Відгуки покупців про Сухий корм Savory Puppy rich in Fresh Turkey & Chicken 3 кг (1111162971)

Оцінка користувачів 4.22/5
  • Олександра А***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Чудовий і якісний корм

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Нам не підійшов пєсик ригае від нього

• Марія М***

Нам не підійшов, їсти відмовлялась, а потім ще й алергія у вигляді зуду.

Переваги:
    Гарне пакування, легко зберігати
    Недоліки:
    Куди діти
  • Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Корм чудовий, з'їдається на ура. Але можливо то просто хороший апетит))))

Переваги:
    Якість-ціна
    Недоліки:
    відсутні

Вдячні за відгук і довіру до Savory! Нехай корм підтримує здоровий ріст і смакує із задоволенням хвостику щодня!

• Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Мій цуцик не їсть.

Переваги:
    Не побачила.
    Недоліки:
    Куди тепер його подіти.

Дякуємо, що поділились досвідом! Нам шкода, що цей раціон не сподобався вашому цуцику. Улюбленці, як і люди, мають свої смакові вподобання, тому ми створюємо різні рецептури, аби кожен знайшов саме свій улюблений смак Savory.

• Ольга

...безпритульні тварини все ще на вулиці.

• Катерина К***

Дійсно якісний корм, високого класу, з гарним складом.
    Собака породи коллі їсть залюбки

Переваги:
    Якість продукту топ!
    Недоліки:

Дякуємо за щирий відгук та довіру! Раціони Savory створено, щоб щодня підтримувати здоров’я, енергію та гарний настрій кожного маленького хвостика.

• Ольга Ж***

Великі гранули. Їсться смачно таксі, 3 місяці.

Дякуємо, що обираєте Savory! Раді бути частиною щоденного раціону вашого хвостика!

• Ирина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Размер гранул не для щенка,производитель измените размеры пожалуйста!
    Корм вызвал диарею и каждый день ухудшает стул.В кале наблюдаются крошки не переваренных злаковых.
    Появились газы,пучит живот щенку от чего притронешься он аж скулит.Пукает пастоянно.
    Тошнит.
    Больше не куплю,отвратительный корм.Читая отзывы,у многих подобная ситуация.Щенок реально страдает!А производитель даже не реагирует и не принимает меры.Не рекомендую однозначно.

Переваги:
    Небольшая упаковка для пробы
    Недоліки:
    Корм для щенка,но размер гранул как для взрослой собаки.Щенок Йорк 4 месяца не в состоянии разгрызть. Диарея,метеоризм,тошнота.
  • Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Сам не пробовал на собакам нравится

• Наталія І***

Можливо зберігається в неправильних умовах!

Переваги:
    Гарний по складу корм
    Недоліки:
    Прийшов з пліснявою

• Юрій Я***

Хороший корм

• Таліна С***

Корм з гарним складом.Ціна відповідає якості.Чомусь чихуахуа їсть без задоволення,можливо для цієї породи завеликі гранули.

Переваги:
    Гарний склад,відповідна ціна.
    Недоліки:
    Великі гранули для малих порід
  • Роман

Чудовий корм від українського бренду, нашому улюбленцю дуже сподобався і саме головне нормалізувалася робота кишківника. Окремо сподобалася упаковка, дуже зручно закривається.

Переваги:
    Хороший склад, зручна упаковка
    Недоліки:
    нема
  • Евгений В***

Чихуахуа возраст 6 месяцев подошёл идеально. Щенок довольный и активный. Будем ещё заказывать.

Переваги:
    Состав, цена
  • Елла

Цуценяті подобається, склад якісний

• Лілія І***

Для йорка не підійшов, гранули завеликі, віддали іншій собаці вона їсть добре

• Ольга С***

Чудовий корм, нашій малечі подобається!

• Вікторія Б***

Отличный корм, собачка хрустит с удовольствием.

Переваги:
    Качество
  • Олександр С***

Рекомендовано ветлікарем.
    Пес їсть з задоволенням.

Переваги:
    Якість. Склад.
    Недоліки:
    Швидко закінчується
  • Євген К***

Бігль смакує таке дуже добре, найкращий корм за адекватну ціну.

Переваги:
    Хороший склад продукту
  • Виктория

Якість обслуговування жахлива! Корм повинен був бути доставлений ще 4 дні тому, але нічого не прийшло і в особистому кабінеті теж нічого не повідомили
    Не зрозуміло скільки ще чекати і чи потрібно взагалі чекати! Якщо товара немає в наявності, то потрібно це указувати!!!

Недоліки:
    Не прийшов товар. Не повідомили, що не буде доставки

• Людмила С***

Пришло быстро. Товар в наличии. Рекомендую

• Денис Т***

Гарна якість за адекватні гроші.
    Рекомендую!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Все чудово, через 2 дні корм був вже в мене, дякую. Є

• Продавець  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Андрій П***

корм чудовий, ветеринар схвалює наш вибір корму. даємо цуценяті з двох місяців, зараз вже півроку - проблем ніяких немає.

Переваги:
    хороший склад, вигідна ціна за корм класу холістік, жодних проблем з ШКТ за 4+ місяці
    Недоліки:
    немає ручки на мішку, якщо забираєте з відділення - незручно нести, краще доплатити за доставку
    • Анна Ш***

Доброго вечора, яка порода у вашого песика?

• Катерина Л***

Класний склад, але моє цуценя їсть його коли стає вже ну зовсім голодне. Не ризикуємо переходити на інші корми бо цей дійсно гарний, але напевно смак собаку не вражає.

• Діана К***

Корм класний, єдиний мінус сама пачка має вигляд не дуже

• Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Chapa. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Все чітко і швидко. Корм дійсно хороший. В плані ціна/якість аналоги за складом важко знайти

Переваги:
    Склад
    Недоліки:
    Крупна гранула на любителя
  • Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Animal Yummy. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Хороший, якісний корм. Цуценя мальтипу 4.5 міс їсть із задоволенням, алергії немає

• Наталія

цуценя 4 міс. їсть із задоволенням

Переваги:
    сбалансований корм
    Недоліки:
    не виявила
  • Сабітова А***

Моїй собаці не підійшов, бо проходив транзитом, не засвоювався. Як перейшли на натуральне харчування, то травлення нормалізувалося

• Александра

Хороший состав - кормим котов таким кормом. Взяли собаке на пробу - ест без удовольствия и после этого корма начались запоры( больше брать не будем

Переваги:
    Хороший состав
    Недоліки:
    Нам не подошел, собака не хочет есть

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      Наголошуємо на тому, що переводити на новий раціон, особливо цуценят, потрібно методом домішування нового раціону до старого, щоб шлунок пристосувався до вироблення нових ферментів, та правильно засвоював нову їжу. Також це допомагає вередливим улюбленцям звикнути до нового смаку корму і в подальшому їсти його більш охоче. Підкажіть, будь ласка, скільки днів Ви домішували новий раціон?
      Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.

• Роман М***

Хорошая цена с акцией

Переваги:
    Щенку французского бульдога понравился корм
    Недоліки:
    Начался сильный газообмен сразу после перехода на этот корм у щенка

Добрий день!
      Ми вдячні за Ваш відгук! Щоб розібратися у цій ситуації, будь ласка, уточніть деталі, а саме:
      Яким кормом Ви годували цуценя до Savory? Чи поступово переводили на новий корм?
      Будемо чекати на Ваші коментарі!

• Роман М***

Щенок был на сухим корме Royal Canin French Bulldog Puppy. Переводили на этот корм 8 дней

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар!
      Як давно Ви перевели цуценя на Savory? Чи увесь цей час була проблема із засвоєнням корму? І чи з'являлась така проблема під час того, як Ви переводили цуценя на новий корм?
      Скоріш за все це зв'язано з більшим вмістом білку у кормі Savory. Спробуйте добову норму, зазначену на упаковці, розділити на більшу кількість прийомів корму, таким чином порція буде краще засвоюватись, що не буде призводити до метеоризму.

• Ліза Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Нам вже 5 місяців, малюку корм сподобався і хрумкає як треба. Спочатку пробували корм іншого виробника його розгризав із зусиллям, а Сейворі легше йому йде.

• Юля
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Корм твердий, собака гризе гризе аж злиться, а врешті ковтає потім решту гранул бо задовбуться. Багато крихт в пачці, гранули якісь жирні. Запор і метеоризм такий що пустить шипуна і сморід на всі 45м2. Не рекомендую.

Недоліки:
    Занадто твердий, багато крихт в упаковці, у собаки запор, метеоризм
  • Екатерина В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Взяли йорку 8 місяців, до нього їла роял! Великі гранулу відмовляється їсти! Поки не розмочити в воді

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      Для маленьких порід собак особливо важливо жувати, навантажувати щелепи. Бо ж під час жування покращується кровообіг ясен, та йде механічне очищення зубів. Якщо улюбленець щоденно отримує жувальні ласощі, тоді доцільно розмочувати крокети. У випадку, якщо він не користується ними, або жувальними кісточками, крокети краще залишати твердими, щоб підтримувати здоров'я ротової порожнини хоча б жуванням щоденного раціону.