- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Хороша якість
- Переваги:
- Легко видобути корм з пакета
- Недоліки:
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Беру не в перший раз
- Переваги:
- Пахне приємно. Собачка їсть, носом не крутить.
- Недоліки:
- Не помітив
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Мій пес їсть з задоволенням.
Рекомендую.- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Собаке нравится
- Переваги:
- Цена, наш производитель
- Недоліки:
- Пока не выявила
- Артур У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- Банки
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Корм іде на "ура"! Моя улюблениця їсть будь - якого "Леопольда", аж пищить!
- Переваги:
- Смакує моїй міні таксочці!
- Недоліки:
- Таксочка і я не бачу.
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Мой пес полюбил этот корм. Миску вылизывает. Заказывала не в первый раз.
- Переваги:
- Собаке очень нравится
- Недоліки:
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Уже около 6ти месяцев кормлю своего старенького мопса кормами "Леопольд". Этот, как и другие виды, пес ест хорошо, хоть и в еде переборчив. Корм пахнет и выглядит довольно аппетитно, как на мой, людской, взгляд, так и на собачий ))
- Недоліки:
- Это скорее не недостаток, а неудобство - корм нужно хранить при температуре 0 - 20 С. Каким образом это можно соблюсти при транспортировке в летнюю жару, даже не представляю... С наступление тепла стала заказывать упаковку в стеклянные банки, хочется верить, что эта упаковка жару переносит надежнее, чем патчи.
- Ленура Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
- ЮлияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
кормлю уже не первый день и собака вроде очень хорошо кушает
Відгуки про товар у інших продавців