- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Green. Колір ремінця: Green
Смарт-часы качественные, удобные. Заряд держат 10 дней.
- Переваги:
- Цена. Качество.
- Недоліки:
- Не найлено.
Представник постачальникаДоброго дня! Спасибі за позитивну оцінку продукції бренду Gelius, Ваш відгук дуже важливий для нас, і дякуємо за підтримку українського виробника.
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Red. Колір ремінця: Red
Заряжается быстро, отличная синхронизация с телефоном. Ощутимое измерение давления, данные верные.
- Переваги:
- Якість супер!
Представник постачальникаДоброго дня, !
Дякуємо Вам за відгук і увагу до нашої продукції.
Ми раді, що у Вас склалося приємне враження від використання нашого товару.
Кожен день Ваш відгук вносить величезний внесок в поліпшення наших послуг!
Гарного Вам дня, будемо дивувати і радувати Вас знову!
З вдячністю, український бренд Gelius!
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
норм за свои деньги
- Переваги:
- час роботи, вага
- Виталий Ш***
Хочу добавить данные о работе:
после полной зарядки проработали неделю и 4 дня. Зарядку показывает: 100%~(6-7)дней,75%~(3-4)дня,50%-сутки, 25%~12часов.
Еще раз хочу выразить свое удовлетворение данными чвсами. Супер! - Андрей
Есть ли вибро в этих часах?
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часы как часы, с телефоном сошлись хорошо и быстро, функции работают, вибрация есть.
- Переваги:
- Нормальные финтес часы...
- Недоліки:
- Вроде нет..
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за вибір українського бренду Gelius, та виявлений інтерес до нашої продукції.
- Валерий Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Хорошие часики, для работы сойдут.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
рекомендую
- Переваги:
- Матеріали, конструкція, доставка, сумісність зі смартфоном, розмір
- Недоліки:
- відсутній адаптер для зарядки, хоч в коробці є порожнє місце
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
За цю ціну цілком прийнятний варіант. Може виступати у якості звичайного годинника з розширеними функціями. Для контролю здоров'я (брав батькові) не айс. Пульс, ще більш менш, але тиск зовсім відстій. З точки зору дизайну, якості виготовлення, софту - за ці гроші дуже норм. Загалом рекомендую на заміну звичайному 20 доларовому годиннику. Проблем з аккумулятором немає зовсім. У тих, хто має проблеми з аккумулятором, ймовірно просто криві руки. Мій батько 85 років також пробував заряджати своїм особливим шляхом, в результаті такий заряд не протримався і дня.
- Переваги:
- Ціна, дизайн, функціонал, якість
- Недоліки:
- Тиск не визначає. Від балди пише в районі 140/80 мм рт.ст. Тобто, ні вашим, ні нашим. Такий межевий тиск, ніби ще не біда, але до лікаря вже треба.
Представник постачальникаДоброго дня, !
Дякуємо Вам за вибір і за Ваш коментар!
Ми обовязково врахуємо ваші зауваження і зробимо нашу продукцію краще. Нагадуємо, що пристрій не є сертифікованим медичним обладнанням, результати вимірювань цього продукту є довідковими і не використовуються для будь-яких медичних показань.
З вдячністю, український брен Gelius!
- Покупець Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Класний годинник: дизайн, функції, але акум дохне несподівано. Десь на 5й день без звуку, без пуку прлсто погас. Зарядив - 5 днів і знов в аут без попередження.
- Переваги:
- Функціонал
- Недоліки:
- Акумулятор
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за проявлений інтерес до українського бренду Gelius, для нас дуже важлива ваша думка, з усіх виникаючих питань і побажань звертайтеся в наш сервісний центр за всієї детальною інформацією тел: +38 063 435-51-21
- Руслана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Показывает неправильно давление
- Переваги:
- Недоліки:
- Давление не правильное
Представник постачальникаДобрый день, Руслана. Устройство не является сертифицированным медицинским оборудованием, результаты измерений этого продукта являются справочными и не используются для любых медицинских показаний.
- Юрий М***
Давление на часах и не покажет, я сколько встречал часов с давлением, везде не правильно показывает.
А так часы не плохие, простые, но пульс, шаги, сон, показывают более менее нормально.
- сергей п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Green. Колір ремінця: Green
Товар не належноі якості . Не включаются . Незаряджаются
- Переваги:
- НЕ ЗНАЙДЕНО
- Недоліки:
- НЕ ВКЛЮЧАЮТСЯ НЕ ЗАРЯДЖАЮТЬСЯ
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Заказывала на подарок ребенку к празднику Св. Николая. Радость была не долгой, оказалось что не заряжаются. Огромное спасибо за испорченное настроение и лишние хлопоты! Я почему-то наивно полагая, что Розетка проверяет товар перед отправкой.
В праздничные дни ведь нечем заняться, кроме как бегать по розеткам и возвращать товар!
Деньги при покупке вы конечно же платите сразу, ждать же вердикт от сервисного центра придется до 12 дней.- Переваги:
- Недоліки:
- бракованные
- сергей п***
ТОЧНО ТАКАЯ ЖЕ ПРОБЛЕМА ПОЗАВЧЕРА ОТПРАВИЛ НАЗАД И ТОЖЕ НЕ ВКЛЮЧАЮТСЯ