Відгуки покупців про Десерт Мочі (Моті) Манго Mochi Royal Family 180г
- Руснак Д***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Чудовий продукт. Гарний аромат. Ніжні на дотик. Смачні.
Мене дуже здивувала низка негативних відгуків. Цей десерт абсолютно такий, який має бути. Інші покупці скаржилися на те, що мочі недостатньо солодкі. Але це — особливості японської кухні та їхніх десертів. Мочі — нейтральні ніжні кавалочки зроблені із рисового борошна. Вони мають бути ледве солодкими. Головне — ніжна текстура. Солодкий смак поступово розкривається, якщо їх повільно жувати.
Дуже пасують під зелений чай.
Хоч ці виготовлені у Тайвані — вони абсолютно автентичні. Раджу тим, хто хоче дізнатися про особливості японської кухні.- Переваги:
- Автентичні, якісні
- Недоліки:
- Дещо дорогі
- Христина Г***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Неймовірно ніжні, ароматні та смачні десерти, рекомендую
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Дуже ніжні та смачні. Неймовірні за таку ціну.
- Переваги:
- Ніжний та екзотичний смак
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Незвично і дуже смачно. Трохи нагадує рахат-лукум)
- Арехта О***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Дуже смачні і неймовірно ніжні
- АллаВідгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Мочі на любителя, я пробую вперше але не розумію чому погані відгуки якщо було написано що вони не солодкі -_-
- Переваги:
- Ніжні, добре пахнуть манго
- Кирилл А***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Тісто дуже ніжне, начинки багато.
- Переваги:
- Не дуже солодкі
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Однозначно найсмачніші з тих, що вже куштувала. Ніжний фруктовий смак манго відчувається добре, начинки всередині багато !
- Переваги:
- Смак, ціна
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Для перекусу чи десерту під чай - саме те. М'якенькі, манго відчувається, хоч і хотілося б трохи більше начинки. Загалом добре, ще б взяв.
- Переваги:
- смак манго, м'якість, зручна упаковка.
- Недоліки:
- могло б бути більше начинки.
- Василь Р***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Смачно)
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Смачно, трохи приторні
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Дуже смачні та ніжні.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Смачно, починає пахнути манго як тільки відкриваєш. Але не дуже схоже на моті, більше на якийсь рахат лукум. Тісто занадто товсте, а начинки мало, через що вона не відчувається толком.
- Переваги:
- Смачно, ароматно
- Недоліки:
- Не схоже на моті
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Як вже писали, нагадує лукум з начинкою, тільки не дуже солодкий. Загалом цих грошей не вартує
- Переваги:
- Ніжний
- Недоліки:
- Недостатньо солодкий
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Купив перший раз. По упаковці видно до не для України роблені десерти. Коли відкрив і доторкнув, я здивувався яке воно ніжне. Від ціого я був в захваті та очікував щось дуже смачне. Вкусив і ………….. розчарування. Як це, десерт без цукру? Воно на смак словно ніяке. Аромат манго і все. Розчарувався, та й дружина також.
- Переваги:
- Ніжність
- Недоліки:
- Десерт, но він не солодкий.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Не смачне,не рекомендую заказувати.