- Неллі М***Відгук від покупця. Продавець: Пелюсток
Давно користуюсь цією фарбою. Замовлення прийшло швидко. Дякую!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Пелюсток. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 9.5-1 Попелястий блондин Intensive Palette
Щиро дякую! Все надіслали швидко. Рекомендую продавця!
- Вера Х***Відгук від покупця. Продавець: Пелюсток. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 4-89 Баклажан Intensive Palette
Спасибо Третий год пользуюсь именно этой краской Отлично закрашивает седину и не повреждает волосы
- Миколюк Д***Відгук від покупця. Продавець: Пелюсток. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 9.5-1 Попелястий блондин Intensive Palette
Я замовила 2 фарби,
а поклали мені 1 !!!!! "Дякую"
Фарба як фарба, експорт з Європи і що дуже незручно окислювач раніше був 12% , щоб вийшов реально пепельний відттінок,але зараз кладуть у фарбу,яка має максимально освітлювати 6 % або 9%...а це гарантія жовтого волосся,а не пепельного!! Сум.- Переваги:
- Колір має бути непоганим, але доведеться окислювач докупати окремо
- Недоліки:
- Недоклали ще 1 фарбу
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 9.5-1 Попелястий блондин Intensive Palette
Мала бути попільною блондинкою а стала рижою ...
Представник постачальникаАльона, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 5-1 Холодний світло-каштановий Intensive Palette
Нажаль не повністю зафарбовує сивину
- Переваги:
- не має поганого запаху,гарна маска у комплекті
- Недоліки:
- Не повністю зафарбовує сивину
Представник постачальникаМарина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Віта Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 6-88 Вогняно-червоний Intensive Palette
Яскравий колір чудово наноситься на волосся.Користуюся з задоволенням
Представник постачальникаВіта, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 9.5-21 Кришталево-сріблястий блонд Intensive Palette
Гарна
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 5-1 Холодний світло-каштановий Intensive Palette
Нормальна)
Представник постачальникаОлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 9-1 Холодний світлий блонд Intensive Palette
Гарна фарба за помірну ціну.Рекомендую!
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 10-19 Холодний світлий блонд Intensive Palette
Гарно пофарбувала волосся.
Представник постачальникаЛариса, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 5-1 Холодний світло-каштановий Intensive Palette
Гарна якість товару та доступна ціна.Диро дякую!
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 5-68 Каштан Intensive Palette
Чудова фарба
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Христина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 0-00 Освітлюючий Intensive Palette
Найкраща фарба! Рекомендую!
Представник постачальникаХристина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 1-0 Чорний Intensive Palette
Фарба вартує своїх коштів, бюджетна та довго тримається.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 4-60 Золота кава Intensive Palette
Купую різні кольори фарби, але саме цього виробника. Останнім часом трохи експериментую, змішую різні кольори. Тримається 1,5-2 місяці, сивину зафарбовує. Якось купила в магазині, не було рукавичок, на Розетці без таких прикрощів. Дякую за комфортність покупок
- Переваги:
- якість, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: Інтенсивний колір 9-40 Натуральний світло-русявий
Хороша фарба: дає рівний натуральний світло-русявий відтінок, легко наноситься, не тече.
- Переваги:
- Волосся після фарбування м’яке й блискуче
- Недоліки:
- Може трохи підсушувати волосся
Представник постачальникаОльга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 10-2 Перловий блондин Intensive Palette
купувала по рекомендації свого мастера. Задоволена
- Переваги:
- добре
- Недоліки:
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина К***
Підкажіть, будь ласка, ви довжину і корені фарбуєте на однаковому відсотку окисника, який іде в комплекті? Чи для довжини берете інший окисник?
- Светлана Л***
Ирина К*** не можу вам відповісти, бо моїм волоссям займається майстер. Я тільки купую що він каже
- Ян К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 1-0 Чорний Intensive Palette
Добре
- Недоліки:
Представник постачальникаЯн, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 7-1 Холодний середньорусявий Intensive Palette
Нормальна фарба за такі гроші. Після фарбування сивини волосся мало дуже природній колір
- Переваги:
- отримала дуже натуральний колір
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тамара Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 4-60 Золота кава Intensive Palette
Дякую.
Все сподобалось.
Швидко, за вигідною ціною- Переваги:
- Ціна , швидка доставка
- Недоліки:
- Улюблена фарба для мене ідеальна
Представник постачальникаТамара, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 3-65 Темний шоколад Intensive Palette
Воняє
Представник постачальникаОлександра, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 6-0 Темно-русявий Intensive Palette
Представник постачальникаOлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 5-0 Світло-Каштановий Intensive Palette
Дякую.
Прийшла швидко, відповідає замовленню.
І не треба ходити шукати по магазинах, то є то нема- Переваги:
- По ціні виходить однаково, а заказати можна скільки треба
- Недоліки:
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Натали Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 4-60 Золота кава Intensive Palette
Плюс краски в том,что она держится хорошо на волосах, а минус жирный, что цвет на мой каштан дала почти чёрный.
Представник постачальникаНаталiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 7-0 Середньо-русявий Intensive Palette
Хорошая, надёжная, без сюрпризов. Держится хорошо, волосы не сушит. Что ещё нужно)
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 4-89 Баклажан Intensive Palette
Все Ок
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 5-68 Каштан Intensive Palette
Гарний колір, не змивається і не сушить волосся.
- Переваги:
- Якість, ціна, колір
- Недоліки:
Представник постачальникаЯна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 7-1 Холодний середньорусявий Intensive Palette
Хорошая, надёжная краска.
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ксения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 7-1 Холодний середньорусявий Intensive Palette
краска супер , вдячна за швидку доставку, замовляю постійно саме тут цб фарбу, ціна ідеальна
- Переваги:
- супер все
- Недоліки:
- нема
Представник постачальникаКсенiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 3-0 Темно-каштановий Intensive Palette
Гарна за своі гроші. Прекрасне зафарбування сивини.
- Переваги:
- Стійкий колір. Якісна фарба.
- Недоліки:
- Нема. Дякую.
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 4-60 Золота кава Intensive Palette
Ефективна, стійка, легка у використанні. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість/ціна.
- Недоліки:
- Користуюся не вперше. Не помітила.
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 7-21 Попелястий середньо-русявий Intensive Palette
Купувала відтінок 7-21. Швидко, зручно.
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ніна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 4-60 Золота кава Intensive Palette
Стійка фарба
Представник постачальникаНіна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 110 мл. Відтінок: 0-00 Освітлюючий Intensive Palette
Швидка доставка, відмінна якість, гарне обслуговування у пункті видачі товару. Усе супер! Рекомендую!
Представник постачальникаІрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
все супер як завжди швидка доставка
- Переваги:
- супер
- Недоліки:
- нема
Представник постачальникаКсенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!