Універсальний природний тонік для шкіри, виготовлений з органічно вирощеної марокканської лаванди. Має солодко-гіркий, тонкий натуральний аромат лаванди, з яскравими квітково-медовими нотами.
Основні властивості лавандового гідролату:
- Підходить для всіх типів шкіри. Застосовується для догляду за найбільш чутливою шкірою, підходить для малюків.
- Дуже корисний не лише як косметичний продукт, але й в побуті: здатний швидко заспокоювати і загоювати найрізноманітніші пошкодження шкіри (опіки, рани, укуси комах, екзему, дерматити та ін.).
- Як і інші наші гідролати, його виготовлено в Марокко, він складається виключно з води, пропущеної у вигляді пари через рослинну сировину - квіти лаванди. Не містить жодних добавок.
- Ідеально замінює тонік для обличчя, добре підходить як для сухої, так і для жирної шкіри, як для молодої, так і для зрілої.
- Зволожує, тонізує, заспокоює шкіру.
- Прискорює регенерацію шкіри.
- Підтягує, освіжає й «оживлює» втомлену й тьмяну шкіру.
- Ефективно бореться з почервонінням та запаленнями.
- Має антисептичні й бактерицидні властивості.
- Дарує шкірі здорове сяйво.
- Приємний бонус: гідролат лаванди використовується як спрей для волосся та шкіри голови. Допомагає в боротьбі з лупою й свербінням шкіри голови, робить волосся м'яким та блискучим.
Склад: гідролат квітів лаванди першої дистиляції. Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.
Спосіб застосування: гідролат рекомендується використовувати як зволожуючий тонік для обличчя, розбризкувати на шкіру голови, використовувати для приготування масок для обличчя, тіла і волосся.
Цей гідролат можна вживати в їжу, додавати до випічки, десертів, напоїв.
Умови зберігання: пляшку зберігати щільно закритою, в недоступному для дітей місці, при кімнатній температурі. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Термін придатності: один рік від дати виробництва.
Виготовлено в Марокко. Розфасовано в Україні.
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!