Картка Rozetka

Відгуки покупців про Захисна накладка на унітаз з драбинкою Baby Assistant DA-6900 (рожевий з сірим)

Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця ILoveKiddy
  • Олеся Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ILoveKiddy

Наклаадка зі східцями дуже класна та зручна.. Дитині сподобалося, на горщик боялася ходити, з накладкою наше питання вирішилося памперсами вже не користуємося. Дитині 2,8 р. У кого схожа проблема була як у мене раджу.
    Продавець вразив обслуговуванням, відразу не зрозуміла як кріпиться нижня сходинка, хоча здавалося все просто,не правильно склала накладку, думала що не вистачає кріплень. Продавець зняв відео як правильно складати накладку питання вирішилося. Користуємося, раджу.

Переваги:
    Зручний у використанні.
    • Продавець  ILoveKiddy

Спасибо

• Наташа Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ILoveKiddy

Якісний пластик, легко зібрати, дефектів немає.

Переваги:
    Якісний матеріал, зручний у використанні
    Недоліки:
    Звісно, можна знайти дешву накладку.
  • Антон Е***
    Відгук від покупця. Продавець: ILoveKiddy

Продавець прислав дуже неякісну накладку, яку навіть неможливо зібрати через криві несумісні деталі. Повернути товар неможливо, бо продавець не відповідає на повідомлення. Розетка зі свого боку також нічим не допомагає вирішити цю проблему. Тобто Розетка не несе відповідальності за замовлення від сторонніх продавців? Навіщо тоді купувати в інших продавців на Розетці, якщо немає ніякої підтримки, ніхто ні за що не відповідає, немає контактів і жодного способу зв'язатися з продавцем та вирішити проблему?

Переваги:
    ніяких
    Недоліки:
    Жахлива кітайська накладка, яку навіть зібрати нормально неможливо, бо деталі не стикуються одне з одинм.
    • Продавець  ILoveKiddy

Очень странно...мы данным товаром торгуем много лет нареканий не поступало.Конечно спасибо за отзыв.Мы связались с клиентом и несмотря на такой отзыв он хочет ИМЕННО ТАКУЮ накладку мы поменяем ему просто отправим такой же товар...возможно просто промышленный дефект был в товаре.Отправка за наш счет

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Baby_Hause75. Колір: Рожевий/Сірий

Класна річ. Дійсно дуже легко складається, дитина може сама це робити. За два дні мала розібралась як цим зручніше користуватись і вже забула про горщик. Раджу.

Недоліки:
    Непомічено