- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Користуюсь вже 2 місяці. Покупкою задоволена. Маркер- символічний))
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Класна річ! Дуже сильно тримається на холодильнику. Тільки магнит з ручки відлетів зразу
- Переваги:
- Цікавий, яскравий
- Недоліки:
- Слабкий магніт на ручці
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Класний планер)
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Чудовий планер.
Дуже сподобався. - Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Те, що треба, тепер живе на холодильнику та виконує свою роботу!
- Розовенко В***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Чудовий магнітний планер! Гарно виглядає на холодильнику.
- Переваги:
- Зручно, коли щось закінчилось і швиденько записати список покупок. Також велика перевага, що є трекер звичок, особливо, коли ти постійно раніше забував пити вітаміни))
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Дошка прийшла без маркера і губки. Хоча і вибір був на користь цієї дошки, бо наче все в комплекті...
- Переваги:
- Дошка як дошка...
- Недоліки:
- Дошка прийшла без маркера і губки...
- Продавець ShopOn
Доброго дня, перепрошуємо за незручності, певно маркер десь загубився, відправимо його вам за наш рахунок, вже пишемо вам у вайбер.
- Ігор М***
Питання вирішено. Продавець надіслав маркери окремо, дякую.
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Чудовий планер, задоволена ним
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: ShopOn
Дошка супер. Прийшла в картонній коробці з маркером разом. Одразу приліпила на холодильник і вже користуюсь. Друк гарний, писати та стирати зручно.
- Переваги:
- Швидка доставка. Якість друку. Все супер. Маркер з набору пише чітко, на ковпачку є магніт та губка для стирання
- Недоліки:
- Відсутні.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Все сподобалось.
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину.
Ваші враження важливі для нас і стануть корисним вказівником для майбутніх покращень. Будь ласка, звертайтеся до нас знову, і ми завжди будемо раді вам допомогти.
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Всё супер. Дела пишутся , дела делаются , потом стираются )))
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Дуже якісний, коли очікування були менші ніж виявився товар насправді
- Переваги:
- Є всі необхідні для мене розділи, якісний матеріал, прийшло гарно запаковане
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Продавець ShopOn
- Юрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Свма аля дошка нормальна або хороша.
Маркер- рекомендую докупити сенропен здається 1 або 2 мм. Тоді стає значно краще. Товар реклмендую- Продавець ShopOn
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Магнит хороший, хорошо висит на холодильнике, теперь можно записывать всё что удобно
- Переваги:
- Хороший магнит, большая доска
- Недоліки:
- Плохо стерается маркер, нет маркера в комплекте, одноразовый ластик
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Дякую за вчасну доставку. Планер дуже зручний, мені сподобався. Навіть дитина пише свої плани чи те що йому треба купити. Тому планер для всієї сім'ї. Але фломастер перестав писати якось одразу.
- Переваги:
- Планер зручний
- Недоліки:
- Фломастер поганої якості
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Очікування =реальність. Всім в родині дуже сподобалась дошка. Гарна і практична.
- Переваги:
- Дизайн, практичність.
- Евгенія Г***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Прекрасний вибір за приємну ціну
- Недоліки:
- відсутні
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Мені не подобається те що коли намагаєшся щось написати у верхній частині планера то те що написано в нижні ненароком стираєш рукою, це бісить тому ми ним користувалися пару днів після чого він просто стоїть без діла.
- Надежда О***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Супер дошка, дуже класна для сім'ї, планування, рівненька, щільна, дуже зручний формат
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Чудово
- Вероника Б***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Какая удобная вещь я осталась в восторге, все теперь расписано, квадратики вместительные
- Инна Х***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Чудовий планер
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Чудовий планер, красивий, зручний, добре тримається
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: ShopOn
Замовляв 2 штуки, та один прийшов з невеличким браком доставки - буває. Продавець передзвонив та відправив одразу новий безкоштовно.
Дуже рекомендую продавця!
Сам товар теж непоганий, великий. - Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Дочка нашла на розетке и заказала. Нам очень понравился!!! Маркер пишет пока.
- Переваги:
- Хороший планер! Удобная вещь.
- Недоліки:
- Надеюсь НЕ обнаружим! :)
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Календарь классный, маркер перестал писать через 30 минут.
- Недоліки:
- Маркет
- Продавець ShopOn
Доброго дня, дякуємо за відгук, перепрошуємо за маркер, підійде будь-який маркер, що стирається, на водній основі.
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Дуже класна магнітна дошка) маркер в комплекті
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Очень довольна. В комплекте 2 маркёра чёрный и красный. Крепятся так же удобно на холодильник. На колпачке терка - с работой справляется) в целом отличная штука.
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Ну дууууже крутий планер, гарно тримається, дуже швидко зв’язались , відправили, вже на наступний день я його забрала. В комплекті жовтенький маркер (пише чорним) і милий бантик мені поклали) я задоволена, дякую)
- Переваги:
- Розмір, зручно заповняти віконця
Трекер звичок
Місце для заміток знизу
- Евгения А***Відгук від покупця. Продавець: ShopOn
Очень милый светлый планер, полностью с магнитным покрытием, держится как приклеенный, в комплекте маркер с маленьким магнитом, тоже весит на холодильнике, писать и стирать удобно и легко! Удобные три поля внизу, что купить, важное, следующий месяц. Довольны покупкой
- Переваги:
- Держится мертво, легко стирается, маркер в комплекте
- БогданПродавець: ShopOn
Дошка прийшла без маркера і губки. Відмовились від отримання.
- Продавець ShopOn
Доброго дня, дякуємо вам за зворотній зв'язок, кожна упаковка з товаром містить в собі дошку та маркер з ковпачком в якому вбудована губка та магнит, приділяємо особливу увагу цьому питанню. Перепрошуємо за незручності.