Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Олія для бороди PerfomeN Beard Oil 30 мл (4820216920543)

Оцінка користувачів 4.95/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  Позитивний 100%
    Олія для бороди отримала виключно позитивні відгуки від користувачів. Покупці відзначають високу якість, ефективність засобу, приємний запах, економічність і легкість у використанні. Продукт хвалять і професіонали, і звичайні покупці. Жодного суттєвого недоліку в коментарях не виявлено — усі відгуки схвальні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

користуюсь кілька днів, якихось змін не помітив, борода м'якшою не стала(можливо потрібно більше часу), запах не мій, нагадує сандалові палички

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    запах
    • Продавець  Props

Ігоре, дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

Для помітнішого ефекту рекомендуємо наносити кілька крапель олії на чисту, злегка вологу бороду та добре розподіляти засіб по всій довжині. Результат також залежить від жорсткості, довжини та стану волосся, тому в деяких випадках пом’якшення стає відчутнішим після більш тривалого регулярного використання.

Щодо аромату — його сприйняття дуже індивідуальне. Шкода, що саме цей аромат Вам не підійшов. Дякуємо за чесний зворотний зв’язок — він дуже важливий для нас.

• Роман Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Приємний і стійкий запах. Зручно наносити на бороду

• Продавець  Props

Роман, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Якщоб виробник ще випускав лосьйон після гоління, або парфум - теж би брав! Аромат чоловічий та крутий)!

Переваги:
    чудовий аромат, не жирна на бороді, якість
    • Продавець  Props

Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам неймовірно приємно отримувати зворотній зв'язок від задоволених клієнтів. Також, маємо в наявності Лосьйони після гоління посиланняпосиланняпосилання

• Тарас Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Безперечно олія класна. Мені сподобалася. Борода також у захваті)

• Продавець  Props

Тарас, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Маслом очень доволен, пользуюсь ежедневно, убрал с его помощью сухость кожи под бородой . Аромат шикарный.

Переваги:
    Увлажняет, питает, убирает сухость кожи под бородой
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Props

Артем, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Егений К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Быстрая доставка, свой функционал выполняет на % приятный запах. Буду заказывать ещё.

• Продавець  Props

Євген, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам неймовірно приємно отримувати зворотній зв'язок від задоволених клієнтів. Це надихає та мотивує працювати максимально якісно. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!

• Валерій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Лучшее масло из тех что пробовал

Переваги:
    Запах, цена, эффект
    • Продавець  Props

Валерій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Сергій К***

Дуже крута

• Продавець  Props

Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Руслана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Чоловіку олійка сподобалося. Все супер.

Переваги:
    якість
    • Продавець  Props

Руслано, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Отличное масло! Пара капель — и борода мягкая, послушная, как будто только что из барбершопа.

• Продавець  Props

Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Людмила В***

Всё супер

Переваги:
    Хорошый аромат
    • Продавець  Props

Людмила, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Катерина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Рекомендую это масло всем своим клиентам с бородой. Отлично смягчает волос, устраняет сухость и делает бороду более ухоженной на вид. Легко наносится, быстро впитывается, не оставляя жирного блеска.

• Продавець  Props

Катерино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Юрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Отличное масло — хорошо питает, смягчает бороду и при этом совсем не жирнит. Быстро впитывается, не оставляет липкости. Очень доволен результатом.

Переваги:
    не жирнит
    • Продавець  Props

Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Богдан Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Чудова олійка, і гарний приємний запах.

• Продавець  Props

Богдане, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що олійка вам сподобалася. Будемо з нетерпінням чекати на ващі нові замовлення!

• Сергій Д***

Товар дуже хороший

• Продавець  Props

Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша олійка залишила у Вас гарні враження.

• Анатолий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Масло супер! Обязательно закажу еще!

Переваги:
    очень хорошо увлажняет
  • Анатолій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Ніколи не писав відгуків, але після свого замовлення просто не стримався. Цей виробник дійсно молодець. Кожен товар - витвір. Олія ідеальна. Якість на висоті. Тепер буду користуватися виключно засобами від цієї марки та цього виробника.

Переваги:
    ЯКІСТЬ
    • Продавець  Props

Анатолій, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша олія залишила у Вас гарні враження.

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

это масло для борода — вещь! после использование борода мягкая, ухоженный, пахнет очень круто. Никакого липкости, всё натурально как надо! Уже всем друзьям советую, кто бороду носит. Настоящая находка!

• Продавець  Props

Артуре, щиро дякуємо за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Александра Д***
    • Продавець  Props

Олександре, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Приєднуюся до гарних відгуків на товар та ставлю олії максимальну оцінку.

Переваги:
    Гарний продукт
    • Продавець  Props

Юрію, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!

• Лиля Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Брат масло заценил. До этого никогда не пользовался чем-то подобным. Решила ему сделать подарок и не прогадала. Вообще очень понравилась вся заказанная косметика от этого бренда.

Переваги:
    хорошее масло, стильный дизайн
    • Продавець  Props

Ліля, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Хороша олійка, приємний запах, стильний дизайн. Думаю для мене її вистачіть надовго, так як маю невеличку бороду. Однієї каплі достатньо для зволоження.

Переваги:
    запах, дизайн, наявність піпетки для зручного користування
    • Продавець  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що олія для бороди залишила у Вас гарні враження.

• Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Купувала повторно, ми з чоловіком задоволені.

Переваги:
    Запах збуджує, борода стає шовковистою.
    Недоліки:
    Не дуже зручна піпетка, раніше була більш зручна упаковка.
    • Продавець  Props

Галино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже важлива думка клієнтів, щодо нашої продукції. Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Супругу масло понравилось. Средство полностью соответствует описанию. Спасибо за быструю доставку заказа.

Переваги:
    приятный аромат
    • Продавець  Props

Вікторія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений товар та робота магазину залишили у Вас гарні враження.

• Шаганенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Добре живить волосся. Борода стала ніби густішою. Головне витримувати баланс та наносити буквально кілька капель цієї олії. Попередньо необхідно розтерти її в долонях для рівномірного нанесення. Спочатку наносив її дуже багато, тому не міг зрозуміти в чому перевага цього засобу. Так як борода була ніби брудна і жирнувата. Тільки після огляду роликів в інтернеті, зрозумів як потрібно правильно користуватися олією для бороди.

Переваги:
    добре живить волосся, ціна
    • Продавець  Props

Андрію, дякуємо Вам за відгук! Раді, що замовлена олія залишила у Вас гарні враження!

• Євген М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Рекомендую цю олію. Це вже певно в мене 4 чи 5 баночка. За час користування мені вдалося здійснити свою чоловічу мрію та відростити густу бороду. Тільки зараз розумію, що для того щоб була гарна та доглянута борода - необхідно використовувати спеціальні для цього засоби. Перевірені часом та зарекомендовані серед користувачів. Олія обовʼязково повинна бути серед таких доглядових засобів.

Переваги:
    Приємний аромат, добре помʼякшує бороду
    Недоліки:
    не помітив
    • Продавець  Props

Євгене, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Валерій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Олія заслуговує на відгук. Дійсно виконує своє завдання на всі 100. Ось де потрібна щітка для бороди. Хоч олія іде з піпеткою, для зручності нанасення. Я додатково використовую щітку для рівномірного розподілення олії між волосками. Борода дійсно виглядає більш насиченою та доглянутою.

Переваги:
    ефективна
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  Props

Валерію, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпіння чекати на Ваші нові замовлення.

• Валерій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Аромат на мільйон. Зручна у використанні, так як є піпетка. Мені здається навіть борода вирівнюється, можливо через насиченість олією. Однозначно - охайніший вигляд та мʼякість бороді гарантовані.

Переваги:
    добре зволожує, має приємний аромат
    • Продавець  Props

Валерій, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Олія дуже економічна, використовую її кілька разів на тиждень. Гарно насичує бороду, прибирає сухість на обличчі. Зручна у використанні.

Переваги:
    Стильний дизайн, економічність
    Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  Props

Олександр Шалагін, щиро вдячні за відгук! Раді, що наш товар залишив у Вас гарні враження.

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Прекрасный магазин, быстрое и качественное обслуживание!!!! Масло прекрасно пахнет и выполняет свои функции, упаковка и вообще все на высшем уровне за такие незначительные деньги.

• Продавець  Props

Денисе, щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що робота магазину та якість товару залишили у Вас гарні враження.

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Рекомендую масло - очень приятное и волосы становятся мягкими

Переваги:
    хороший запах, приятные ощущения
    • Продавець  Props

Дмитро, щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що наш товар залишив у Вас гарні враження.

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Покористувавшись місяць цією олією, можу сказати , запах відмінний , подобається не тільки мені , а й моїй дівчині , олія гарно фіксує і швидко висихає , окремо хочу похвалити менеджера магазину , який мене обслуговував , я б йому премію виписав )

• Продавець  Props

Романе, щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що робота магазину та товар залишили у Вас гарні враження!

• Альошин А***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

Про рост бороды улыбнуло :) увлажняет хорошо. Через неделю борода, усы и бакенбарды стали мягче. Пахнет приятно. От меня плюсик.

• Продавець  Props

Андрію, щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Для нас це дуже важливо.

• Олексій К***

Мені сподобалося

Переваги:
    Запах, борода стає м'якою
    • Продавець  Props

Олексію, щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що олія залишила у Вас гарні враження.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 30 мл

класна олія, приємний і стійкий запах, економний і зручний дозатор, добре зволожує ) окреме дякую за гарне пакування і швидку доставку!

Переваги:
    запах, дозатор, швидко поглинається шкірою
    • Продавець  Props

Юрію, дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам приємно, що наш товар залишив у Вас гарні враження.

• Капелан С***

Приємний запах, гарно змащує і живить бороду . Швидка доставка
    Відмінне обслуговування .
    Дякую!
    Продовця рекомендую!

Переваги:
    Все чудово !
    • Продавець  Props

Дякуємо! Нам завджи приємно читати такі гарні відгуки від наших клієнтів. Ми дуже раді, що наш товар залишив у Вас позитивні враження.