- Михаил Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Blue
Проблему вирішено
Магазин просто жахливий . Нажаль не прочитав відгуки одразу. Замовив подарунок , вчасно не пришло , зворотній зв'язок відсутній . Зроблю все можливе щоб покарати винних
.- Переваги:
- Недоліки:
- Жахливо
- Тамара О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Blue
Магазин жахливий. Товар зі створеною ТТН не відправлявся 3 дні. Потім змінилась ТТН, потім вияснилось, що при оформлені вказали не мій номер. Потім менеджер повідомив, що зроблена переадресація на мій номер, але по факту, вона не була зроблена. Сервіс і клієнтоорієнтованість відсутні. Товар ок.
- Переваги:
- З товаром все добре
- Недоліки:
- Жахливий магазин
- Софія Ж***Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Колір корпусу: White
Годинник сподобався, гарно виконує всі свої заявлені функції. Ставлю п'ять зірок і годиннику і продавцю)
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Blue
Замовив годинник другу на подарунок. Обіцяли відправити номер накладної нп протягом дня. Вже чекаю другий день. Зрозуміла справа, що по термінам все знищено. Більше в них не буду купувати електроніку. Не серйозне ставлення до виконання обіцяного.
- Переваги:
- Не помітив
- Недоліки:
- Халатність
- Олег
NFC є в ньому?
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Всё нормально,работают пришли быстро
- Переваги:
- Работают
- Недоліки:
- Английский язык
- Надежда Л***Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Соответствует характеристикам!
- Переваги:
- все чудово!
- Римма Б***Продавець: StarLight
Очень стильные и удобные часы. Это была самая быстрая доставка в моей жизни)) Вечером заказала и оплатила, а утром они уже красовались у меня на руке.
- Продавець StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!