Вам бадьорість та гарний настрій!
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 200
Дякую за оперативність. Давно шукала
- Переваги:
- Підходить до індукційної плити
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець Amicus
Пані Людмило, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви знайшли саме те, що шукали.
Гейзерна кавоварка Edenberg — це дійсно чудовий вибір для індукційних плит, вона надійна та дозволяє готувати справжню насичену каву щоранку. Нехай вона служить Вам довго та дарує приємні моменти за чашечкою улюбленого напою!
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 300
Дякую за оперативність. Давно шукала
- Переваги:
- Підходить до моєї індукційної плити.
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець Amicus
Пані Людмило, ще раз дякуємо за довіру та подвійне замовлення!
Модель на 300 мл — чудовий вибір для компанії або великої порції кави. Дуже раді, що обидві кавоварки підійшли до Вашої плити . Користуйтеся / Даруйте з задоволенням!
Нехай аромат кави завжди додає бадьорості та гарного настрою! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних клієнтів знову!
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 300
Купив. Працює.
- Продавець Amicus
Дякуємо за замовлення та відгук! Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Выполняет свои функции на 100%
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за лаконічний, але дуже важливий відгук! Ми раді, що гейзерна кавоварка виконує свої функції на 100% і повністю виправдала Ваші очікування.
Для нас це найкраща похвала! Насолоджуйтесь смачною та ароматною кавою!
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 200
Кавоварка чудова,свою функцію виконує.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за гарний відгук, користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 300
Хорошая кофеварка! Подходит к индукционной плите. Покупкой доволен!
- Переваги:
- Распознаётся индукционной плитой.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за чудовий відгук!Раді, що Ви задоволені покупкою) Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
- НатальяПродавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Кофеварка оказалась на складе розетки поврежденной, похоже ребята что-то уронили на коробку и погнули крышку.
Продавец быстро перезвонил, уточнив причину отказа от товара отправили быстро не поврежденную, упакованную ещё и с конфетами. Новая кофеварка
была у нас уже вечером следующего дня. Успели с подарком вовремя. Спасибо большое за оперативность и вкусный кофе. Молодцы ребята удачных продаж- Переваги:
- Всё хорошо работает на индукционной плите, что было необходимостью для нас.
- Анжеліка К***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Посилочку отримала, гарно дякую.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за замовлення та гарний відгук! Смачної Вам кави та гарного настрою!
- NatalyВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Дуже гарний товар.
- Переваги:
- Дуже приємна, легка у використанні, не тече, не перегрівається ручка, кава до смаку, зручна у приготуванні двох порцій кави, замовила таку ж на подарунок
- Продавець Amicus
Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба !
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Отличная гейзерная ковефарка
- Переваги:
- Материал корпуса
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Отличная кофеварка, уже приобрели, для дачи то что надо, рекомендую
- Переваги:
- Рекомендую
- Продавець Amicus
Раді, що Ви задоволені, дякуємо Вам за чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної Вам кави!
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Не погана, за свої гроші те, що нада
- Переваги:
- Є
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Гарна))
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за відгук, Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!
- Владимир И***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Всё хорошо. Спасибо!
- Переваги:
- Нержавейка качественная
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за замовлення та гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави! Бережіть себе і будьте здорові!
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Хороша кавоварка. Легка у користуванні. Покупкою дуже задоволена.
Дякуємо Вам за відгук!
Приємного користування, смачної та ароматної Вам кави!
- Надежда Д***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Дуже гарна кавоварка,з своєю роботою справляється.
- Переваги:
- Відповідає опису,легка в використанні
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави! Міцного здоров’я та мирного неба!
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 300
Кавоварка була доставлена дуже швидко
Разом з кавоваркою був приємний подарунок)- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Amicus
Катерина, дякуємо Вам за замовлення і чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
Міцного здоров'я та мирного неба!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Супер)
- Переваги:
- 5/5
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за чудовий відгук, раді, що Вам все сподобалося!
Смачної та ароматної Вам кави!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Дякую Вам за смачний сюрприз. Кавоварка те що треба.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за Ваш вибір та чудовий відгук!
Користуйтеся з задоволенням!
Смачної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба!
- Завалий Г***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Спасибо большое, товар пришол быстро! Всем довольны!!! Отдельное спасибо за подарки! Рекомендую!!!
- Продавець Amicus
Галина, дякуємо Вам за замовлення!
Користуйтеся з задоволенням, смачної і ароматної Вам кави!
Вдалих Вам покупок в майбутньому і мирного неба!
- Аріна Г***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Дякую , все чудово.
Дуже задоволена- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за замовлення і гарний відгук!
Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Працює, варить гарну каву.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за замовлення і гарний відгук!Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Отличная кофеварка, прекрасный продавец. Выслали быстро, отдельное спасибо за подарки.
Единственное, что не поняла - можно ли мыть в посудомойке.- Переваги:
- красивая и удобная кофеварка
- Продавець Amicus
Анастасия, благодарим Вас за заказ и хороший отзыв!
Пользуйтесь с удовольствием! Вкусного и ароматного Вам кофе!
Кофеварку нельзя мыть в посудомоечной машине и использовать абразивные чистящие средства. - Сергей Б***
Мене теж цікавить миття в посудомийці.
На коробці і в описі пишуть що можна .
А продавець каже що неможна
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Замечательный продавец, быстрый выход на связь и отправка товара, всегда на связи по любым вопросам ответы быстрые и очень вежливые, товар качественный. Отдельное спасибо за подарки. Готовы вас рекомендовать и будем заказывать еще. Очень приятно с вами работать
- Переваги:
- Все, быстрый выход на связь, поддержка вежливая, супер быстрая отправка, качественный товар, хорошая упаковка, возможность оплаты наложенным платежом
- Продавець Amicus
Елена, спасибо Вам за заказ и отличный отзыв!
Мы очень рады, что Вам все понравилось))
Вкусного и ароматного Вам кофе))
Пользуйтесь с удовольствием и заказывайте еще!
Удачных Вам покупок!