Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Пристрій зарядний мережевий Colorway 2USB AUTO ID 2.1A (10W) чорний

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Дмитро

Все працює. Використовую для usb-лампи. Телефон ще не заряджав

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Заряджає швидко, гріється мінімально.

Переваги:
    не гріється, швидкий заряд

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Альвіна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Під час другої зарядки почав сильно грітися і неприємно пахнути горілою проводкою.

Переваги:
    Недоліки:
    Гріється

Доброго дня! Зарядний пристрій розрахований на споживання до 10Вт. В сучасній техніці всі телефони, павербанки мають значно більшу потужність споживання. 10Вт це споживання приладів, наприклад: смарт годинники, навушники і тд. Можливо при підключенні ви перенавантажуєте зарядний пристрій.

• Тетерюк А***

ТОП за свою ціну!

Переваги:
    Зручно використовувати для підключення двох пристроїв одночасно (навіть різної потужності при зарядці).
    Недоліки:
    НЕ знайшов!

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Андрей Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Після третього користування почав грітися і неприємно пахнути!

Недоліки:
    Гріється і штиняє горілою проводкою!!!

Доброго дня, Андрію! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Два месяца работает. Всё хорошо! Огромное спасибо!

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Для заряджання малострумних пристроїв, а такі існуюють, те, що треба.

Переваги:
    Два порти, можна заряджати будь що без ризику вивести з ладу акумулятор.
    Недоліки:
    Не виявив

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• сергей д***

Хорошая зарядка.

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Миттєве перегрівання при зарядці телефона або пауербанка

Переваги:
    2 порти
    Недоліки:
    Перегрів

Доброго дня! Сучасні телефони та павербанки потребують дещо більшої потужності ніж 10Вт, скоріш за все зарядний пристрій використовується в режимі перевантаження, тому і нагрів.

• Володимир

Не вірю. Порушення правил експлуатації.

• михаил з***

Хорошо работает!

Переваги:

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Олена

Все супер

Недоліки:

Доброго дня, Олено! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Віктор Г***

Працює.

Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Ирина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Хорошая, Сяоми заряжает отлично.

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Владимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Качество, простота и надёжность! На выходе выдаёт 5.17 вольт.
    Моя предыдущая зарядка выдавала 4.8 вольт и очень долго заряжала телефон. Пришлось купить эту и не жалею.

Переваги:
    Цена.
  • Ермаков д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Для зарядки продукции Apple через Lighting работает только один порт(проверил 4 шнурами, один из которых оригинальный).
    Для зарядки другими шнурами Micro/mini/type c подходят обат порта.
    У кого продукция Apple не рекомендую.

Недоліки:
    Только один порт работает для зарядки через Lighting

Доброго дня! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.

Працює, і то є добре!

Переваги:
    Призначений для різних за споживанням струму пристроїв, що зручно.
    Недоліки:
    Поки що не виявив.

Доброго дня, Ігорю! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Має невеликий статичний писк, який інколи стає досить гучним, особливо коли в повній тиші

Доброго дня, Віталію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.

• Инна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Приятный корпус, быстро заряжает, кабель плотно сидит в разъёме, греется в меру. Рекомендую.

Переваги:
    Отличный БП
    Недоліки:
    Не обнаружила

Доброго дня, Інно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Брав як БЖ з запасом для раутера на 5W.

Переваги:
    Ціна, матеріал корпусу, холодний.
    Недоліки:
    Поки що не повилазили
  • Наталья И***

Відмінно

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Павел Р***

Зарядний пристрій звичайний.
    Підключаю як живлення активних колонок і одночасної зарядки телефона.

Переваги:
    Покриття софтач, коли замацали фарбою, легко відтерли ганчіркою.
    Недоліки:
    Не виявив.

Вітаємо, Павло! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Зарядний пристрій не поганий, свою функцію виконував. Прослужив мені рік, та в один момент перестав працювати. Нажаль.

Переваги:
    Виконує свою функцію
    Недоліки:
    Вистачило роботи на рік
  • Виктория З***

Отличное качество. Пользуюсь полгода

Переваги:
    Качество, быстро заряжает
    Недоліки:

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Дімм
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Доброго дня! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Девайсом задоволений, швибкість зарядки телефону виросла в рази

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявив

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.

• Гена Г***

Добрий пристрій все працює
    Рекомендую
    Заряжа і телефон і пауербанк

Переваги:
    Недорого,можна зарядати 2 пристрою
    Недоліки:
    Поки нема

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Не рекомендую. Тиждень пропрацював від сили.

Переваги:
    Недоліки:
    На фото

Доброго дня, Олександр! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. На зарядні пристрої поширюється гарантія 12 місяців, Ви можете звернутись по гарантії, якщо дефект буде підтверджено, пристрій буде замінено на новий.

• Дарія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Працює, заряджає, все як треба

Переваги:
    Все супер, працює як треба

Доброго дня, Даріє! Дякуємо за високу оцінку та відгук!! Користуйтесь із задоволенням

• Светлана Х***

При включении двух устройств, Греется

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    При включении двух устройств, греется
  • Людмила Б***

Зарядним задоволена

Переваги:
    Швидко заряджае, не гріється
    Недоліки:
    нема
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Відповідає характеристикам, зовсім трохи нагрівається. Поки нарікань не маю.

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Хорошее зарядное устройство, мне понравилось.

Переваги:
    Со своей задачей, пока, справляется, претензий нет.
    Недоліки:
    Недостатков не нашёл
  • Даниил

Сгорел через 10 минут

Переваги:
    Недоліки:
    Качество
    • Віталій Ф***

А що ви заряджали через нього?

• Артем Н***

Не греется и не пищит. Отличная модель

Переваги:
    Не греется и не пищит. Отличная модель
  • Костянтин В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Працює,заряджає як оригинальна,стільки ж часу окрім напису,,швидке заряджання'

Переваги:
    Швидко заряджає
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Ольга І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Користаюсь кілька тижнів, не гріється, зручно

Переваги:
    Два роз’єми