Відгуки покупців про Ортопедична подушка Gutenkauf Schaum 49x32
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Відповідно ціни - якість. Необхідний мінімум, якщо треба щось під голову. Якогось чуто-ортопедичного ефекту не відчувається, доволі тверда, я би сказав навіть дуже тверда, хоч і можна звикнути. Нажаль ніде не написано, що ця подушка для сну на боці, і це сумно. По формі маю таку само другу але на багато м'якішу і на ній спати на багато приємніше. Якщо спите на спині то краще беріть не цю, а з ефектом пам'яті, м'якішу. На пошті при огляді було не достатньо зрозуміло про твердість
- Переваги:
- Ціна по акції, розмір по довжині і ширині
- Недоліки:
- Дуже тверда, висока щоб спати на спині, і піна не захищена додатково під наволочкою
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Подушка на жаль не має ніякого ортопедичного ефекту
- Переваги:
- Із переваг: гарна форма і чохол, бюджетна ціна
- Недоліки:
- Звичайний поролон
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за ваш відгук, Людмила . В описі товару вказано, що склад наповнювача - пінополіуретан, або ортопедична піна. Подушка середньої жорсткості, за рахунок чого робить гарну підтримку голови і шиї під час сну
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Не стоит тратить деньги на это.
- Недоліки:
- Потеряла форму меньше чем через месяц. Просто поролон.
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Андрій. Подушка має наповнення з ортопедичної піни середньої жорсткості, що дозволяє їй приймати форму індивідуально під шию і голову, що створює оптимальну підтримку під час сну.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Задоволена. Зручна
Дякуємо за Ваш відгук, Наталія. Приємного користування
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Висока якість, забезпечує комфортний сон.
- Переваги:
- Бюджетна ціна.
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Віктор. Приємного користування
- ЕллаВідгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Нажаль, дуже жорстка...
- Переваги:
- Недоліки:
- Незручна, тому що жорстка
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Елла. Нам дуже прикро, що подушка вам не підійшла. Подушка має наповнення з ортопедичної піни середньої жорсткості, що дозволяє їй створювати оптимальну підтримку шиї і голови.
Якщо Вам не підходить ортопедична піна, то можна обрати дорожчі подушки з більш м'який наповнювач, наприклад піна меморі або натуральний латекс.
- Попружук О***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Все ОК
Дякуємо за Ваш відгук, Олег . Приємного користування
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Товар відповідає дійсності
Дякуємо за Ваш відгук, Юрій . Приємного користування
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Подушка чудової якості, якраз підійшла для шиї, середньої жорсткості. Те, що нам потрібно.
Приїхала добре запакована.- Переваги:
- Безкоштовна доставка, описання відповідає дійсності.
Дякуємо за Ваш відгук, Андрій. Приємного користування
- Зінаїда Б***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Дуже дякую усій команді: виробникам, продавцеві та Rozet-ці за можливість придбати таку річ.
- Переваги:
- Якість за розумну ціну, зручність, повна відповідність заявленим параметрам. Рекомендую однозначно.
- Недоліки:
- За тиждень користування недоліків не виявлено
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Зінаїда. Приємного користування
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Дякую! Подушка просто супер! Я збиралася звикати до неї, але просто впала і заснула. Результат тижня - перестали боліти плече та шия.
- Переваги:
- Розмір, жорсткість, зручність
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Юлія. Приємного користування
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Спасибо, подушка супер. Немножко жестковата но к ней нужно привыкнуть. Спасибо большое Розетка.
- Переваги:
- Всё супер
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Ольга. Приємного користування
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Гарна подушка, якість на висоті!!! По акційній ціні взагалі супер !!!
- Переваги:
- Все чудово, чохол можна знімати
Дякуємо за Ваш відгук, Маргарита . Приємного користування
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Подушка, супер! Задоволення... Доставка швидко. Дякую!
- Переваги:
- Все супер!
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Вікторія. Приємного користування
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Подушка супер. Если честно то и не ожидала что будет такая классная . Во перввх1 не маленькая, во вторых качество вообще супер. Материал полушки высокого качества. Форма для шеи - вообще яд. И на последнем, то как упаковано все было - просто кафе и изумление. Молодец продавец, спасибо и рекомендую на все 10000 %
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Нет вообще
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Наталія. Приємного користування
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Неможливо спати на ній!
- Недоліки:
- Кусок твердого паралону!
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Тарас. Нам дуже прикро, що подушка вам не підійшла. Подушка має наповнення з ортопедичної піни середньої жорсткості, що дозволяє їй створювати оптимальну підтримку шиї і голови для тих, хто спить на боку. Якщо ж ви спите на спині чи животі, то краще обирати м'якші, або нижчі подушки.
- Тарас П***
І ніде не написано,що вона для сплюхів на боку!)
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Подушка дуже зручна. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- Приємна ціна, швидка доставка
Дякуємо за Ваш відгук, Катерина. Приємного користування
- Руслана Т***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Тверда...ну прям дуже..не всім підійде
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Руслана. Дякуємо за ваш відгук. Дана подушка з ортопедичної піни середньої жорсткості.
Вона більше підходить для людей, що сплять на боку. Таким чином створюючи гарну підтримку голови під час сну.
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Подушка зайшла в першу ніч, наче все життя на ній спав! Тугенька, голова добре тримається, не провалюється, і не парить в порівнянні з меморі! Дуже зручна, саме те що я хотів! Тим хто любить мʼякеньке не підійде. Після замовлення швидко звʼязалися і відправили. Товаром задоволений, планую тепер заказати ще дві батькам.
- Переваги:
- Дуже зручна і комфортна. Перевершила сподівання!)
- Недоліки:
- Не виявив)
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Павло. Приємного користування
- Дорогих В***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Чудова ортопедична подушечка! Вже вдруге купувала цю модель до пари, яку придбала на початку року. Подушка гарненька, в спецііальному чохлі, який легко прати, красива. Має два рівні висоти, рельєфна. Спочатку здається, що вона жорстка, поки ваші голова і шия звикають до правильного положення, але через короткий час це відчуття зникає, вона приймає зручну саме для вас форму. Я мала можливість протестувати її півроку, бо першу подушку купила вже давно. Можу сказати, що вона моя улюблена з усіх ортопедичних подушок, що я змушено купувала після операції на шийному відділі хребта. З цього часу спати треба на жорсткому в правильному положенні, тож ця подушка саме для мене. Більш низький край подушки дозволяє зручно спати на спині, більш високий-на боці, зручно вмостивши плече під вигін подушки. Всім рекомендую! магазину дякую за швидкість доставки, якість упаковки (подушка прибула у великій коробці!!!) і якість самого товару!
- Переваги:
- Якісна подушка, рельєфна, два рівня висоти, зручний вигін під голову і під плече, з часом приймає потрібну вам форму, зручно прати, чудова.
- Недоліки:
- Ніяких
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Вікторія . Приємного користування
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Користуюсь подушкой 3 тижні. Першу ніч було спати незвично, але потім звикла. Коли користувалась звичайною подушкою, дуже часто вранці боліла голова і шия, а зараз, використовуючи цю ортопедичну подушку, і сон став краще, і біль зник. Тому подушка виконує свою ортопедичну функцію на 100%. Рекомендую!
- Переваги:
- Розмір, гіпоалергенний матеріал
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Марія. Приємного користування.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Гарна подушка, але треба звикнути. На боку спати дуже зручно. Помітила, що шия дійсно стала боліти менше. З іншого боку більший валик для тих, хто частіше спить на спині. Для любителів спати на животі не підійде, бо це ортопедична подушка)
- Переваги:
- Пружність, форма, розмір
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Альона. Приємного користування.
- Валентина М***
Де більший валик,то потрібно спати на боці,підмостивши плече впритул до валика.А де менший валик,то під шию зручно вмостити і спати на спині.Загугліть.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Відчуття що це звичайний поролон в типу анатомічній формі, спати на подушці не зручно,просто давить в голову, на ранок розболілася голова. Нажаль, тут сама винна бо придбала, " яка рибка—така і юшка", ціна тут=якість. Доречі, ще і відправка можлива лише на нову пошту, тож будьте готові заплатити ≈200грн за доставку.
- Переваги:
- Швидка відправка, швидко зв'язались
- Недоліки:
- Зовсім не зручні подушки
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Анна. Наповнення подушки - ортопедична піна середньої жорсткості. Зазвичай вони підходить більшості замовників.
Нам дуже прикро, що Вам не підійшли подушки.
Доставка можлива також до точки видачі Розетка, це безкоштовно.
- КСЕНИЯ Ж***Відгук від покупця. Продавець: ЛАЙТ
Товар нереально класний, ціна вогонь. Якість на високому рівні.
Здоров'я вам віддякує за таку купівлю.- Переваги:
- Зйомний чохол, ціна. Привітний персонал, наявність самовивозу.
- Продавець ЛАЙТ
Дякуємо за Ваш відгук, Ксенія.