Відгуки покупців про Пристрій зарядний мережевий Colorway 2USB AUTO ID 2.1A (10W) чорний
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Все працює. Використовую для usb-лампи. Телефон ще не заряджав
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Заряджає швидко, гріється мінімально.
- Переваги:
- не гріється, швидкий заряд
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Альвіна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Під час другої зарядки почав сильно грітися і неприємно пахнути горілою проводкою.
- Переваги:
- Недоліки:
- Гріється
Представник постачальникаДоброго дня! Зарядний пристрій розрахований на споживання до 10Вт. В сучасній техніці всі телефони, павербанки мають значно більшу потужність споживання. 10Вт це споживання приладів, наприклад: смарт годинники, навушники і тд. Можливо при підключенні ви перенавантажуєте зарядний пристрій.
- Тетерюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
ТОП за свою ціну!
- Переваги:
- Зручно використовувати для підключення двох пристроїв одночасно (навіть різної потужності при зарядці).
- Недоліки:
- НЕ знайшов!
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Андрей Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Після третього користування почав грітися і неприємно пахнути!
- Недоліки:
- Гріється і штиняє горілою проводкою!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Два месяца работает. Всё хорошо! Огромное спасибо!
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Для заряджання малострумних пристроїв, а такі існуюють, те, що треба.
- Переваги:
- Два порти, можна заряджати будь що без ризику вивести з ладу акумулятор.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- сергей д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Хорошая зарядка.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Миттєве перегрівання при зарядці телефона або пауербанка
- Переваги:
- 2 порти
- Недоліки:
- Перегрів
Представник постачальникаДоброго дня! Сучасні телефони та павербанки потребують дещо більшої потужності ніж 10Вт, скоріш за все зарядний пристрій використовується в режимі перевантаження, тому і нагрів.
- Володимир
Не вірю. Порушення правил експлуатації.
- михаил з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Хорошо работает!
- Переваги:
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Все супер
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Працює.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Ирина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Хорошая, Сяоми заряжает отлично.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Качество, простота и надёжность! На выходе выдаёт 5.17 вольт.
Моя предыдущая зарядка выдавала 4.8 вольт и очень долго заряжала телефон. Пришлось купить эту и не жалею.- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Ермаков д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Для зарядки продукции Apple через Lighting работает только один порт(проверил 4 шнурами, один из которых оригинальный).
Для зарядки другими шнурами Micro/mini/type c подходят обат порта.
У кого продукция Apple не рекомендую.- Недоліки:
- Только один порт работает для зарядки через Lighting
Представник постачальникаДоброго дня! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Працює, і то є добре!
- Переваги:
- Призначений для різних за споживанням струму пристроїв, що зручно.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Має невеликий статичний писк, який інколи стає досить гучним, особливо коли в повній тиші
Представник постачальникаДоброго дня, Віталію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Приятный корпус, быстро заряжает, кабель плотно сидит в разъёме, греется в меру. Рекомендую.
- Переваги:
- Отличный БП
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаДоброго дня, Інно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
Брав як БЖ з запасом для раутера на 5W.
- Переваги:
- Ціна, матеріал корпусу, холодний.
- Недоліки:
- Поки що не повилазили
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Відмінно
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Павел Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black
Зарядний пристрій звичайний.
Підключаю як живлення активних колонок і одночасної зарядки телефона.- Переваги:
- Покриття софтач, коли замацали фарбою, легко відтерли ганчіркою.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаВітаємо, Павло! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Зарядний пристрій не поганий, свою функцію виконував. Прослужив мені рік, та в один момент перестав працювати. Нажаль.
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Недоліки:
- Вистачило роботи на рік
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Отличное качество. Пользуюсь полгода
- Переваги:
- Качество, быстро заряжает
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ДіммВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Девайсом задоволений, швибкість зарядки телефону виросла в рази
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо, Денисе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Гена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Добрий пристрій все працює
Рекомендую
Заряжа і телефон і пауербанк- Переваги:
- Недорого,можна зарядати 2 пристрою
- Недоліки:
- Поки нема
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Не рекомендую. Тиждень пропрацював від сили.
- Переваги:
- Недоліки:
- На фото
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. На зарядні пристрої поширюється гарантія 12 місяців, Ви можете звернутись по гарантії, якщо дефект буде підтверджено, пристрій буде замінено на новий.
- ДаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Працює, заряджає, все як треба
- Переваги:
- Все супер, працює як треба
Представник постачальникаДоброго дня, Даріє! Дякуємо за високу оцінку та відгук!! Користуйтесь із задоволенням
- Светлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
При включении двух устройств, Греется
- Переваги:
- Недоліки:
- При включении двух устройств, греется
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Зарядним задоволена
- Переваги:
- Швидко заряджае, не гріється
- Недоліки:
- нема
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Відповідає характеристикам, зовсім трохи нагрівається. Поки нарікань не маю.
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Хорошее зарядное устройство, мне понравилось.
- Переваги:
- Со своей задачей, пока, справляется, претензий нет.
- Недоліки:
- Недостатков не нашёл
- ДаниилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Сгорел через 10 минут
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Віталій Ф***
А що ви заряджали через нього?
- Артем Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Не греется и не пищит. Отличная модель
- Переваги:
- Не греется и не пищит. Отличная модель
- Недоліки:
- Костянтин В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Працює,заряджає як оригинальна,стільки ж часу окрім напису,,швидке заряджання'
- Переваги:
- Швидко заряджає
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White
Користаюсь кілька тижнів, не гріється, зручно
- Переваги:
- Два роз’єми