Відгуки покупців про Антена польська зовнішня з блоком живлення і підсилювачем
- МИХАЙЛО С***Відгук від покупця. Продавець: Aksesoris
- Коломиец Н***Відгук від покупця. Продавець: Aksesoris
Купували на зовнішнє встановлення до ТВ на дачі, тобто розуміли, що вона буде постійно знаходитись на повітрі, і в спеку і в дощ до листопада і були сумніви щодо її витримки, але на сьогодні претензій не маємо, бо працює бездоганно, аби тільки світло було! Єдина порада для майбутніх покупців, обовʼязково просити продавця більш ретельніше і надійніше пакувати, бо коли я побачила звідки мені її вийняли на складі НП при отриманні, виникло питання, чи нічого не порушили і чи буде вона функціонувати, бо середина антени була просто замотана плівкою а по бокам якісь шматки коробів. А взагалі, покупкою задоволена, рекомендую
- Переваги:
- бюджетна ціна
- Недоліки:
- поки не виявлені
- Продавець Aksesoris
Добрий день! Дякуємо за відгук! Пакуємо згідно умов Нової пошти, але будемо старатися покращувати пакування, щоб клієнти були задоволені.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Aksesoris
Хорошая антенна за свои деньги (идет в комплекте с усилителем и инжектором питания). Конструкция хлипкая и требовала доработки напильником.
- Переваги:
- Хорошая антенна
- Недоліки:
- Пришлось доработать напильником
- Продавець Aksesoris
Дякуємо за відгук! Ми завжди раді бачити задоволених клієнтів. Для наших постійних клієнтів ми маємо спеціальні знижки!
- Данил Е***Відгук від покупця. Продавець: Aksesoris
Антена зроблена максимально не якісно, деякі елементи антени зроблені лише для краси, до основної антени ніяк не з'єднані, приходиться самому щось думати щоб хоч якось покращити її сигнал, після встановлення через 2 неділі перестав працювати підсилювач, нікому не рекомендую цю антену , якісь та матеріали жахливі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Вся антена і є недолік
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Aksesoris
Антена не працює, сигнал майже не уловлює, не рекомендую.
- Переваги:
- Польща
- Недоліки:
- Не працює.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Aksesoris
Поднял повыше , точнее направил на телецентр , немного манипуляций с настройками что само по себе немаловажно . Изображение отличное , честно говоря даже не ожидал , достойный ответ спутниковому телевидению, притом что без платы за просмотр.
- Переваги:
- Антенна простая в монтаже , обладает хорошим прийомом 40 км от вышки . Усилитель . Цена. Суперскоростная присылка . В общем одни плюсы .
- Недоліки:
- Не обнаружены . Таких не имеется .
- Продавець Aksesoris
Рады стараться для наших клиентов! Приятного пользования и ждем новых заказов!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Aksesoris
Антенна как товар сам по себе неплохой, укомплектовали непобоюсь этого слова на славу , действительно хочу поблагодарить того кто укомплектовал мой заказ , прислали архи быстро , вчера заказ сделал а сегодня его забрал в обеденный перерыв , такого ещё не было (суперскорость) . Антенну ещё не устанавливал и не проверял в работе так как собрать не успел , занят этим делом буду с утреца тогда и отпишу .
- Переваги:
- Комплектация изделия . Обрабатывали заказ быстро. Доставка товара супер скоростная . Цена приятно хорошая .
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Aksesoris
Рады стараться для наших клиентов! Приятного пользования и ждем новых заказов!