- Ярослава О***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Гарний планер і дуже миле пакування
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Бордовий
Чудовий нотатник, вистачає рядочків у днях для планування до пізнього вечора, якісний друк, міцна тверда підложка. Запаковано так, що не соромно на подарунок. Лінер, який додали у подарунок, добре пише, не сухий. Отримала наступного дня після замовлення, що особливо порадувало, бо потрібен був планер терміново.
- Переваги:
- Перелічила вище
- Недоліки:
- Любов Р***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Бордовий
Файна штука. Задоволена. Відповідає моїм очікуванням. Якість/ціна
- Переваги:
- Лінер, багато корисного місця формат, якість.
- Недоліки:
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Бордовий
Функціональний тижневик. Тільки, якби більший трохи.
- Яна З***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Календар чудовий! Закладки теж класні та зручні. Гарне пакування.
Є "Але" - подарунок лінер, дуже розчарував. Він сухий. Не розумію сенсу класти те чим неможливо користуватись...- Переваги:
- Якість, гарне пакування
- Недоліки:
- Подарунок для неприємної галочки
- Продавець NOMI.PLANNER
Добрий день,
Дякуємо за Ваш вибір! Раді, що планер сподобався. І дуже прикро, що лінер був бракований, дякуємо, що звернули на це нашу увагу. Написали Вам в месенджері, спробуємо знайти варіант вирішення ситуації
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Бордовий
Оперативна доставка, якісні планери, ідеальна упаковка.
- Недоліки:
- Влад Ш***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Прекрасний планер, шкода, що немає у форматі А3
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Якщо брати окремо планер, то напевно трішки дорогувато, але враховуючи відмінне подарункове пакування та лайнер, то все супер!
Приємно було розпаковувати мою посилку. Такий сервіс нечасто зустрінеш
Дякую- Переваги:
- Гарний планер, чудове пакування
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець NOMI.PLANNER
Дуже дякуємо за таку оцінку, дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині! Щодо вартості планера, розуміємо Вашу думку, ціни на матеріали дійсно значно виросли, що в деякій мірі відобразилось на вартості планера. Нам пропонували здешевити виробництво, використовуючі дешевші матеріали, але ми вирішили все ж таки зробити вибір на користь якості. Дякуємо за розуміння! Плануйте з задоволенням)
- Федченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Бордовий
Брала планер двічі: собі і на подарунок. Продавець працює дуже швидко. Планер мені сподобався і я дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Гарний, листи можна відірвати, а якщо не відриваєте, то тримаються добре після перелистування.
- Недоліки:
- не бачу
- Продавець NOMI.PLANNER
Щиро дякуємо за Ваш вибір та за те, що знайшли час написати відгук! Ми дуже раді, що планери Вам сподобались) Плануйте з задоволенням!
- Илья И***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Благодарю! Буду обращаться ещё, всё понравилось.
- Переваги:
- Качество самого планера,красивая упаковка,быстрая доставка
- Продавець NOMI.PLANNER
Щасливі читати такі відгуки! Дякуємо! Плануйте з задоволенням)
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Великолепно! Начиная от скорости приема заявки, отправки, просто молниеносной, до качества продукта. Стильная, качественная упаковка. Идеально как для себя так на подарок) Очень рекомендую)
- Переваги:
- Красивая, стильная упаковка. Качество бумаги.
- Недоліки:
- Нет таковых
- Продавець NOMI.PLANNER
Безмежно вдячні за відгук! Це надихає продовжувати свою справу та вдосконалюватись)
- Василий Ч***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Большое спасибо за планер. Очень понравился.
Качество бумаги и печати высокое.
Рекомендую продавца на 100%
Приятно был удивлен подарком. Мелочь, но приятно
Спасибо=)- Переваги:
- Качество бумаги. Оперативная доставка. Низкая цена
- Продавець NOMI.PLANNER
Благодарим за отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой) Планируйте с удовольствием!
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Зелений
Продавець підтвердив замовлення вночі і на ранок вже відправив. Подарунок вже запаковано в подарункову упаковку до нового року. Всім раджу 10/10)
- Переваги:
- Сервіс супер, оперативна доставка, товар відповідає заявленому
- Недоліки:
- Побільше б таких продавців:)
- Продавець NOMI.PLANNER
Дякуємо за те, що знайшли час поділитись враженням! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою)
- Белашова А***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Бордовий
За такие деньги я и не ожидала получить такой красивый планер- этт просто настоящий подарок. Спасибо большое
посилання- Продавець NOMI.PLANNER
Очень приятно получить такой отзыв, спасибо огромное! Рады, что планер Вас порадовал)
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: NOMI.PLANNER. Колір обкладинки: Бордовий
Дуже дякую за мега швидку відправку.
Було упаковано просто супер - як для подарунку, гарний обгортковий папір, листівка, ручка в подарунок, упакований календар, який вкладений в гарну подарункову коробку. Я взагалі такого не очікувала. А прийшов прямо подарунок! Дуже дякую!- Переваги:
- Багато вільного місця для записів, те що треба для планування
- Продавець NOMI.PLANNER
Доброго дня) Дякуємо за відгук, це дуже надихає! Ми раді, що Вам сподобались планери, користуйтеся з задоволенням!