Відгуки покупців про Велюрова дорожня подушка для подорожей Сasablanket з піною Memory Foam "Однотонна" 30х28х8см Синій
- Карвецкая М***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Дуже зручна подушка. Матеріал чохла приємний, не кошлатиться, після прання не втрачає кольору та вигляду. Наповнювач пружний. Розмір оптимальний. Після «тест-драйву» купила ще дві інших кольорів.
- Переваги:
- Якість чохла та наповнювача. Чохол на блискавці.
- Недоліки:
- Хотілося б більшу кольорову гаму
- Санина Т***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
После двух лет использования решила написать отзыв о дорожной подушке Casablanket с пеной Memory Foam.Отличная подушечка-выручалочка в дороге.Пошита она из велюра, очень приятная к телу. Наполнитель(пена Memory Foam) - упругий, не твёрдый, хорошо облегает шею.Чехол у подушечки съёмный, что очень удобно и практично. Единственный недостаток-это маленький и непрочный бегунок на молнии, поэтому ставлю 4 звёздочки.
- Переваги:
- Качественный наполнитель
- Недоліки:
- Непрочный бегунок на молнии
- Нина Б***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Подушка дуже комфортна, ергономічної форми.
- Переваги:
- Наповнювач, верхній чохол можна зняти та випрати
- Недоліки:
- поки недвідомі
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Дякую за подушки! Сподобались. Якісні, приємні на дотик, виготовлені без нарікань. Працівник фірми швидко зв'язалась, заказ виконано швидко, дякую, задоволена!
- Переваги:
- Якість, практичність
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Никаких проблем со швами не было, подушка в меру мягкая, упругая, приятная на ощупь, я покупкой довольна
- Санина Т***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Недавно тільки придбала.Сподобалося те, що подушечка в самий раз: і не м'яка, але й не тверда.
- Переваги:
- Швидко обробили замовлення і швидко доставили товар.
- Недоліки:
- Не досить якісно пришитий замок, бо на ньому вилізли декілька ниток.
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Замовили 2 подушки у Вашому магазині (синю та піщаного кольору).
У синьої дуже приємний колір. Окрім того, на дотик подушки м‘які, а піна в них підлаштовується під форму голови, що дуже суттєво впливає на комфорт. Шия після лежання на ній не болить, що також грає на користь.
Але є одне АЛЕ, не досить якісно прошитий замок і вилізли декілька ниток.- Переваги:
- Приємний колір синьої подушки. Окрім того приємні на дотик та для комфортні для відпочинку.
- Недоліки:
- Неякісно прошитий замок.
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Подушка сама по собі не погана, але їхала в коробці без пакету, тобто терлась об коробку нової пошти. І саме гірше це те що вона розходится по швам. Купив дівчині у дорогу, зараз думаю що краще купував би десь на місці
- Переваги:
- м"яка
- Недоліки:
- розходится по швам
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Хороші подушки. Зручні. Не м'які, але й не кам'яні. Мені як раз такі подобаються. Взяла дві різного кольору.
- Переваги:
- Швидка обробка замовлення і доставка
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Отличная подушка, брала синюю и серую для поездок - но в итоге пользуемся и дома, очень удобно! При оформлении заказа продавец предоставил дополнительно «живые» фото и видео товара
- Переваги:
- Приятная на ощупь, идеальной плотности - не сильно мягкая, не сильно твёрдая, удобно держит шею
- ЛизаВідгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Подушка очень удобная, мягкая, ткань приятная на ощупь, очень круто что есть заклёпка, она придаёт много комфорта при использовании, товаром очень довольна продавец приятная девушка, рекомендую
- Переваги:
- Удобная, мягкая, приятная на ощупь
- Недоліки:
- Пока что не увидела )
- Євгенія Г***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Зручно лягає на шию. М’яка тканина, як і сама подушка.
- Переваги:
- Приємна на дотик
- Elena K***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Особлива подяка всім Добрим Людям, хто приймав та відправляв заказ!!! Дуже оперативно та якісно. Дякую!!! Дуже приємно працювати з Вами, це наш друге родинне замовлення!!! Рекомендується всім!!!!
- Переваги:
- Чудова подушечка для подорожей та й для домашнього використання!
- Таргонская И***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Подушка приємно порадувала якістю, а продавець оперативністю та комунікабельністю. Дякую за оперативність та якість.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Дуже класна подушка, тактично приємна і наповнювач чудовий - не сильно тверний і не надто м'ягкий. Брав як подарунок колезі - вона в захваті. Думаю тепер і собі взяти)
- Переваги:
- Зручність, якість, ціна
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: CasaLuxe
Дякую продавцю за якісний товар і оперативну відправку.
- Ольга Ж***Продавець: CasaLuxe
Отличное обслуживание, товар порадовал своим качеством!!!!
- Переваги:
- Качество супер!
- Тищенко А***Продавець: CasaLuxe
продавца рекомендую, вежливый, быстро отправил
- Переваги:
- Приятный на ощупь, возможность стирки, наличие кнопки.
- Недоліки:
- заказывала 2, одна подушка пришла деформированной
- Анастасія Я***Продавець: CasaLuxe
Оперативна відправка, приємний сервіс, подушка повністю відповідає опису. Загалом задоволена покупкою.
Ps: брала таку ж подушку в цього ж продавця тільки сіру, вона м'якша від синьої. На наповнення ще не дивилася.- Переваги:
- Достатньо м'яка, щоб було зручно, достатньо тверда, щоб тримати форму