- БогданВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Кількість в упаковці: 1
Треба брати декілька середніх (бажано свіжих) картоплин і в мікрохвильовку. Якщо вона ще не приготувалась - можна закинути назад.
Мені трохи завеликим вийшов мішечок для мікрохвильовки, але то нічого.- Переваги:
- Насправді запікає (більше все таки пароварить) картоплю
- марія в***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Кількість в упаковці: 1
Дуже швидке і зручне приготування. Рекомендую
- Переваги:
- дуже зручний і практичний, нічого не випадає
- Недоліки:
- не має
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Кількість в упаковці: 1
Якість непогана, але 4 хвилини і навіть 6 -це мало, сира бульба чи морква
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Кількість в упаковці: 1
Удобно , быстро .
- Валерий А***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Кількість в упаковці: 1
Плохой пошив, сделано лишь бы как, какой то косой и криворукий шил,все так не аккуратно, посмотрим как будет в приготовлении.
- Недоліки:
- Плохой пошив
- Продавець ShoppingWorld
Дякуюємо за відгук. Сподіваємося, подальша експлуатація буде приносити Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо успішного користування!
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Кількість в упаковці: 1
Это реально работает! Пробовала приготовить 1 картошку среднего размера. До полной готовности моей микроволновке понадобилось около 6 минут. По вкусу получилось что то между запечённой и вареной картохой. Удобно, если нужно приготовить быстро.
- Переваги:
- Быстро, удобно
- Продавець ShoppingWorld
Дякуюємо за відгук
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Кількість в упаковці: 1
Замовила 5 штук на суму 65*5=325 гривень, сплатила 325. Отримала 1(ОДИН) мішок. Що мені робити далі?
- Переваги:
- Ще не використовувала.
- Недоліки:
- Замість замовлених і оплачених 5 штук отримала 1
- Светлана Т***
Зв"язалася з Розеткою вчора, вже сьогодні зателефонував власник товару, запевнив, що відправлять пришлють решту.
- Светлана Т***
ПРИЙШЛИ мішечки!
Продавець відправив наступного ж дня! Доставка була за рахунок продавя, я нічого не доплачувала!
Та ще й приємна несподіванка - ще один мішечок як подаруночок від продавця отримала.
Дякую!
Продавя рекомендую! - Дарія П***
А мішечки як? Виправдали очікування?