- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Reallider
- Михаил В***Відгук від покупця. Продавець: Reallider
Супер цеп
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Reallider
Отличная надёжная цепь. Пользуюсь Oregon. Другие не пробовал.
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Reallider
Хорошая цепка, как по мне лучше штиля, тупит я долго с тем что цеплял землю, и не откалуются зубья если попадает на гвоздь, рекомендую
- Переваги:
- Качество на высоком уровне
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Reallider
Вдруге купую даний ланцюг для бензопили Foresta FA-58N. Рекомендую використовувати з шиною Oregon 158PXBK095. Дані запчастини перетворюють звичайну китайську бензопилу на достойного конкурента Stihl або Husqvarna (моє суб'єктивне враження).
Хороша сталь, добре витримує різні навантаження, гарно гостриться. Рекомендую!- Переваги:
- Відмінна якість!
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Reallider
Отличная цепь пилит очень хорошо
- Переваги:
- Орегон
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Reallider
Цепь похожа на оригинал, упаковка от старой не отличается. Приехала по укрпочте в простов уничтоженной упаковке. Как будет служить посмотрим. Цена дешевле чем у нас в магазинах и бесплатная доставка укрпочтой.
- Переваги:
- Бесплатная доставка
- Недоліки:
- упаковка
- Виталий Я***Відгук від покупця. Продавець: Reallider
Цепь понравилась. Вроде оригинал.
- Переваги:
- Хорошее качество!
- Недоліки:
- На хвостовиках нет проточек для задержки масла и смазки звеньев
- Продавець RealTool
Проточки на ведучій ланці не передбачено виробником так само, як їх не має на фото ланцюга. Максимально
- Продавець RealTool
Максимально тривале збереження мастила гарантується сполучними ланками з мікроємностями для ланцюгово мастила.Також у ведучих ланках виконані спеціальні отвори Lubriwel™, що допомагають розподілити мастило по всій довжині паза шини.
- ГригорійВідгук від покупця. Продавець: Reallider
Цепок "зверь". Ще замовляв другий цепок з таким же маркуванням на 125% міцніший. В маркуванні та на самих зубах добавлено букву М(в опису цого нема, але менеджер все пояснив). На упаковковці прописано виробник Canada. Підійшов на бензопилку Foresta модель FA-40s. Дуже приємний та компетентний менеджер. Замовляв шину, 2 цепка та свічку. Отримав приємний бонус набір для заточування цепків origon, неочікувано, коли забирав замовлення. В комплекті з шиною origon дуже виросла продуктивність роботи.
Щиро дякую!- Переваги:
- Якісний товар, хороша ціна
- Продавець RealTool
Завжди будь-ласка!). Дякуємо Вам за оцінку нашої роботи!
- Григорій Т***
Маркування ланцюгів Oregon 21LPX064E і M21LPX064E вже все правильно виправили.
Молодці!
- ВОЛОДИМИРВідгук від покупця. Продавець: Reallider
вроде не подделка сделано добротно. заказ выполнен быстро
- Переваги:
- качество