- leriavkaВідгук від покупця. Продавець: WOWS
В цілому все сподобалось. Приїхав швидко. Якщо комусь потрібен тест звуку є на ютуб оглядах, або зверніться до мене.
- Переваги:
- За свою ціну чудовий мікрофон. Чудові комплектуючі, попфільтр.
- Недоліки:
- Є лише 2 недоліки: різьба на павучці пластикова, через це тримається не дуже надійно. Мікрофон достатньо тихий, немає шумів, достатньо чуттєвий, вирішується проблема за допомогою додаткових налаштувань, програм.
- Продавець WOWS
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Денис К***
Добрий день, переглянув дуже багато відео про цей мікрофон, є декілька питаннь. Чи сильно страждає звук в Discord і чи не потрібно фантомне живлення? Дуже хочу замовити, але боюсь гіршого звуку в Discord та іграх. Буду вдячний за відповідь!
- Валерія Ж***
Денис Козаченко, як користувач Discord можу сказати, що звук - нормальний, але якщо мікрофон шукаєте для озвучок - раджу розглянути й інші варіанти. З приводу фантомного живлення ( я не знаю ), користуюсь підключенням до ноутбуку.
В мене з часом штатив, а саме метал на ньому в нижній частині почав гнутись, хоча я охайно користуюсь. Також павучок іноді може злітати, але це не критично, такий недолік присутній.
- Артём Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все супер
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що Мікрофон для ПК з пантографом 2Е MPC011 відповідає вашим очікуванням і забезпечує якісний звук. Якщо виникнуть додаткові запитання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нас. Користуйтеся із задоволенням.
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Певно що найкращий мікро за свої гроші
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее качество
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за відгук про мікрофон 2E MPC011 Streaming KIT. Нам приємно чути, що Ви задоволені покупкою.
Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся — завжди раді допомогти!
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
работает, звук хороший, комплект богатый за эти деньги
- Переваги:
- комплект, звук
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Норм мікрофон. Звук чистий, драйверів для він10 не потребує, кріплення якісне, всі необхідні програми включаючи скайп і т.д. з ним працюють. Упаковка взагалі шикарна. Нема до чого виставити притензії.
- Переваги:
- Все.
- Недоліки:
- Кабель специфічний тож після виходу його з ладу пошук заміни напевно стане проблемою тож вже в пошуку.
- Максим М***
это кабель USB D, они везде есть
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Микрофон качественный, очень легкий, с достаточно широкой направленностью. Чувствительность безусловно не такая как у ТОПовых моделей, но вполне достаточная. Звук очень чистый при правильной настройке. Кронштейн, паук, и прочее из комплекта - выше всчких похвал. Сделано прочно, надежно и красиво.
В целом очень рад покупке. Брал для разнообразного домашнего использования.- Переваги:
- Цена. Добротность исполнения всего комплекта. За столь низкую цену вполне приличное звучание без шумов и наводок.
- Недоліки:
- Чувствительнось не такая как у микрофонов за 20-70 тыс. грн. (если Вы этого ожидали) Распологать микрофон нужно не дальше 20-30 см. от лица.
- Семен Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер!
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший мікрофон,рекомендую
- ГеоргийПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Лучший микрофон за свою цену. Работает уже больше года и никаких нареканий нету. Стоит за монитором и ловит голос хорошо даже при таком раскладе. Комплект довольный богатый и всё качественно запаковано. Дефолтный поп-фильтр (который надевается на микрофон) выполняет свою задачу отлично. Сверхъественного от него можете не ожидать по сравнению с микрофонами 10к+ грн, но для различных записей голоса подходит на 100%. Пантограф тоже хорошего качества, крепление широкое, к столу крепится хорошо, не расшатывается.
- Переваги:
- За свою цену лучший микрофон без понтов. Богатый комплект
- Даня Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікрофон супер купив для струмів та так в дс з друзями посидіти в обс перший раз дуже тихо чути було а потім вже дуже добре звук топ
- Переваги:
- Звук топ