Картка Rozetka

Відгуки покупців про Постільна білизна Poplin Hobby Bella бузковий полуторний 8698499109377

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні

Не знаю, чому люди пишуть,що білизна м'якенька і гладка, у мене комплект такий, що і після третього прання дряпає шкіру так,що без одягу спати неможливо, бісить і не дає заснути. Зараз літо, спека, і я отчаялась з ним знайти спільну мову.
    Хоча якість хороша, тканина цупка, малюнок дівчачий...але більше 3 балів не дам

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні

Постільна білизна чудова, гладенька, приємна, повністю відповідає фото ! Рекомендую!

Переваги:
    Гарна, якісна
    Недоліки:
    Не має
  • surus
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні

Постельное белье хай класса, качество на высоте, упаковано в презентаельную упаковку, ткань мягкая, блестящая, гладкая. После стирки не деформируется, цвет не уходит. Гладится тоже прекрасно. Заказала бы 100 комплектов, но )) Стоит своих денег по акционной цене.Кто сомневается - берите!!!!!! Турки -умнички!

Переваги:
    Качество
  • Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні

Все доставлено вовремя. Покупкой довольны.

Переваги:
    Красивый комплект, яркий, рисунок четкий.
  • Natali A***

#мояраспаковка
    все на видео, двухсторонний пододеяльник, наволочка с сердечком, гладкая ткань. Прекрасный комплект. Не хуже Левель.

Переваги:
    четкий рисунок
    Недоліки:
    1 наволочка
  • Галина П***
    Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні

Комплект красивый, такой как на фото. Идет в очень прочной красивой картонной коробке. Простынь такая же как обратная сторона пододеяльника. наволочка как первая на фото. На ощупь приятный плотный материал. Комплект розовый, но никак не сиреневый. покупкой довольна

• Лена

в характеристиках написано, что розовый