Відгуки покупців про Ланцюг Oregon 21LPX064E 0.325" 1.3 мм 64 лан (40 см) для твердої породи дерева

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Микола
  • Михаил В***

Супер цеп

• Виктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

Отличная надёжная цепь. Пользуюсь Oregon. Другие не пробовал.

• Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

Хорошая цепка, как по мне лучше штиля, тупит я долго с тем что цеплял землю, и не откалуются зубья если попадает на гвоздь, рекомендую

Переваги:
    Качество на высоком уровне
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

Вдруге купую даний ланцюг для бензопили Foresta FA-58N. Рекомендую використовувати з шиною Oregon 158PXBK095. Дані запчастини перетворюють звичайну китайську бензопилу на достойного конкурента Stihl або Husqvarna (моє суб'єктивне враження).
    Хороша сталь, добре витримує різні навантаження, гарно гостриться. Рекомендую!

Переваги:
    Відмінна якість!
    Недоліки:
    Відсутні
  • Дмитрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

Отличная цепь пилит очень хорошо

Переваги:
    Орегон
  • Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

Цепь похожа на оригинал, упаковка от старой не отличается. Приехала по укрпочте в простов уничтоженной упаковке. Как будет служить посмотрим. Цена дешевле чем у нас в магазинах и бесплатная доставка укрпочтой.

Переваги:
    Бесплатная доставка
    Недоліки:
    упаковка
  • Виталий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

Цепь понравилась. Вроде оригинал.

Переваги:
    Хорошее качество!
    Недоліки:
    На хвостовиках нет проточек для задержки масла и смазки звеньев
    • Продавець  RealTool

Проточки на ведучій ланці не передбачено виробником так само, як їх не має на фото ланцюга. Максимально

• Продавець  RealTool

Максимально тривале збереження мастила гарантується сполучними ланками з мікроємностями для ланцюгово мастила.Також у ведучих ланках виконані спеціальні отвори Lubriwel™, що допомагають розподілити мастило по всій довжині паза шини.

• Григорій
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

Цепок "зверь". Ще замовляв другий цепок з таким же маркуванням на 125% міцніший. В маркуванні та на самих зубах добавлено букву М(в опису цого нема, але менеджер все пояснив). На упаковковці прописано виробник Canada. Підійшов на бензопилку Foresta модель FA-40s. Дуже приємний та компетентний менеджер. Замовляв шину, 2 цепка та свічку. Отримав приємний бонус набір для заточування цепків origon, неочікувано, коли забирав замовлення. В комплекті з шиною origon дуже виросла продуктивність роботи.
    Щиро дякую!

Переваги:
    Якісний товар, хороша ціна
    • Продавець  RealTool

Завжди будь-ласка!). Дякуємо Вам за оцінку нашої роботи!

• Григорій Т***

Маркування ланцюгів Oregon 21LPX064E і M21LPX064E вже все правильно виправили.
      Молодці!

• ВОЛОДИМИР
    Відгук від покупця. Продавець: Reallider

вроде не подделка сделано добротно. заказ выполнен быстро

Переваги:
    качество