- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Crazy Market. Об'єм 1 шт: 500 мл
Кофе машину прочистила добре.
- Переваги:
- Бистро доставили
- Недоліки:
- Не побачила
- Продавець Crazy Market
Юлія, дякуємо за відгук! Звертайтесь
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Crazy Market. Об'єм 1 шт: 500 мл
Рекомендую.
- Продавець Crazy Market
Дякуємо, що обрали нас)
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
рекомендую
- Переваги:
- використовую постійно
- Недоліки:
- нема
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Дякую
- Переваги:
- Машина запрацювала краще
- Георгий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Залили, как указано в инструкции к средству и к кофемашине. Прошла обработка, Кофе стал горячее .Видимо были зашлакованы каналы и была низкая теплоотдача. Чудесное и не дорогое средство. Рекомендую!
- Переваги:
- Работает- "на ура"!
- Недоліки:
- Не замечено.
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Працює відмінно
- Переваги:
- Гарно
- Недоліки:
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Працює
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Дякую продавцю, концентрат працює, як треба.
- Переваги:
- Якість та ціна
- Костянтин С***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий
Засіб - діючий!!!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Купила не перший раз.Чистимо кофемашину тільки цим засобом,проблем не було.
- Недоліки:
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Працює
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Відмінно
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Давно користуюсь, нормальний концентрат
- Недоліки:
- Не знайшов
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Смайл. Об'єм 1 шт: 1 л
Відповідно до опису, ще не використовувала, швидка доставка, гарне пакування
- Недоліки:
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Отлично!
- Бородюк Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Дякую. Чистить добре. Вистачає на довго
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Чудово справляється зі своєю задачею.
Ціна адекватна - Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Смайл. Об'єм 1 шт: 500 мл
Менеджер супер. Все оперативно, чітко.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Смайл. Об'єм 1 шт: 1 л
Гарний товар, вже не вперше купую.
Очищує кавомашину супер.
А продавець дуже швидко все відправив!- Переваги:
- Ціна і якість
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Дуже хороший засіб за свій бюджет.Чистить на Ура! Рекомендую .
- Переваги:
- Ефективний за своїм призначенням.Дуже конкурентна ціна.
- Недоліки:
- Не виявив
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Впорався
- Коваленко Т***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий
Дуже чудово впорався!раджу!
- Переваги:
- Безпечний, зручний у користуванні.
- Недоліки:
- Не помітила
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Гарна хімія
- Переваги:
- АнжелаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Все чудово
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Все ок як в описі
- Юліанна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Все супер
- Михайло Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Свої функції виконує добре.Не гірше від дорогих засобів.
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Не запакована,мірна кришка тріснута
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Дуже норм!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Засіб сподобався
- Арсений И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Отличное средство за свои деньги.
Особенно понравилось средство для чистки от кофейных масел. Однозначно ДА!- Переваги:
- Недоліки:
- Не нашел
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Товар оригинал работает
- Недоліки:
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
Працює на відмінно
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 1
дуже сподобався засіб, і надалі планую ним користуватися. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, отриманий результат
- Недоліки:
- Поки що не знайшла