- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: 9/34 ніжно персиковий Siena Chromatic Save jNOWA Professional
Гарна фарба на свою ціну. Користувалась дорожчими фарбами і волосся було сухіше. Рекомендую
- Переваги:
- Недорога, якісна
- Недоліки:
- Як на мене рідка, більше потрібно
- Продавець BMC Веauty
Дякуємо за відгук.
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: SB/8 скандинавський блонд Siena Chromatic Save jNOWA Professional
Колір не відповідає заявленому.
- РусланаВідгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл
Супер! Замовила 7.0 окисник
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: 12/8 екстра перловий блонд Siena Chromatic Save jNOWA Professional
Отлично все пришло очень быстро , всё соответствует заказанному.
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Александра А***Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: 12/16 екстра попелясто-фіолетовий Siena Chromatic Save jNOWA Professional
Краска мне подошла,Слава Богу, раньше пользовалась другой. Краска густая,на волосы накладывается хорошо, не течёт, в тубе 90 гр, хорошо смешивается с окислителем. Брала расчёт 1:1 45 мин(корни-длина).
Корни и седина закрасились отлично.- Переваги:
- Густая, промазывается лёгко от корня до конца волоса.
Дякуємо за відгук
- Голик В***
Добрий день. Підкажіть будь ласка, який відсоток окислювача використовували
- Александра А***
Окислитель 6% 20vol.
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 90 мл. Відтінок: 9/34 ніжно персиковий Siena Chromatic Save jNOWA Professional
Впервые попробовала этот краситель. За свою цену отличный! Легко наносится и не сильно сушит волосы. Оттенки соответствуют палитре) Посмотрим на стойкость, но думаю что буду заказывать ещё не один раз.
- Переваги:
- Цена, объём
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: BMC Веauty. Об'єм: 60 мл
Пришла, вроде, та что заказывала. Только непонятно почему совсем другая упаковка, не такая как показана в объявлении…
- Продавець BMC Веauty
Доброго дня!Дякуємо за відгук.
Мікстони в палітрі фарби Siena сірого кольору
Фото замінемо
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Вигідно з нами. Об'єм: 90 мл
Все супер, додаю 10 грамів до основного кольору
- Переваги:
- Сподобалась
- Продавець Вигідно з нами
Дякую!
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Вигідно з нами. Об'єм: 90 мл
Супер качество,отличная быстрая доставка,мои наилучшие рекомендации