- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 34
Замовляла дитині 7 років, трішки маломірять.На вигляд гарні і кумедні але як на мене не коштують своїх грошей.
- Сніжана З***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Чорний. Розмір: 34
Незадовільно тому що я заказувала 2 пари капці з кігтями для дітей. Та получила тільки одну пару. Відмину немогла зробит так як там додатково був іще заказ кінгурумі тож нехотіла детину залишат зовсім без подарунку так як часу вже немає.
- Недоліки:
- Недодали другу пару за яку оплатила
- Сніжана З***
Доброго дня! Исправиль свою помилку і прислаль другу пару капців з кігтями за свій рахунок. Дякую
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Синій. Розмір: 34
Покупкою задоволені .
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Зелений. Розмір: 38
Тапочки такі, як в описі. Швидко відправили
- Переваги:
- Відповідають картинці, м'які
- Недоліки:
- Не бачу
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Синій. Розмір: 38
Тепленькі,,прикольні ,,дитина задоволена а це найголовніше,
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 38
Дякую за допомогу у підборі тапок і швидку доставку. У дитини 35 розмір. Тапки ідуть на розмір 35-38. Одягаються легко. Виглядають як на фото. Спадають з ніг при хотьбі. Треба щось придумувати. Чи ґудзик з петелькою, чи резиночку, щоб ніжку тримала.
- Переваги:
- Яскраві, мʼякі, легкі.
- Недоліки:
- Спадають з ніг 35 розміру.
- Віра Л***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Чорний. Розмір: 38
Все супер, товар чудовий!
- Виктория У***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 34
Проблему вирішено
Звонила оператор у очинила размер , я ей сказала 33 .прислали тапочки , малой в них даже влезть не может!!! Что за отношение ??? Почти 600 грн с пересылкой , а их просто выбросить ??? Свяжитесь со мной !!!
- Павлина С***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 38
Підбирали тапки під кігурумі, підійшло ідеально, виглядає ефектно. Дякуємо за швидке відправлення.
- Переваги:
- Розмір відповідає, колір яскравий, як на фото.
- Недоліки:
- Трохи важко одягати
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Синій. Розмір: 38
Шикарные. Ребёнок в восторге
- Переваги:
- Красивые. Яркие. Мягкие
Відповідність повноті
Широке