- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже великі викинуті гроші. Полоти рихлу, перекопану землю вона можливо може, але на важкому, твердому грунті користуватися нею неможливо. Вона просто ковзається по твердій поверхні.
- Переваги:
- Красивенький гаджет, який можна ефектно прикріпити до такої ж недешевої ручки.
- Недоліки:
- Абсолютно не підходить для того, щоб полоти та рихлити твердий, важкий грунт.
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікава сапка, дуже ефективна. Працює не так, як ми звикли сапать. Рухи вперед-назад. Додатково заточити три робочі сторони. Сапає гарно і на пісчаному ґрунті великий бур’ян, і на важкому глинозьомі. Купляли з великим держаком і за 4 часа роботи спина не болить.
- Переваги:
- Бистро, легко.
- Недоліки:
- Не звичний процес поління, але вона того варта.
- ирина п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сапа сподобалась, зручна і гостра
- Чураков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
Ця сапка є дуже корисним інструментом для господаря. З бур'янами боротися з цим садовим інструментом зручно. Монтується з держаком швидко та надійно. Дякую!- Переваги:
- Зручна у використанні
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довольна! Удобная. Сталь, из которой выполнена сапка, отличная. Перетачивать не нужно
- slabunovaolgaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобно и быстро и работать.
- Переваги:
- Малогабаритная, лёгкая.
- Недоліки:
- Желательно продавать с черенком.
- Алексей И***Продавець: Rozetka
Сапой доволен. Материал - хороший, уверенно входит в землю, не гнется. Использую в саду - между деревьями для работы подходит отлично. Вместе с культиватором. Пока еще не точил, использую около полугода. Так что товар рекомендую.
Черенок нужно докупать отдельно. - Гаврош А***Продавець: Rozetka
Очень удобная и острая тяпка,пользуюсь ей с удовольствием,удобно лежит в руке,незаменима в саду,доволен!
- Переваги:
- Удобная,легкая,острая