Відгуки покупців про Дитячий комод-пеленатор Deson Колір Шоколадний (KOMOD 90)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Legendary Stuff
  • Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Колір: Шоколадний

Якісне виконання. Відсутність хімічного запаху після розпаковки. Комусь плюс але для мене мінус, що вона приїхала в зібраному вигляді. Дорожче в доставці і важче заносити.

• Альона В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Ванільний

Все чудово, гарна якість, швидко доставили

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Альона. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Білий

Замовляю не вперше, тож можу рекомендувати продавця. Дякую продавцю за оперативність

Переваги:
    Товар в наявності, нормальної якості, короткі терміни поставки
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Наталія. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Ванільний

Чудовий комод, відповідає фото. Особлива подяка за якісне спілкування з менеджерами - приємне, клієнтоорієнтоване, швидке. Можна попросити щоб відправляли в розібраному вигляді, тоді доставка дешевше. Зібрали вдома самі за 4-5 годин десь

Переваги:
    Гарні меблі, професійне спілкування
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Анна. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Ванільний

Чудовий комод! Якісний і зручний!

Переваги:
    Якість
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Владислав. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Білий

Прийшов бистро і без ушкоджень, замовленням задоволений.

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Юрій. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• София С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Білий

Быстрая доставка, комод как с картинки! Все круто! Безумно удобно, что приходит в собранном виде! Осталась полностью довольна!

Переваги:
    Сервис и качество комода
    Недоліки:
    Доставка курьером до двора, а дальше надо искать/звать кого-то, что бы занесли домой, потому что комод тяжелый( Для беременных девочек это может стать настоящим квестом( Подготовьтесь заранее
  • Мельник Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Білий

Хороший комод, АЛЕ…Доставка коштувала 550 грн; нахіба надсилати меблі в зібраному вигляді? Величезний зібраний комод.. тобто якби не було підходящої машини, треба ще було б вантажне таксі вткликати.
    Тобто додавайте до ціни ще 500.
    Тобто, продавець не попереджає про додаткові трати.
    Логічна логіка

Переваги:
    Комод
    Недоліки:
    Ціна 550 грн доставка ( ще десь 500 грн за таксі, якщо у вас невелика машина)
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Тетяна. Комоди-пеленатори ТМ Десон вже багато років відправляються тільки в зібраному вигляді, про що вказано в кожній нашій карточці товару на Розетка. Така позиція виробника зумовлена доволі складним процесом збирання комодів-пеленаторів, а саме чіткого встановлення направляючих до 4 ящиків. Далеко не в кожного покупця є досвід складання меблів такого типу. Відповідно, для замовника буде дешевше заплатити за доставку якісного, зібраного комоду-пеленатора, а ніж отримати розібраний (доставку буде орієнтовно на 200грн дешевше) і ще найняти майстра по збиранню меблів.

• Продавець  ZNZ

Також ми всіх додатково інформуємо, в тому числі і Вас проінформували, що комод доставляється зібраний, вказуємо орієнтовні габарити, щоб покупець заздалегідь подумав, як краще – отримати на відділенні Нової Пошти і доставляти власноруч, чи замовити адресну доставку до дому.

• Мельник Т***

Так, ви проінформували. Ще могли заплатити за доставку

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Baby Best. Колір: Білий

Товар нормальний, все круто але є одне але

Переваги:
    Норм
    Недоліки:
    Кур'єри почти приїхали викинули забиту посилку біля двору сказали давай гроші носить ми тобі не будемо і це до вагітної жінки яка на даний час сама тому що чоловік на війні.
    • Продавець  Baby Best

Щиро дякуємо за ваш відгук, для нас це важливо.
      Зі своєї сторони ми все вказали вірно, але нажаль працівники НП інколи пророблену роботу можуть ось так закріпити негарно. Добре, що змогли вирішити це непорозуміння.

• Олег

Все отлично.

• Ирина И***

Хороший комод и продавец,

Переваги:
    Полностью соответствует описанию.Заказала,оплатила и в тот же день отправили. Комод приходит в собранном виде,что тоже удобно.
    Недоліки:
    Пока не нашли.
  • Дарина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ. Колір: Білий

Чудовий комод. Швидко з‘язалися і відправили в тойже день, що і замовляла. Комод прийшов зібраний, жодних ушкоджень немає.

Переваги:
    Ціна, якість, швидкл
    Недоліки:
    Потрібно велику машину, щоб забрати посилку
    • Віталій Х***

матрас де брали?

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Baby Best. Колір: Білий

Сам комод наверное и хорош, НП доставили, не успели распечатать как обнаружили поврежденную стенку комода! Это очень огорчает, так как эти вещи заказываешь для самого дорогого в жизни! И тут такое начало.

Переваги:
    Комод качественный
    Недоліки:
    Привезли повреждённым, погрузчик вошёл в него своими вилами!((
    • Владимир

Продавец хоть и не их вина любезно отправил бесплатно новую деталь в замен повреждённой! Продавца рекомендую.
      А НП предложила привести комод к ним и составить акт, заранее зная что на это мы не пойдём, так как это доп затраты на логистику!

• Катерина Я***
    Продавець: ZNZ. Колір: Білий

Доброго дня отримала комод,але чомусь мені прийшов він менший ніж заявлено. Мав бути 90*90
    Прийшов 90*60

Переваги:
    На вигляд гарний, якісний
    Недоліки:
    Не той розмір що заявлено у виробника
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Катерина. Нажаль сталась прикра помилка. Але ми вже все з Вами узгодили! Питання вирішено.

• Софія П***
    Продавець: ZNZ. Колір: Білий

Комод в ідеальному стані. Вже зібраний приїхав. Все так як очікувалось

Переваги:
    Очікування відповідають реальності
    Недоліки:
    Поки не має
    • Продавець  ZNZ

Доброго дня, Софія. Дякуємо за відгук і оцінку комода-пеленатора. Нехай приносить користь і радість.