Відгуки покупців про Крем-фарба для волосся jNOWA Professional Siena Chromatic Save 4/74 темний палісандр 90 мл (12223.011)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Відгуки про товар продавця BMC Веauty
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: 9/34 ніжно персиковий Siena Chromatic Save jNOWA Professional

Гарна фарба на свою ціну. Користувалась дорожчими фарбами і волосся було сухіше. Рекомендую

Переваги:
    Недорога, якісна
    Недоліки:
    Як на мене рідка, більше потрібно
    • Продавець  BMC Веauty

Дякуємо за відгук.

• Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: SB/8 скандинавський блонд Siena Chromatic Save jNOWA Professional

Колір не відповідає заявленому.

• Руслана
    Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл

Супер! Замовила 7.0 окисник

Переваги:
    Все
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: 12/8 екстра перловий блонд Siena Chromatic Save jNOWA Professional

Отлично все пришло очень быстро , всё соответствует заказанному.

Переваги:
    Быстрая доставка
  • Александра А***
    Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: 12/16 екстра попелясто-фіолетовий Siena Chromatic Save jNOWA Professional

Краска мне подошла,Слава Богу, раньше пользовалась другой. Краска густая,на волосы накладывается хорошо, не течёт, в тубе 90 гр, хорошо смешивается с окислителем. Брала расчёт 1:1 45 мин(корни-длина).
    Корни и седина закрасились отлично.

Переваги:
    Густая, промазывается лёгко от корня до конца волоса.
    • Продавець  BMC Веauty

Дякуємо за відгук

• Голик В***

Добрий день. Підкажіть будь ласка, який відсоток окислювача використовували

• Александра А***

Окислитель 6% 20vol.

• Мария Т***

Впервые попробовала этот краситель. За свою цену отличный! Легко наносится и не сильно сушит волосы. Оттенки соответствуют палитре) Посмотрим на стойкость, но думаю что буду заказывать ещё не один раз.

Переваги:
    Цена, объём
  • Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 60 мл

Пришла, вроде, та что заказывала. Только непонятно почему совсем другая упаковка, не такая как показана в объявлении…

• Продавець  BMC Веauty

Доброго дня!Дякуємо за відгук.
      Мікстони в палітрі фарби Siena сірого кольору
      Фото замінемо

• Светлана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Вигідно з нами. Об'єм: 90 мл

Все супер, додаю 10 грамів до основного кольору

Переваги:
    Сподобалась
    • Продавець  Вигідно з нами

Дякую!

• Анна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Вигідно з нами. Об'єм: 90 мл

Супер качество,отличная быстрая доставка,мои наилучшие рекомендации