Відгуки покупців про Дитячий спортивний ігровий комплекс Baby Sport SB Крихітка №1 Дерево Різнокольоровий 132х85х150 см (Plus 1)

Код:  319452964
Оцінка користувачів 5/5
  • Редчиць М***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Маємо цей чудо-куточок вже майже місяць(нам 3 роки), дитині дуууууже сподобалось, видумуємо купу розваг, гірка класна, все міцне і надійне, стороннього запаху немає, це корисний і чудовий подарунок дитині. Зібрали десь за годину, не складно, інструкція присутня. Дякую консультанту за чудову консультацію та швидку відправку❤️

Переваги:
    Перш за все фізичний розвиток дитини і рух особливо у зимовий період. Конструкція висока тому буде нам не на один рік.
    Недоліки:
    За місяць тестування дитиною не виявили
  • Светлана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Отличный подарок, полностью соответствует картинке, качество отличное, проблем со сборкой не возникло. Ребёнок в восторге! теперь занят физическими упражнениями)))

• Startshop

Мы очень рады что вам пришел по душе наш комплекс )

• Ольга

Возможна скидка ко дню Св.Николая

• nata.gribovskaya90

Он складывается?

• Startshop

Добрый вечер, да его можно сложить. На рукоходе и нижних салатовых перемычек есть гайки-барашки. Их можно раскрутить и сложить комплекс.

• Любовь Р***
    Продавець: Startshop

Можно заказать отдельно счеты и доску

Добрый день, да можно. Счеты - 350грн доска для рисования (мольберт) - 350грн

• Тома С***
    Продавець: Startshop

Напишите, пожалуйста размеры комплекса. Спасибо!

Добрый день,высота -150, ширина -85, глубина - 132

• Ольга
    Продавець: Startshop

Как выбрать спортивный уголок, если нигде не указаны габаритные размеры?

• Startshop

Добрый день, габаритные размеры высота - 150 см, ширина - 85 см, длинна - 132 см, вес товара - 35кг