Відгуки покупців про Сертифікована ялинка штучна пухнаста із снігом YaLINKA SK10 100 см із високоякісного нешкідливого вогнетривкого матеріалу Зелена (90887621)

Оцінка користувачів 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    127 відгуків:  позитивні – 93%, нейтральні – 5%, негативні – 2%
    Аналізовано 127 відгуків про штучну ялинку з Rozetka. Загалом клієнти дуже задоволені вибором – ялинка отримала величезну кількість позитивних оцінок за зовнішній вигляд, якість та простоту збирання. Покупці виділяють серед переваг пухнастість, натуральний вигляд, відсутність стороннього запаху, міцність і зручність зберігання. Більшість рекомендує товар іншим. Основні зауваження стосуються незначного обсипання штучного "снігу" чи хвої під час розпаковки, рідше зустрічаються нарікання на невідповідність очікувань щодо розміру або густоти. Черговий плюс – швидка доставка і ввічливий сервіс від продавця. Загалом це популярний, якісний товар, що створює святкову атмосферу вдома.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ксенія З***

Гарна, пухнаста.

Переваги:
    Красива
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Булавин А***

Отличная елочка

• Вова
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 130

Класна, зелена з білими кінчиками гілок

Переваги:
    Гарна

• Олександр К***

Отличная йолка.

• Олександра Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 100

Чудова ялика! Маленька, пухнаста, як на фото! Дуже швидко відправили, гарне і зручне пакування.

Переваги:
    Пухгаста, маленька.
    Недоліки:
    Не помітили
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 100

Гарна ялинка. Чудово виглядає. Єдине, що треба, щоб вивітрилася, бо є зарах. Надійне пакування

Переваги:
    Вигляд, якість
    Недоліки:
    Неприємний запах спочатку
    • Продавець  LICVID-SHOP

Добрий день.

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку вигляду нашої ялинки! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю виконання та надійністю пакування.

Щодо Вашого зауваження про запах:

Новизна виробу: Ялинки постачаються безпосередньо з виробництва у щільному герметичному пакуванні. Легкий специфічний запах нового виробу з ПВХ є цілком природним явищем, яке свідчить про те, що товар раніше не був у використанні.

Безпека: Ялинки серії YaLINKA виготовлені з високоякісного вогнетривкого та нешкідливого матеріалу, що підтверджено сертифікатами. Цей запах не є токсичним і зазвичай повністю зникає протягом 1–2 днів після перебування ялинки у розправленому стані в провітрюваному приміщенні.

Рекомендація: Перед тим як прикрашати ялинку, радимо дати їй «подихати» декілька годин — це допоможе гілочкам краще розправитися, а запаху швидше вивітритися.

Бажаємо Вам казкових та затишних новорічних свят!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 100

Суцільне розчарування. Продавця не рекомендую. Розмір-не відповідає. Навіть з урахуванням підставки менше 1 метра (за фактом до 84 см довжина). Стовбур знизу 10 см-голий, без гілок. Відразу при розкритті купа голочок впала. Якості виробу нижче середнього.

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошні
    • Продавець  LICVID-SHOP

Добрий день.

Нам прикро, що у Вас залишилося таке враження, проте ми здивовані Вашим відгуком, зважаючи на наступні факти:

Термін звернення: Ви отримали ялинку ще 11.11.25, а відгук залишили лише 26.12.25. Протягом 45 днів Ви не зверталися до нас із жодною претензією. Згідно із законом, на виявлення невідповідності товару надається 14 днів. Ми завжди йдемо назустріч клієнтам, якщо питання озвучується вчасно.

Заміри висоти: Висота штучних ялинок за стандартом вимірюється від підлоги (з урахуванням підставки) до крайнього кінчика верхівки, який потрібно випрямити вертикально. При правильному розправленні верхівки висота відповідає заявленим 100 см.

Конструкція стовбура: Наявність вільної від гілок частини стовбура знизу (близько 10-15 см) є конструктивною особливістю для зручного встановлення ялинки у підставку та можливості розмістити під нею подарунки чи декоративну огорожу.

Обсипання хвої: При першому розпакуванні та розправленні гілок можливе незначне випадіння «технологічних» голочок (залишки матеріалу після заводської нарізки), що є нормою для будь-якої нової штучної ялинки і не впливає на її пишність.

Ялинки серії YaLINKA SK10 мають сертифікати якості та є одними з найпопулярніших у нашому асортименті саме через свою надійність та безпечність. Нам шкода, що Ви не звернулися до нас одразу після отримання, щоб ми могли надати роз'яснення або зробити обмін.

• Мирослава
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 200

Гарна якість. Купила в 2024 році перед святами. За рік взагалі не змінилася.

• Богдана А***

Ялинка супер

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 100

Ёлочка супер - оправдала все желания. Я доволен - всем понравилась!
    Благодарю - от души

Переваги:
    Без запаха, хороший каркас, мягкие иголки, уверенно стоит.
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Наталья

Дуже сподобалася .гарна і без прикрас . насправді немає запаху .рекомендую

• Юлія

Дуже гарна ялинка.

Переваги:
    Ціна, вигляд.

• Ілона Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 180

Чудова ялинка, пишна, без «дірок». 1.8 м складаються з 3 частин і досить стійка. Білі кінчики не осипаються, бо це не напилення, а фарбая

Переваги:
    Ціна, якість

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 150

Чудова пухнаста та якісна ялина рекомендую)

• Сергій О***

Хорошая,качественная,густая

• Коровецька О***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 180

Ялинка дуже гарна,задоволена на всі 100! Дуже дякую!

Переваги:
    Якісна,без стороннього запаху не осипається.
    Недоліки:
    Шкодую,що не замовила більшу)
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 150

Після розпаковки багато не осипалося як і зазначено в описі. Гарненько виглядає

• Віталій П***

Вона чудова! Виглядає як справжня

Переваги:
    Дуже швидка доставка у відділення Розетки. Була надійно упакована в зручну новорічну картонну коробку. Ну і звісно, основна перевага - це краса і висока якість цієї ялинки.
    Недоліки:
    Жодних недоліків
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 150

На свої гроші - просто розкішна ялинка!

Переваги:
    Ціна і якість космічні
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 130

Все чудово, швидка доставка, гарна якість за доступну ціну

Переваги:
    Якість

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 180

Отримала чудову ялинку з Rozetka — виглядає просто прекрасно! Дуже приємно здивувала коробка: міцна, зручна й гарно оформлена, носити її одне задоволення. Покупкою дуже задоволена!

• Исайко В***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 200

Красивая пышная но искали специально без запаха, в целом надеюсь выветриться тк 2 детей маленьких, если нет ,будем возвращать

Переваги:
    Красивая как на фото
    Недоліки:
    Неприятный запах
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися враженнями.
      Шкода, що перше враження зіпсував запах — інколи він може виникати через щільне фабричне пакування та повністю зникає за 1–3 дні в добре провітрюваному приміщенні.

Хочемо запевнити, що ялинка виготовлена з гіпоалергенної первинної сировини ПВХ, безпечної для дітей і тварин, має сертифікацію якості та не містить токсичних домішок. Тому будь-який легкий технічний запах не є нормою для самої продукції, а лише наслідком зберігання.

Ми дуже цінуємо, що ви обрали саме нашу ялинку, і щиро сподіваємося, що після провітрювання вона повністю відповідатиме вашим очікуванням та подарує святковий настрій вашій родині.

• Маргарита Б***

Компактна, але пишна ялинка. Підходить
    для квартири

Переваги:
    Дуже пишна
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Наталія Б***

Гарна ялинка

• Любов Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 100

Чудова ялинка. Супер рішення для кімнат малої площі.. Купувала торік (2024) в грудні . Збереглась відмінно. Пишна , компактна. Просто супер

Переваги:
    Суцільні переваги

• Віталій Я***

Дякую за якісний товар.

Переваги:
    Якість,швидка відправка.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Черненко А***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 100

Гарна якість, без сторонніх запахів, пишна красива

• Олександр Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 100

Замовляв ще в минулому році. Буду користуватись й надалі. Вдала покупка

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 150

Красиво смотрится посылка пришла целой

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за покупку та відгук! Дуже приємно, що ялинка Вам сподобалась і замовлення надійшло цілим та без пошкоджень.

Ми звернули увагу, що за текстом Ваш відгук має позитивний характер, однак за системою платформи оцінка в 3 зірки автоматично вважається «негативною». Імовірно, рейтинг було виставлено випадково.

Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою — ялинка дійсно виглядає пишно, безпечно у використанні та має сертифіковану якість.
      Дякуємо, що обрали наш магазин і будемо щасливі бачити Вас серед постійних клієнтів.

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 150

Купували минулого року, гарна ялинка

Переваги:
    Зручна

• Алексей Б***

Купував того року
    Все сподобалося!

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 200

Чудова річ, рекомендую. Трохи осипається на підлогу біла присипка, але то не критично. Збирається легко: вставив стержні і розправив гілля.

Недоліки:
    Трохи осипається на підлогу біла присипка
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук і вибір нашої ялинки.

Щодо зазначеного моменту: легке осипання білої присипки (імітації снігу) — це нормальне явище для усіх засніжених моделей, оскільки декоративне покриття наноситься вручну для досягнення максимально реалістичного ефекту. Невелика кількість частинок може обсипатися при першому розпакуванні та розпушуванні гілок, після чого ялинка зберігає свій гарний вигляд і не створює незручностей у подальшому використанні.

Це ніяк не впливає на якість, безпечність чи довговічність виробу, адже матеріали сертифіковані, вогнетривкі та екологічно безпечні.

Дякуємо за Вашу увагу до деталей і теплі слова.
      Бажаємо, щоб Ваша ялинка створювала святковий настрій ще багато сезонів!

• Руслан Т***

Дуже гарна, дитина задоволена. Дякую

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 180

Зауважень немає. Гарна якщо вміло розправити

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:
    Сиплеться як і всі
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Зелений. Висота: 130

Очікував на краще. На фото набагато краще виглядає

• Продавець  LICVID-SHOP

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ялинка не повністю виправдала ваші очікування.

Зазвичай після транспортування гілки можуть бути зім’ятими, тому рекомендуємо розправити та розпушити хвою, щоб вона набула об'ємного вигляду, як на фото. Також освітлення під час зйомки може візуально впливати на сприйняття кольору та густоти хвої.

Якщо у вас виникли питання або потрібні поради щодо встановлення ялинки, будемо раді допомогти!

• Тетяна М***

Гарна ялинка, трохи осипається

Переваги:
    За свої гроші топ
    Недоліки:
    Трохи осипається
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ялинка вам сподобалася. Невелике осипання голочок можливе в перші дні після розпакування – це залишкові частинки, що утворюються під час виробництва. Але надалі ялинка зберігатиме свій вигляд без змін. Якщо у вас будуть питання або побажання, завжди раді допомогти!