Відгуки покупців про Зубна паста GUM Paroex (0,06% хлоргексидин + CPC, фтор 1450 ppm) 75 мл — контроль зубного нальоту та здоров’я ясен
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова паста, приємний смак, у вигляді гелю
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова паста
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже чудова
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже подобається, на смак приємна, чистить добре
- Гарбаренко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дякую!
- Алексей Ч***Відгук від покупця. Продавець: КрисьДент. Об'єм: 75 мл
У кого проблеми ясен идеально вирішує їх
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
мʼяка туба. дуже сушить та подразнює губи. смак посередній
Представник постачальникаКостянтине, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що вам не сподобалась наша паста.
Мʼяка туба, це те що вам сподобалось, чи навпаки?
Зубна паста GUM Paroex Daily Prevention 0.06% містить у складі 0.06% хлоргексидину за для пригнічення розвитку бактерій у ротовой порожнині, має лікувально-профілактичні властивості, та призначена задля допомогти яснам загоїтися. Ця паста призначена для курсового використання.
Стосовно ксеростомії.
Це може бути побічна дія: понад 400 лікарських препаратів, Зневоднення, Цукровий діабет, Куріння, Стрес і тривожність.
Для зняття симптомів можемо вам запропонувати зубну пасту Gum Hydral. А також наполегливо рекомендуємо звернутися з цими симптомами до лікаря.
посилання
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ок
- Ігор ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна якісна паста, добрий смак, чистить добре
- Переваги:
- якісна, смак добрий
- Олександра У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже задоволенна цим товаром.
Представник постачальникаДякуємо, Олександро, нам дуже приємно, що вам сподобалась наша зубна паста
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже гарна
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Качественная паста. Перестали кровоточить дёсна, снизилась чувствительность зубов
Представник постачальникаДякуємо, вам Микито, за чудовий відгук. Нам дуже приємно що вам сподобалась наша зубна паста
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна зубна паста.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста лікувальна, сподобалась.
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубна паста топова рекомендую
- Карина р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
СУПЕР! еще попробую другие этого производителя
Представник постачальникаДякуємо, вам Карино, за чудовий відгук. Нам дуже приємно що вам подобається наша зубна паста. Хочемо лише звернути увагу що кожна зубна паста створюється задля якоїсь потреби, наприклад, ця паста створена вирішувати проблеми с запаленням ясен.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не погано
- Людмила І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова
Представник постачальникаДякуємо.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Оперативно, качествено, спасибо
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.
- Марта С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Прекрасна паста .
Завдяки вмісту 0.06% хлоргексидину, вона ефективно бореться із зубним нальотом.) - Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна якість. Не пересушує слизову, гарно очищає.
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Обычно пользуюсь Лакалут актив Гербал... Была акция взял эту попробовать... Консистенция жидкая, пенится плохо - будет всегда перерасход, вкус сильно мятный с холодком - через пару дней использования немного повысилась чувствительность зубов... Какой может быть эффект для десен при длительном использовании пока сложно сказать... За полную стоимость - точно того не стоит
- Переваги:
- Явных не нашёл
- Недоліки:
- См. текст
Представник постачальникаДоброго ранку, Покупцю. Рекомендовано використовувати зубні пасти за призначенням! Зубна паста GUM Paroex 0.06% не є пастою задля щоденного використання. Вона містить у своєму складі 0.06% хлоргексидину і призначена для використанні при захворюваннях ясень. Так паста погано піниться бо в неї немає лаурилсульфату натрію. На коробці він позначається латинськими літерами SLS, Е-487 або кирилицею – ПАР. Окрім пасти задля того, щоб ясна менше подразнювати слід використовувати спеціалізовану дуже м'яку щітку.
- Таня Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна паста, рекомендував стоматолог щоб Десна не кровила
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Благословенний час, коли кожен наш ранковий початок наповнений свіжістю та чистотою. І я з радістю ділюся своїм враженням від користування зубною пастою GUM Paroex.
Ця зубна паста – справжня знахідка для тих, хто прагне професійного захисту та відчуття чистоти впродовж усього дня. Завдяки вмісту 0.06% хлоргексидину, вона ефективно бореться із зубним нальотом. Саме ці 0,06% попереджує виникнення пародонтиту. Аромат та смак пасти легкий та приємний, не залишаючи післясмаку.
Враження від пасти були би не повними якщо не згадати хлопців та дівчат з магазину Розетка. Швидка доставка, яка не лише приємно здивувала, а й зробила моє замовлення максимально зручним. Упаковка є надійною, не пошкодженою, а товар – абсолютно новим та оригінальним.
Завдяки Розетке та новому тюбику, моя ранкова рутина стала яскравішою, адже зубна паста GUM Paroex стала невід'ємною частиною моєї денної гігієни. Рекомендую як надійний захист для вашого усмішку та вдячний за якісний сервіс у Розетці!- Переваги:
- хана бактеріям та мікробам у роті
- Євгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая
- Юрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная паста для профилактики.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Супер!
- Переваги:
- Работает на все 100%
- Недоліки:
Представник постачальникаОльго, дякуємо Вам за вибір нашого товару та добрий відгук!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста отличная!
- Переваги:
- Освежает, избавляет от налета
- Недоліки:
Представник постачальникаОльго, дякуємо за чудовий відгук.
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубна паста прекрасна. Найкраща з тих, що брали
Представник постачальникаМарино, дякуємо за чудовий відгук
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Купили по рекомендации стоматолога. Чистит нормально, по поводу предотвращения зубных отложений-время покажет
- Переваги:
- Чистит зубы нормально
- Кононова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Описание товара не совпало с тем, что был упакован в заказ. Хотя артикул ( цифровой номер) совпал. Обратите внимание!
- Ольга
Так а что вам пришло? Можно фото?
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Буду заказывать еще.
- Переваги:
- Чистит хорошо.Очень экономная буквально нужно капелька. Пениться хорошо.
- Стукаленко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Лікар сказав що добре чистить, але не ідеально.
- Переваги:
- Гарна паста
- vadimВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Вкус приятный, но лично мне с чувствительными дёснами, эта паста не подошла. Эффект, как для пасты для укрепления и снятия воспаления с дёсен, не замечен. Что подтвердил и мой стоматолог(
- Переваги:
- Приятный вкус, невысокая цена
- Недоліки:
- Не смогла уменьшить кровоточивость дёсен
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Сподобалася, буду брати ще!
- Юлия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая паста, очень понравилась
- Переваги:
- Быстрый эффект