Відгуки покупців про Сертифікована ялинка штучна пухнаста зі снігом та срібними шишками і перлинами YaLINKA КS25 250 см із високоякісного нешкідливого вогнетривкого матеріалу Срібляста (90887654)

Оцінка користувачів 4.85/5
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 180

Хороша ялинка за таку ціну.

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Марина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Сріблястий. Висота: 150

Я замовляла ялинку зі снігом, срібними шишками та перлинами. Але доставили ялинку зі снігом та звичайними шишками. Шишки мали бути срібні, а не звичайні. А перлини взагалі на ялинці відсутні. Обирала спеціально сріблясту, хоча вона дорожче, ніж ялинка з золотистими шишками та перлинами. Відчуваю себе обманутою, тим паче ялинку замовляла родині на подарунок. Побачити підміну вдалося лише, коли розпакували ялинку.

Переваги:
    Замовила у вівторок, в четвер ввечері доставили
    Недоліки:
    Ялинка не відповідає опису в замовленні
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня.

Перепрошуємо за прикру ситуацію, ми дійсно надіслали іншу модель ялинки, приносимо вибачення.
      Разом з цим, ми з Вами вже зв'язалися для вирішення даної ситуації шляхом компенсації частини коштів за замовлення, що Вас цілком влаштувало.

Ми доведемо процес до його завершення, та сподіваємось що ялинка у майбутньому подарує Вам незабутні враження та теплі вечори у сімейному колі під час Новорічних свят.

• Богдан З***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 180

Чудова ялинка, густа, другий рік використовуємо без нарікань. Пережила кілька нападів кота і нічого не відвалилося - що найкраще свідчить про якість

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Чудова якісна ялинка купляли минулого року, хвоя не сиплеться, стороннього запаху немає, шишки тримаються, складається компактно

Переваги:
    Гарне оздоблення під сніг, шишки - не аляпувато виглядає, додає краси
    Недоліки:
    Не було
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Яковлева А***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 180

Ялинка дуже гарна, запаху не має, як розпаковувала десь голок 30 -40 висипалось і трохи позолоти зсипалось з шишок. і все. Потім вже не сиплеться. Густа. Красива. Можна підгибати гілки як зручно.

• Аліна А***

Дуже гарна ялинка!
    Все рівненьке, пухнаста.
    Дякую за якісний товар

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Сріблястий. Висота: 180

Замовила ялинку і залишилась у повному захваті! Гілочки густі, колір натуральний, виглядає дуже святково. Зібрати було легко, нічого не сиплеться. Доставка оперативна, товар добре запакований. Дякую магазину за якість і сервіс!

• Олеся К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Дякую, дуже гарна ялинка)

• Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Ялинка дуже гарна. Зроблена якісно, легко збирається, гілочки гнуться в різні сторони-нічого не відпадає, не сипеться. Шишки та золоті перлини прикрашають ялинку. Якісне пакування.

• Микита Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Сріблястий. Висота: 150

Ялинка супер, купував минулого року, цього року вже знову її встановив

Переваги:
    Дуже зручно встановлювати

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 180

Ялинка гарна, не має неприємного запаху, легко встановлюеться і збирається. Хороша, щільна коробка, в якої можна зберігати ялинку протягом року. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Дуже гарна, майже як жива

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Гарна ялинка за таку вартість

• Федір Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Сріблястий. Висота: 150

Зібрав за кілька хвилин, усе продумано. Виглядає краще, ніж очікував

• Дима Т***

• Дмитро Н***

Непогана, але сиплеться трошки

• Продавець  LICVID-SHOP

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що товар вам сподобався. Водночас шкода, що ви зіткнулися з певними недоліками. Ми цінуємо вашу думку та передамо цю інформацію відповідному відділу для аналізу та покращення якості продукції. Якщо у вас будуть додаткові зауваження або пропозиції, будемо раді їх почути!

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 180

Дуже шикарна ялинка за свої гроші.

Переваги:
    Швидко збирається.
    З коробки вже є деякі прикраси і шишки.
    Не потрібно рубати дерева..
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Ирина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Думала немного выше чем она есть а так красиваая

• Марина М***

Дякую. Ялинка сподобалася.

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Марина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 180

Ялинка дуже гарно. Дуже сподобалося.

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Олена. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Євгеній П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Елка супер, как на фото!

Переваги:
    Сплошные
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Євгеній. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Сріблястий. Висота: 200

Дуже добре

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Света С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Покупкою задоволена, ціна, дизайн, якість, все відповідає заявленій на сайті інформації. Легко збирається, має зручну підставку, гарно розпушується, відсутній неприємний запах. Приємне спілкування та швидка доставка. Дякую.

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей Ш***

Товар соответствует описанию

• Катерина О***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 200

Спасибочки большое извиняюсь за поздний отзыв. Ёлочка супер, качество хорошее. Детки были в восторге. Очень быстро отправили. В Общем всё супер. Берегите себя и мирного неба над головой

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 200

Ялинка яскрава та якісна ялинка! По-справжньому створює новорічну атмосферу і свято вдома. Сервісом повністю задоволений, порекомендував би друзям)

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Максим. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Вікторія

Класна ялинка))
    Кіт зацінив

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Сергей М***

Прекрасна ялинка )

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Анастасія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Кур'єр доставив цілу. Ялинка дуже легко збирається. Усі гілочки можна гнути як хочеш. І придати ялинці будь-яку форму. Шишки і калина вже є прикрасами. Ми тиждень милувалися нею, навіть без іграшок і вогників. Рекомендую товар і продавця.

Переваги:
    Легко збирається. Приносить задоволення і різдвяний настрій.
    Недоліки:
    Для мене немає.
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Вікторія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 200

Ялинка якісна. Легко складається. Доставили вчасно. Покупкою задоволена.

• Олександр П***

Чудова ялинка, кота пережила

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олексій Ф***

Дуже гарна, пухнаста ялинка

Переваги:
    Немає запаху
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Олексій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Наталья С***

Рекомендую.
    Доставили быстро.

Переваги:
    Запаха нет. Пушистая красивая. Даже без игрушек уже выглядит нарядно.
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Дуже гарна ялинка, швидко доставили.

Переваги:
    Гарна якість

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Спасибо, за хорошую работу, быструю доставку и отличный товар!

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Сріблястий. Висота: 150

Дуже швидка доставка) Ялинка дуже гарна)

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Альона. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Золотистий. Висота: 150

Ялинка дуже гарна. Трохи осипалась при встановленні, але це було очікувано.

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Артем. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.