- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Мило чудове, допомогає від висипів
- Настя Д***Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Сподобався
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Прописала мне дерматолог это было для лечения спины! На мое удивление очень помогло, хорошее мыло!
- Bard C***
Ви брали зелене, чи сіре мило?
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Мені подобаеться, є результат
Але треба почекати, минимум 2 неділі - Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Покупала по отзывам , очень помогает при сыпи на теле от жары , заказали второй раз , очень на долго хватает, рекомендую , хоть и высокая цена но она того стоит
- Переваги:
- Помогает при высыпании
- Недоліки:
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Дійсно допомогає. У сина 13р був діагноз акне вульгаріс, тобто звичайні підліткові висипання. Але іх кількість була надзвичайною та болючою. Лікар призначив мазь Альтрено, але вона дала дуже малий результат. На перші результати з цим милом ми чекали більш як місяць, але за два місяці результат вражаючий - відновилась кожа обличчя, на спині, нажаль, результат менший (та я думаю що через одяг та літню спеку).
На мій погляд кількість висипань на обличчі стала 1/10 (було 10/10, жодного живого місця), а на спині 4/10 (було 7/10)
до цього додам, що син перестав допримуватися дієти без цукру та випічки і це ніяк не вплинуло на результат. Мазь Альтрено також відмінили- Переваги:
- допомогла при підлиткових висипаннях
- Недоліки:
- не виявили
- Продавець My healthy skin
Добрий день. Дякуємо за відгук.
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Товар чудовий, належної якості
- Арутюновп-Пасика Н***Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin
Мило дійсно допомагає від акне. Брала дитині 15р ,дуже сильні були висипання по спині і на грудній клітині.Мило допомагає позбавитись цієї неприємної проблеми.Рекомендую.По доставці питань немає.