Картка Rozetka

Відгуки покупців про Пуходерка для котів та собак PAKEWAY 19,3х7,7 см, самоочисна щітка для вичісування шерсті та підшерстку, сірий (043-GREY)

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена С***

Чудова, киці подобається

Переваги:
    Гарно вичікує,не дере,легко знімається вичесана шорстка
    Недоліки:
    Не має
  • Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop

Однозначно треба замовити ще 1 шт.

Переваги:
    Це найкраще що можна знайти за таку ціну.
    Недоліки:
    НЕМАЄ
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня. Ми з радістю приймемо замовлення.

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop

Свою роботу виконує. Але у мене кішка середньої пухнастості, тому якогось "вау" ефекта не було.

Переваги:
    Дуже легко чистити
    Недоліки:
    Трохи велика, в складках не почешеш.
    • Продавець  TRYshop

Дякуємо за ваш відгук про нашу щітку. Ми вдячні за ваші враження та чесний відгук.
      Зрозуміло, що враження може відрізнятися залежно від типу пухнастості вашої кішки. Кожна тварина має свої особливості, і її потреби можуть відрізнятися. Ми завжди намагаємося надати продукти, які відповідають різним потребам та типам шерсті.
      Якщо ви матимете більше досвіду використання пуходерка і виникнуть додаткові питання або враження, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди готові надати поради та допомогу для оптимального використання наших продуктів.

• Олег С***

Швидко надіслали.Рекомендую.

• Продавець  TRYshop

Доброго дня, Олег. Дякуємо за відгук і рекомендацію. Гарного користування.

• Олег К***

Хороша щіточка

Переваги:
    Гарна щіточка
    Недоліки:
    Мені все сподобалося
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня, Олег. Дякуємо за відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені покупкою.

• Андрей Ю***

Дійсно якісна щітка

Переваги:
    Працює навіть для Мейкуна
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Щітка дійсно високої якості і думаємо що буде працювати навіть для Лева але ми не перевіряли)

• Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop

Замечательная щетка, вычесывает кота хорошо, связались и отправили быстро, Спасибо!

• Продавець  TRYshop

Доброго дня. Ми дійсно стараємося як найшвидше звязатися з покупцем, прийняти замовлення і відправити, щоб ви швидше зацінили наші дійсно круті та якісні товари.

• Володимир К***

Виправдала всі очікування!!!

• Продавець  TRYshop

Доброго дня. Нам дуже цінна ваша думка і ми раді що ви залишилися задоволені Гарного користування.