- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Шановна розетка, я більше в жодному разі не бажаю замовляти у вашого міжнародного відділу. 19 днів доставка з Польщі? Та поляк би пішки ту посилку швидше приніс. Я просто в шоці. Ви створили ТТН на товар через 13 днів після оформлення замовлення, ще через 3 відправили і от сьогодні, 16-го грудня я його отримав.
Причому співробітник підтримки ствердив, що відправка буде 8-го грудня...- Переваги:
- Всі переваги світового бренду Ugreen
- Недоліки:
- 0 претензій до товару, але одна претензія до Розетки.
- Симова С***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
на кінець 2025 року працює, щоденно користуємося,швидка зарядка є
- Переваги:
- працює
- Симова С***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
зарядка заряджає норм
- Переваги:
- заряджає
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: MobiForYou. Колір: Black
Відповідає заявленим характеристикам, якість гарна.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
швидко заряджає. Хороша якість пластику.
- Переваги:
- все працює вже кілька місяців
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
2 однакових самсунги, один йде на супершвидкій зарядці, інший на швидкій) це якщо одночасно підключити. Знав що брав, дякую, дуже дякую :) Девайс огінь, до речі це вже третій Ugreen в користуванні, всі робочі
- Зебницкий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Покупал пол года назад,теперь могу смело написать,что зарядка отличная,с сети почти не вынимаю,не пищит,не греется,недостатков не обнаружил.
- Переваги:
- Отличная тяжёлая зарядка
- Недоліки:
- Овчар Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Працює, швидка зарядка
- Переваги:
- Все добре працює
- Недоліки:
- Не знайшла
- Євгенія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Все працює, гарна якість блоку, заряджає швидко.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
2*18w
Відчутно нагрівається якщо заряджати 2 павербанки 2*18w- Переваги:
- 2*18w
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Зарядкою задоволений.
Не пищить, не гріється!
Заряджає два телефони одночасно з потужністю 18w на кожний. Телефони айфон 11про та самсунг s10e.- Переваги:
- Зарядка 2 пристроїв одночасно.
Gan зарядка. - Недоліки:
- Невиявив
- vova k***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
можно сміло брати.потягне зарядку 2 мобільніків
- Переваги:
- класний заряднік.під час зарядкі майже не гріється.
- Недоліки:
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Нормальний і важкий, не гріється і на тому добре.
- Переваги:
- Важкий та якісний
- Недоліки:
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Зарядка свои функции выполняет, я доволен, заряжает быстро! Правда сначала был растроен, заряжал с обычного кабеля, зарядка очень медленно шла, тогда дополнительно купил зарядный кабель этой же фирмы, usb 3.0, и все стало хорошо, теперь процент зарядки смартфона прямь на глазах ростет, заряджает быстро, телефон и зарядка не греются! У меня Samsung смартфон.
- Переваги:
- Не греется, быстро заряджает
- Недоліки:
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Харядний пристрій чудовий
Якісно виглядає важенький не свестить при роботі- Переваги:
- Швидка зарядка працює на відмінно samsung galaxy m20
Заряджає за 2 години з 10 % акума. - Недоліки:
- Не виявлено.
- Ярослав Я***Відгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
- Продавець Aksessoria
Вітаю, дякуємо за відгук та бажаємо приємного використання.
- Іван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Добротний блок. Якісний пластик, не має запаху дешевого пластику, якісна збірка, швидко заряджає банку Xiaomi на 20А, не пищить. Мій телефон (OnePlus 7t) не захотів включати швидку зарядку, на 80% бере ~ 1200 мА і в цей час паралельно заряджається банка на 20А майже з нуля, при цьому блок нагрівся не сильно (доволі теплий, але далеко не гарячий). Напруга тримається стабільно
- Переваги:
- Недоліки:
- Не бачу
- Андрій С***
Мій той самий ОнеПлас7т реагує так само і не тільки с цим зарядним
Я підозрюю щось з налаштуваннями економії батареї, та поки не розібрався - Владислав
Він і не повинен заряджати швидкою зарядкою, OnePlus має свою технологію і блок з підтримкою знайти майже не реально, лише оригінальною з коробки. Перепробував на 7т різні до 100w, результат однаковий.
- Симова С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
все чудово
- Переваги:
- швидка зарядка
- Недоліки:
- Елена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Покупала уже второй. Отличная штука
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Норм
- Переваги:
- Не свистить
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Aksessoria. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black
Блок чудовий,користуюсь близько 6 міс.
- Переваги:
- Швидкість зарядки,надійність,приємні матеріали виконання.
- Недоліки:
- Габарити
- Продавець Aksessoria
Дякуємо за відгук та бажаємо Вам приємного користування!)
Якісний зарядний пристрій. Потужність відповідає заявленій, навіть із запасом. Не пищить, не перегрівається, має досить низькі пульсації, що говорить про якість внутрішньої начинки.
- Переваги:
- Якість Ugreen
- Олександр В***
а вы пульсации прям замеряли?