Відгуки покупців про Мило від акне ELEGANT PEROLITE з бензоїл пероксидом 75 г

Код:  316419781
Оцінка користувачів 5/5
  • Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin

Мило чудове, допомогає від висипів

• Настя Д***

Сподобався

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin

Прописала мне дерматолог это было для лечения спины! На мое удивление очень помогло, хорошее мыло!

• Bard C***

Ви брали зелене, чи сіре мило?

• Татьяна З***

Мені подобаеться, є результат
    Але треба почекати, минимум 2 неділі

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin

Покупала по отзывам , очень помогает при сыпи на теле от жары , заказали второй раз , очень на долго хватает, рекомендую , хоть и высокая цена но она того стоит

Переваги:
    Помогает при высыпании
    Недоліки:
  • Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin

Дійсно допомогає. У сина 13р був діагноз акне вульгаріс, тобто звичайні підліткові висипання. Але іх кількість була надзвичайною та болючою. Лікар призначив мазь Альтрено, але вона дала дуже малий результат. На перші результати з цим милом ми чекали більш як місяць, але за два місяці результат вражаючий - відновилась кожа обличчя, на спині, нажаль, результат менший (та я думаю що через одяг та літню спеку).
    На мій погляд кількість висипань на обличчі стала 1/10 (було 10/10, жодного живого місця), а на спині 4/10 (було 7/10)

до цього додам, що син перестав допримуватися дієти без цукру та випічки і це ніяк не вплинуло на результат. Мазь Альтрено також відмінили

Переваги:
    допомогла при підлиткових висипаннях
    Недоліки:
    не виявили
    • Продавець  My healthy skin

Добрий день. Дякуємо за відгук.

• Александра Б***

Товар чудовий, належної якості

• Арутюновп-Пасика Н***
    Відгук від покупця. Продавець: My healthy skin

Мило дійсно допомагає від акне. Брала дитині 15р ,дуже сильні були висипання по спині і на грудній клітині.Мило допомагає позбавитись цієї неприємної проблеми.Рекомендую.По доставці питань немає.