Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Подушка Руно Анатомічна 50х70 см білий 9666396

Оцінка користувачів 4.36/5
  • Рудольф
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Не плохая, дешёвая подушка, мне бы хотелось что бы она была не такой высокой, это вообще проблема таких подушек с искусственным наполнителем, затем он усаживается и становится комфортнее..а ещё позднее вы ее выбрасываете тонкую как блин. Вообще далее буду покупать подушки только с наполнителем "шарики", это более комфортный наполнитель, нет эффекта "пружины" как от так волокнистого материала которому дают громкие названия "лебяжий пух", "эвкалиптовые волокна" и тп...

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Чудова подушка. Замовляю вже втретє (до дому, на дачу, для батьків) і всім подобається. Немає запаху, тримає форму більше року точно (більше не користувалися), досить висока та пружня. Не всім підійде, особливо тим, хто полюбляє м’які. Відгуки дивують. Подушки, які замовляли до цього, за 2 місяці перетворювалися на сміття, збите та плоске. Ця подушка залишається у тому ж вигляді багато місяців.

Доброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
      Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Чоловік подушковий маніяк. Він безжально і швидко знищує будь-які подушки: пір‘єві чи зі штучним наповнювачем.
    Ця тримається пів року і нічого собі показник! Спочатку буда для нього затверда, але з часом стала м’якша. Співвідношення ціна-якість на 100 із 10.

Переваги:
    Якість, форма та наповнення
    Недоліки:
    Відсутні

Доброго дня, Анастасія ! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

У меня эти подушки уже почти два года
    Отлично держат форму, до сих пор
    Очень довольна. За свою цену - супер

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличная бюджетная качественная подушка, средней жёсткости. Главное не стирать чтобы материал внутри не перемешивался.

Переваги:
    Приятная на ощупь, качественная, конкретно эта не очень твёрдая, но комфортная
    Недоліки:
    Брал такую же 2 года назад, та была более твердой в области под шеей, как по мне та была более удобной
  • Ганна Г***

Дуже задоволена подушками

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Довго вибирав подушку, адже вони підбираються по розміру, жосткості, та наповненості.
    І ось ця підійшла мені найбільше по характеристиках та відношенню ціна/якість.
    Я задоволений

Переваги:
    Гарно підходить під сон на боку, як я і сплю
    Недоліки:
    Потрібно шукати, якою стороною лежати, на ощуп крізь наволочку
  • Вера Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Очень удобная подушка! Пользуюсь неделю, нареканий нет

Переваги:
    Стал крепче сон
    Недоліки:
    Тяжёлое расставание утром
  • Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Користуємося вже майже місяць, поки все подобається. Без зайвих запахів. В міру м'яка (для мене можна і твердішу, а чоловікові якраз нормально), не зависока (знову як для мене можна було б трохи вищу).
    Чоловік в мене алергік і підібрати нормальну подушку, навіть гіпоалергенну ще той квест, тому спочатку взяли одну, а потім замовили і другу, поки все нормально.

Переваги:
    Все влаштовує
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Ксения
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Гарна, зручна подушка. Після кількох ночей сну ні спина, ні шия не болять. Сама подушка середньої твердості, повністю відповідає опису. Товар приїхав гарно запакований в коробку, недоліків не було. Подушка сподобалася!

Переваги:
    Все сподобалося.
    Недоліки:
    Немає.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

...поки не зрозуміла чи мені зручно, але шия та голова на ранок не болять.

• Аліна М***

Подушки дуже зручні

• Макаров В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

183см, 83кг була трошки великувата, але прижав на годину вагою 15кг і стала якраз. Якість мені сподобалась. Класно що 2 відділи.

Переваги:
    мені підійшло
    Недоліки:
    нема застібки для регулювання кількості наповнювача, але не суттєво
  • Валерий

5 з 5 !

Переваги:
    Дуже зручна

Доброго дня, Валерій. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Катерина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Задоволена покупкою. Подушка добре тримає форму. І м'яка водночас.

• Світлана М***

Відмінно

• Ирина Т***

Дуже зручно.

Переваги:
    Комфортно
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Третьяков С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже гарна подушка. Рекомендую!

• Алла

Подушки дуже сподобалися!
    Не тверді,тримають форму, якраз такі, які шукала. До них замовила чохли.
    Буду замовлять тут і надалі.
    Тут великий асортимент
    Продукція фірми супер!
    Дуже дякую!

Переваги:
    Якість
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Для мене ідеальний варіант! Найкраща з усіх подушок, котрі в мене були. Купувала більше року тому, а вона досі в хорошому стані! Потім замовляла ще одну для бабусі, але їй взагалі не підійшла( виявився занадто твердою та високою), то теж забрала собі, бо зручних подушок багато не буває ) Ще з іншими подушками бувало боліла шия вранці, але з цією такого нема і засинати значно зручніше

Переваги:
    Мені найзручніша з усіх
    Недоліки:
    Не всім підійде
    • Вовчук Л***

Так само, дуже задоволена.

• Ишутченко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Зручна подушка. Раніше спала на м'якших-біль у шиї. А з цією подушкою, вже після першого сну, прокинулася з відчутним полегшенням у шиї). Мені підійшла, покупкою задоволена.

Переваги:
    Зручна подушка. Швидка доставка від Розетки.

• Сергій Р***

Рекомендую.Доставили швидко

Недоліки:
    Не має

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Упругой, мягкая и хорошо набитая подушка)

• Сергей П***
  • Настя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Хорошие подушки, подойдут тем, кто любит более жосткие и высокие полушки,

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не для всх

Здравствуйте Анастасия. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв. Нам очень ценно, что вы остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
      Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Великолепная подушка идеальной жесткости, голова не проваливается внутрь, а держится на уровне высоты подушки. Надеюсь, со временем не деформируется

Переваги:
    Упругость, хорошая плотность наполнителя, индивидуальная упаковка
    Недоліки:
    Пока нет
  • Павлюкова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Очень довольна покупкой. Плотная, удобная, хорошо держит форму, шея не болит.

Переваги:
    Плотная, удобная, спится на ней замечательно, форму держит хорошо
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличная, качественная и очень удобная подушка по доступной цене. Рекомендую!

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Заказала нам с мужем такие подушки. Очень удобная, в меру мягкая и качественно пошита. Материал чехла приятный на ощупь и плотный. Надеюсь, что и служить будет долго.

Переваги:
    Удобная форма, качественный пошив и цена
  • Максим Я***

Подушка супер, дуже зручно
    Дуже задоволений
    Ціна теж дуже радує

Переваги:
    Ціна-якість
  • Оксана П***

На свої кошти все супер

Доброго дня, пані Оксано. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ігор К***

Подушка дуже файна

Доброго дня, пане Ігор. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Паламар Л***

Рекомендую.

Переваги:
    Зручна.
    Недоліки:
    Немає.

Доброго дня, пані Ларисо. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже зручна подушка, висока, пружна, ортопедична! Щиро дякую! Буду замовляти ще!

Переваги:
    Гарна якість, великий розмір, акційна ціна
    Недоліки:

Доброго дня, пані Тетяна. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушка дуже зручна. Гарної якості.

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:

Доброго дня, пані Людмило. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Станіслав М***

Дуже зручна.

Переваги:
    Якісно пошита, зручна.
    Недоліки:
    Недоліків немає.

Доброго дня, пане Станіслав. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!