- ПравдаВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
масло зелене через декілька днів
недовіряте рекламі тіктоків- Переваги:
- гарна реклама
- Недоліки:
- масло псується швидко
- Продавець Estetiks Official
Вітаю. Мвслянка з порцеляни і ніяк не може вплинути на стан Вашого масла. Рекомендуємо збільшити температуру в холодильнику. У звязку з вимкненнями світла, швидше за все він не набирає потрібну температуру. На кожній упаковці масла вказана температура його оптимального зберігання.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Маслянка дуже сподобалась,ціна якість відповідає,рекомендую
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Спасибо продавцу,классная маслинами.
- Окулова А***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Дякую дуже сподобалась !!!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: peacock dream. Основний колір: Білий
Масленка дужє сподобалоась.Стильна та зручна.маленький ножик удобний.
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Дуже гарна, міцна
- Переваги:
- Гарна, міцна
- Недоліки:
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Гарна річ
- Переваги:
- масло невипадає ,є ножик
- Недоліки:
- чорна коштує як ящик масла
- Елена Т***
Здесь же на Розетке я видела такую же черную за 459 грн.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Якісна і гарна масляна
- Переваги:
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Дуже зручно для використання
Відповідає фото- Продавець Estetiks Official
Дякуємо за відгук))
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий
Дякую за швидку доставку та якісне упакування. Масленка гарна, якісна, все як на фото.
- Переваги:
- Кришка з гумовим обідком, ніж в комплекті